Къде в Пловдив? - 66 тема

• 75 739
  • 752
  •   1
Отговори
# 420
Къде в Кичука мога да занеса чанта за смяна на цип newsm78

След бар Extreme към бензиностанцията има една жена, която поправя чанти

# 421
Благодаря!След малко тръгвам натам. Хубав ден  bouquet

# 422
  • Пловдив
Вземете си направление за изследванията. Не трябва да ви откажат. Иначе пробата е 18 лева или там някъде.

# 423
  • Пловдив
Вземете си направление за изследванията. Не трябва да ви откажат. Иначе пробата е 18 лева или там някъде.

ЛЛ на децата отказва и не дава за тези изследвания направление.Но предполагам зависи от лекаря

# 424
Къде в Пловдив може да се направи тест за алергия към животни?
Във всяка лаборатория ли може?

# 425
  • Plovdiv
Аз тестове за алергии съм правила при самия алерголог. Началото на тази година ми правиха кръвен тест за алергии в Гениката в Гранд.

Искам да попитам къде мога да отида да си пробия ухото, че след толкова години дупката ми се запушва постоянно и ме съсипва като тръгна да си слагам обеци.

# 426
Благодаря, ще разпитам, защото изобщо не съм наясно.

# 427
  • Пловдив
Виждали ли сте на някой пазар да продават къпини?

# 428
  • Пловдив
Имаше питане за пантофи, препоръчвам тази фирма  Peace  Поръчах модела на линка и то поръчка номер 49, много сме доволни Simple Smile

http://velis-leather.com/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BA%D1 … 0%BB%D0%B0%D0%BD/

# 429
  • Пловдив
благодаря за отговорите за градината!  bouquet

# 430
Някой знае ли от къде мога да си закупя гръцки прах Skip? Дали изобщо го има в Пловдив?

# 431
  • Пловдив
Къде в Пловдив може да се направи тест за алергия към животни?
Във всяка лаборатория ли може?

да ти кажа и аз се замислих наскоро, защото имам една придобита алергия от няколко години - от цъфтежи и от котета. А цял живот съм имала котки. Но от 3 години почнах да кихам, явно от козинката им. И сега имаме коте у нас - смъркам около него, кихам. Като ида на работа - вече не.
Но...какво като си направя тест и разбера, че е така. Не искам да го махам, нито да пия ериуси.. Laughing

# 432
И дума не може да става котката да се махне, това е изключено.
Просто искам брат ми да си направи тест, за да разберем дали наистина има алергия към котки или симптомите са провокирани от нещо друго.

Последна редакция: пт, 09 сеп 2016, 22:46 от Ивекс

# 433
  • до едно тепе
Всеки алерголог може да го надраска. Ходила съм при Маркова в Окръжна. Детето сме водили и при Бакалова-тя е в уличките зад църквата Св. Петка. И за двете се записва час предварително. ЛЛ може да даде направление за алерголог та поне да не плащате още 20-30лв за консултацията. Самия тест се заплаща и сумата зависи от броя на алергените. Не трябва да е пил антихистамини поне седмица преди теста.
На сина ми са му правени 2 теста с драскане, но понеже беше малък го тестваха за много малко неща и не излезе почти никаква реакция.В края на краищата решихме,че е по-добре да пуснем кръвен. Това си е лично наша инициатива. Алерголозите сякаш предпочитат те да си приберат парите за теста, пък как се удържа 2 годишно да го драскат, наш си проблем. Кръвния пуснахме в Геника в Гранда. Взеха му кръвта в Писанец и вече сме наясно къде е проблема.
За ДГ след цяло лято отсъствие искат чревни паразити и МБ на изпражнения. Нашата ЛЛ даде направление за  глистите, посявката си я платихме 10лв. В лабораторията занесохме контейнерче с ако. Освен това искат и лист от ЛЛ за минал профилактичен преглед и редовната бележка,че детето е здраво и неопаразитено.

# 434
  • Пловдив
Около ОУ Алеко Константинов има ли частни занимални?

Общи условия

Активация на акаунт