Къде в Пловдив? - 66 тема

• 75 599
  • 752
  •   1
Отговори
# 570

Благодаря, изглеждат страхотни!

# 571
  • Пловдив
Привет, момичета! Къде се продават учебници втора употреба в града? Интересувам се за 8 клас.
Благодаря предварително!
Книжарница "Принц" до р-т Уникато.

Здравейте, виждали ли сте някъде да продават логически игри - кубчето на рубик, дървените пъзели и др подобни? Търся магически цилиндър /от големите, с 6-7 цвята/, но онлайн не намирам нищо.

Не точно такова като показаното, но други интересни дървени игри съм виждала в книжарница "Сиела" в мола.  Wink

# 572
Някой знае ли как мога да си поръчам каталог на икеа, искам реален, а не да го гледам онлайн? Или само на място в магазина? Пращаха една година и после - престанаха!  Crossing Arms
Виждала съм да продават в ОЛХ за по 2 лв.

# 573
На даденият адрес си напиши трите имена, адрес за доставка и телефон. И ще ти изпратят каталог.Успех!  cs.sofia@ikea.bg

# 574
  • Пловдив
Момичета,писали сте...но...дали може препоръка на фирма или човек за диагностика на климатик у дома,да не е кожодер Wink От 5г не е обслужван и ми се иска да го погледнат.

# 575
  • Пловдив
Момичета,писали сте...но...дали може препоръка на фирма или човек за диагностика на климатик у дома,да не е кожодер Wink От 5г не е обслужван и ми се иска да го погледнат.
Аз пък си търся климатик, спряла съм се на Фуджицу като марка, ако някой може да ми каже склад или фирма с по-ниски цени ще съм благодарна Simple Smile

# 576
  • Пловдив
Веронезе, преди две седмици ни монтираха нашия климатик. ММ проучваше нещата и в крайна сметка се спря на Fujitsu. Доверихме се на Mega Electronics - предложиха ни най-ниска цена за климатика+монтажа, съобразиха се с претенциите ни за ден и час, монтираха го точно както искахме (имахме предварително подготвена ел. инсталация зад вътрешната изолация). Имат магазин на бул. Христо Ботев:

http://megaelectronics.bg/

mystic woman, мисля, че предлагат и профилактика  Peace

# 577
  • Пловдив
Аз пък си търся климатик, спряла съм се на Фуджицу като марка, ако някой може да ми каже склад или фирма с по-ниски цени ще съм благодарна Simple Smile
Нашият е такъв от Марси ПК.Ще питам и тях за профилактика.

Кристалина, Peace

# 578
  • Пловдив
Здравей! Днес бях в един склад на търговията на Брезовска, от който си взех аспиратор. От там преди време сме си взимали и нашите климатици, които не са мръднали, а са от 2007 някъде. Не видях обаче дали имат точно тази марка, която си си избрала.
За цените - мисля, че не е скъпо там, защото аспираторът, който си поръчахме от там е с 50 лв по-евтин отколкото от Техномаркет/полис, Зора.
Като се влезе в търговиите от главния портал се кара направо, от ляво ще видиш една чешмичка, веднага след чешмата наляво, започва редица от складове за ел.уреди в лявата страна, последният склад в редицата от ляво е, мисля, че беше склад 11, на вратата пише фирма Кейси. Има стълбички, пред самата врата на склада, като на стълбите можеш да се качиш и от ляво и от дясно.
Ако не ти е проблем, можеш да провериш и там какво имат и дали те устройва цената.

# 579
Момичета къде бихте ми препоръчали да пообикалям за абитуренстки рокли или подобни?

# 580
  • Пловдив
Някой може ли да ми помогне с работещо в неделя фото студио за снимка за документи?

# 581
Момичета къде бихте ми препоръчали да пообикалям за абитуренстки рокли или подобни?

Ако искаш пиши на лични да ти дам номера на моята шивачка на сватбената ми рокля- помогна ми в избора на  модел и платове, невероятен човек и провесионалист, шие за скъпи марки, но като не минава през магазин взема много по-евтино. Препоръчвам я с две ръце Simple Smile

# 582
  • Точно където трябва
Някъде в Пловдив продават ли детски обувки на D D step или други качествени? Знам само магазините на КК в мола и на Капчица на Иван Вазов и според мен не стават.

# 583
Някой може ли да ми помогне с информация къде се намира ТЕЛК?

# 584
Някой може ли да ми помогне с информация къде се намира ТЕЛК?
Сградата на ХЕИ

Общи условия

Активация на акаунт