Къде в Пловдив? - 66 тема

• 75 632
  • 752
  •   1
Отговори
# 585
Някой може ли да ми помогне с информация къде се намира ТЕЛК?
Сградата на ХЕИ
Много благодаря!

# 586
Здравейте, първо се извинявам, че пиша в тази тема, но не можах с търсачката да намеря подходящата. Бих искала да ми препоръчате зъболекар, от който сте доволни, по възможност да работи със здравната каса. Благодаря предварително.

# 587
Аз ходя при Патриков, до Второ, срещу държавния СОД.

# 588
  • Пловдив
На даденият адрес си напиши трите имена, адрес за доставка и телефон. И ще ти изпратят каталог.Успех!  cs.sofia@ikea.bg

благодаря ти. А това не е ли един магазин, различен от икеа - cs? икеа или др. магазин ми получават тел и адрес?

# 589
# 590
  • Пловдив
 Blush

# 591
На даденият адрес си напиши трите имена, адрес за доставка и телефон. И ще ти изпратят каталог.Успех!  cs.sofia@ikea.bg

благодаря ти. А това не е ли един магазин, различен от икеа - cs? икеа или др. магазин ми получават тел и адрес?

cs=customer service  Wink

# 592
  • Пловдив
ccs мол.. Joy
не мога, днес цял ден пътувам и съм прекалено руса.  ooooh!

Но вече се затръшнах за каталог, благодаря ви за адреса  bouquet

# 593
Във фейса бяха дали  адрес. Аз им писах и ми отговориха , че до края на месеца ще получа каталога. Simple Smile

# 594
  • Plovdiv
Момичета, знаете ли къде в Пловдив продават прясно изпечени ядки от макадамия?

# 595
  • Пловдив
Къде в Пловдив мога да намеря кутии с няколко отделения,които да са удобни за пращане на храна в училище?

# 596
Къде в Пловдив мога да намеря кутии с няколко отделения,които да са удобни за пращане на храна в училище?

В Джъмбо

# 597
  • Пловдив

В Джъмбо
Благодаря Simple Smile

# 598
  • Пловдив
и аз търся, но хубави... Тези в Джъмбо ги гледах преди месец - хич не ми вдъхновя доверие Sad
Гледах на Tupperware, но не ми се дават толкова пари, защото трябва да взема 4-5 броя (за мм)  Mr. Green hahaha

# 599
  • Пловдив
евтино хубаво няма ... Joy
от майтойс взимам, на sigikid, но има всякакви - както и на намаления.
http://www.mytoys.de/suche/lunchbox/

Общи условия

Активация на акаунт