Къде в Пловдив? - 66 тема

• 75 258
  • 752
  •   1
Отговори
# 660
  • Пловдив
Здравейте, цирк Арлекино е в града. Някой вече ходил ли е на представление? Дали е подходящ за дете на 3г.и половина?

# 661
  • Пловдив
Здравейте, цирк Арлекино е в града. Някой вече ходил ли е на представление? Дали е подходящ за дете на 3г.и половина?

Аз съм ходила моя племенник като е бил на такава възраст преди години - подходящ е, предимно животинки и децата се радват, за възрастните не е толкова впечатляващо. Ако не се лъжа едната година и в Грабо бяха напускали ваучери.

# 662
Къде е 7 ДКЦ? newsm78
Колебая се за един ваучер за почистване на лице.
Център Здраве и красота. Нещо говори ли ви?

# 663
  • Пловдив
Къде е 7 ДКЦ? newsm78
Колебая се за един ваучер за почистване на лице.
Център Здраве и красота. Нещо говори ли ви?
Излиза в нета на Г.Кондолов,т.е. Кичука Peace

# 664
В Кичука. Като гледам сградата е на Събота пазара. На Г. Кондолов е филиала  Peace

# 665
Да, в Кичука е. Но ми дайте ориентир, че не го знам много квартала. Blush
Не е в старата поликлиника на Събота пазара, така ли?

# 666
  • Пловдив
Да, в Кичука е. Но ми дайте ориентир, че не го знам много квартала. Blush
Не е в старата поликлиника на Събота пазара, така ли?
там трябва да е...то на пазара няма друга.

# 667
 DeVa® 7мо ДКЦ е поликл. на събота пазара. Входът за поликл. е от юг, физиотерапия съм виждала да пише на източния вход, но никога не съм влизала. В нета е даден там този център.

Някой правил ли е там процедури/физиотерапията ме интересува, не козметични процедури/ да даде мнение за лекар и база, че аз сега се сещам  ooooh!,че може и там да пробвам за детето. Поне не ми е далеч. Thinking

# 668
Благодаря ви! bouquet
Поликлиниката я знам къде е. Peace

# 669
  • Пловдив
К

Аз съм ходила моя племенник като е бил на такава възраст преди години - подходящ е, предимно животинки и децата се радват, за възрастните не е толкова впечатляващо. Ако не се лъжа едната година и в Грабо бяха напускали ваучери.
Благодаря много! Точно животните ме интересуват. Никъде в нета не намирам обаче актуално инфо за представленията и дали е нужно предварително да се купи билет или на място преди представлението...

# 670
Къде да намеря бял крем на Рачев ,
Скрит текст:
помага ли за екземи и изсушава ли кожата?
Благодаря Simple Smile

# 671
  • София
Здравейте!
Мога ли да помоля да препоръчате:
- сервиз за мобилни телефони;
- сервиз за лаптопи/компютри?

Предпочитам да са в района на Кършияка или центъра.

Благодаря bouquet

# 672
  • Пловдив
Сервиз за лаптоп съм ползвала на Стемо, на булевард "България" - доволна съм, но е било преди 6 години и половина

# 673
Здравейте!
- сервиз за лаптопи/компютри?

Предпочитам да са в района на Кършияка или центъра.

Благодаря bouquet

За вторите в центъра препоръчвам http://www.adroit.bg/contacts.html

# 674
  • Пловдив
Здравейте!

Ако те устройва Руски - третото павилионче от дясната страна като тръгнеш от гарата Peace
Единствено там се съгласиха да ремонтират HTC-то на MM, което скапаха в Глобул #Cussing out, при това на доста добра цена Peace 2 години минаха от тогава, телефона не е правил проблеми Peace

Общи условия

Активация на акаунт