Къде в Пловдив? - 66 тема

• 75 211
  • 752
  •   1
Отговори
# 690
Моля препоръчайте ми детски ортопед, който си разбира от работата. Много противоречиви мнения слушам за Янакиев...

Д-р Хасбун, не работи със здравна каса, но си заслужава

# 691
  • Пловдив
Здравейте, момичета. Искам да ви питам, някоя от вас случайно да знае масажно студио, където обаче правят и масажи за бременни. Ако не, похвалете някой свестен масажист, който да не претупва и съдира кожи, а да върши работа.
Благодаря предварително.
Ето тук ходих през пролетта, в последните месеци от бремеността. Много ми помогна особено за един нерв на крака.

# 692
  • Пловдив
Знаете ли дали има тренировки по карате в Тракия или в 60-класното или Матевски?

# 693
Във форума има, но айкидо

# 694
  • Пловдив
Знаете ли дали има тренировки по карате в Тракия или в 60-класното или Матевски?

И в обновените бараки(бившото данъчно) се провеждат тренировки по някакъв боен спорт, но не съм обърнала внимание какъв. Пък и не ги разпознавам чак толкова.

# 695
Случаят не ми е много по темата, но искам да имате едно на ум тъй като повечето потребителки четат тук. В края на юли си вадих зъб при д-р Батинков. Без усложнения или нещо подобно. Две седмици не ми се затваряше раната и нестихващи болки. Отидох при него да пъти след това. Слагаше  ми дренажи и болката стихна. Вчера си правих снимка, за да ми направят мост. Оказа се , че има остатък от извадения зъб. Стоматолога  ме изпрати при него за да види снимката. Най-спокойно ми каза ,че сега ще го извади. И отново упойки, вадене, болки, време. Дори не се и опита да се извини.Направо бях онемяла. Влязох в кабинета и излязох без да му кажа една дума.

# 696
Детски рамки за очила има и в Кристил оптик на ул. Радецки 33

Една моя позната също си изпати от Батинков  Peace

# 697
  • Plovdiv
Дороти, осветителни тела съм взимала от магазина до Бриколаж, но сега пред него е разкопано и не знам работи ли, също и от Мегалукс на Асеновградско шосе.

Аз пак да си питам прясно изпечени ядки макадамия дали има къде да си намеря в нашия град?

# 698
  • Пловдив

И в обновените бараки(бившото данъчно) се провеждат тренировки по някакъв боен спорт, но не съм обърнала внимание какъв. Пък и не ги разпознавам чак толкова.
Къде е това newsm78

The Invisible,къде да видя телефон и инфо?

# 699
здравейте,

хубава школа по немски в нашия град - за възрастен и за дете? може и различна да е, ако няма на едно място за всички възрасти  Laughing
Германо-Български център за срещи

# 700
нямам телефон
може да отидете на място на трети етаж във форум тракия, понеделник, сряда и петък от 18.00ч
сенсеят се казва робърт
ние също тръгваме следващата седмица, след лятното отсъствие

# 701
  • Пловдив

Къде е това newsm78

Между 8-ми и 9-ти блок, но зад тях. Едно време там бяха бараките на данъчните и социалните, а сега са реновирани в зали за разни спортни дейности- бойни изкуства, тенис на маса и не знам още какво, не съм обръщала внимание, но виждам че се събират дечица за разни тренировки.

# 702
  • Пловдив
нямам телефон
може да отидете на място на трети етаж във форум тракия, понеделник, сряда и петък от 18.00ч
сенсеят се казва робърт
ние също тръгваме следващата седмица, след лятното отсъствие
Ясно...а каква е таксата?

Алекса,благодаря!

# 703
Таксата е 40лв на месец
три пъти в седмицата по 1 час

# 704
  • Пловдив
Шошии, с мъжа ми сме много доволни от Запрян Маджаров. По време на бременността не съм ходила, но веднага след раждането имах проблем с кръста, който той реши точно за 30 минути.  Peace
А къде мога да го открия?
Тук има информация - http://xn----7sbabafeomg2aa2bd8ajxdi1bb2d.com

Общи условия

Активация на акаунт