Къде в Пловдив? - 66 тема

• 75 213
  • 752
  •   1
Отговори
# 705
  • Пловдив
Случаят не ми е много по темата, но искам да имате едно на ум тъй като повечето потребителки четат тук. В края на юли си вадих зъб при д-р Батинков. Без усложнения или нещо подобно. Две седмици не ми се затваряше раната и нестихващи болки. Отидох при него да пъти след това. Слагаше  ми дренажи и болката стихна. Вчера си правих снимка, за да ми направят мост. Оказа се , че има остатък от извадения зъб. Стоматолога  ме изпрати при него за да види снимката. Най-спокойно ми каза ,че сега ще го извади. И отново упойки, вадене, болки, време. Дори не се и опита да се извини.Направо бях онемяла. Влязох в кабинета и излязох без да му кажа една дума.

Черен списък за лекарите в Пловдив:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=15237.msg281003#msg281003

# 706
Случаят не ми е много по темата, но искам да имате едно на ум тъй като повечето потребителки четат тук. В края на юли си вадих зъб при д-р Батинков. Без усложнения или нещо подобно. Две седмици не ми се затваряше раната и нестихващи болки. Отидох при него да пъти след това. Слагаше  ми дренажи и болката стихна. Вчера си правих снимка, за да ми направят мост. Оказа се , че има остатък от извадения зъб. Стоматолога  ме изпрати при него за да види снимката. Най-спокойно ми каза ,че сега ще го извади. И отново упойки, вадене, болки, време. Дори не се и опита да се извини.Направо бях онемяла. Влязох в кабинета и излязох без да му кажа една дума.

Черен списък за лекарите в Пловдив:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=15237.msg281003#msg281003
И там дадох информация, но  тук обсъждахме темата и се почувствах  длъжна да дам отчет.

# 707
  • Пловдив
Не видях да има мнение там, затова дадох линка.

# 708
 newsm78. След като споделих тук, писах и там. Не е късно и там ще отиде.

# 709
  • Пловдив
Шошии, с мъжа ми сме много доволни от Запрян Маджаров. По време на бременността не съм ходила, но веднага след раждането имах проблем с кръста, който той реши точно за 30 минути.  Peace
А къде мога да го открия?
Тук има информация - http://xn----7sbabafeomg2aa2bd8ajxdi1bb2d.com
Още двама доволни от Маджаров - и аз и съпруга ми.

# 710
  • Пловдив
А за осветителните тела - ето тук също има не лоши неща и доколкото съм чувала, работят коректно.
http://ultralight.bg/

# 711
1. Може ли координати на читав инструктор, трябват ми няколко опреснителни часа кормуване.
И тъй като проблемът ми е по-скоро психологически ми се иска да е една идея по-спокоен и разбран.

2. Има ли лаборатория в града на която може да се доверим за изследване на спермограма?

3. Дребосъчковата на 5 и половина иска да учи английски. Къде?

# 712

2. Има ли лаборатория в града на която може да се доверим за изследване на спермограма?

Репродуктивните клиники Селена и Ню лайф.

# 713
  • Пловдив
1. Може ли координати на читав инструктор, трябват ми няколко опреснителни часа кормуване.
И тъй като проблемът ми е по-скоро психологически ми се иска да е една идея по-спокоен и разбран.

Баща и син Гочеви от "Трансинг". Много съм доволна.  Peace

# 714
  • Пловдив
Незнам дали е за тук, ама... Търся продавачка за Мол Марково тепе, с интереси към декорирането. Голяма фирма, добри условия! Инфо на лично Simple Smile

# 715

Румен Ишпеков- точно психологически беше и при мен проблема....Благодарение на него взех книжка, придобих увереност, не се притеснявам да карам каквато кола има на разположение и в момента работя работа свързана с постоянно пътуване из цяла България.

# 716

Румен Ишпеков- точно психологически беше и при мен проблема....Благодарение на него взех книжка, придобих увереност, не се притеснявам да карам каквато кола има на разположение и в момента работя работа свързана с постоянно пътуване из цяла България.
Аз книжка си имам от 12+ години, въпросът е да започне да ми влиза в приложение, че на тоя етап ми краси портмонето основно.

# 717
  • Пловдив

Репродуктивните клиники Селена и Ню лайф.
Ние правихме в Ню лайф при д-р Даскалова,но пак при нея мисля можеш и в тяхната клиника http://www.invitro-plovdiv.com/
Също в Геника-лаболатория в Гранда. Peace

# 718
  • Plovdiv
И от мен още едно положително мнение за спермограма при доктор Даскалова в Ню Лайф

# 719

3. Дребосъчковата на 5 и половина иска да учи английски. Къде?

1. Никола Сендов - 0888 770 525, nikola_sendov@abv.bg - УНИКАЛЕН! Simple Smile
2. НЕ ходи при Даскалови  ooooh!
3. Моята от 3,5 г.  (вече 2 поредни) ходи в Англия Скуул  Peace

Общи условия

Активация на акаунт