КРУИЗИ /тема 8/

• 118 359
  • 745
  •   1
Отговори
# 450
Не само екскурзиите, но и всичко друго на кораба е само на немски език, от програмата за деня до надписите на храната на блок-масата.  Laughing
Единствено обслужващият персонал говори и английски, ако се обърнеш към него на английски език. 

# 451
Моля кажете нещо за круиз до близкия изток,някой бил ли е примерно януари или не е за предпочитане изобщо круиз до там newsm78

# 452
Не само екскурзиите, но и всичко друго на кораба е само на немски език, от програмата за деня до надписите на храната на блок-масата.  Laughing
Единствено обслужващият персонал говори и английски, ако се обърнеш към него на английски език. 
Много жалко, няма да се оправим, а вече бях пред резервация.....

# 453
  • Плевен
Здравейте и от мен! С нетърпение чакам офертите през януари и да е живот и здраве - пак ще се ходи на круиз. Беше прав водача първия път - тръгнеш ли веднъж на круиз повече няма да помислиш за друг вид пътуване.
Аз с един малко тъп въпрос, но не ми е ясно - Като пише тръгване от Савона/Генуа/ всъщност от къде е качването - от Савона или от Генуа?  newsm78

# 454
Много жалко, няма да се оправим, а вече бях пред резервация.....
Не е толкова страшно. Просто трябва да приемеш, че няма да можеш да участвуваш и да разбираш повечето от мероприятията на кораба.  Mr. Green Но ако маршрутът или цената си заслужават, това не би трябвало да ви попречи да си изкарате един приятен круиз.

# 455
Разбира се не е страшно.Всички се разбират.Работила съм на корабите и повечето от нас знаеха и енглиш.

# 456
Аз с един малко тъп въпрос, но не ми е ясно - Като пише тръгване от Савона/Генуа/ всъщност от къде е качването - от Савона или от Генуа?  newsm78

Ако сте с кораб на Costa тръгването е от Савона. А и не само, щом другият град е даден в скоби, то е да поясни до кой по-голям град е пристанището, например на спирка Ливорно често слагат в скоби Флоренция, защото може да се посети от там. Същото е и с Чивитавекия - Рим.

# 457
  • Плевен
Аз с един малко тъп въпрос, но не ми е ясно - Като пише тръгване от Савона/Генуа/ всъщност от къде е качването - от Савона или от Генуа?  newsm78

Ако сте с кораб на Costa тръгването е от Савона. А и не само, щом другият град е даден в скоби, то е да поясни до кой по-голям град е пристанището, например на спирка Ливорно често слагат в скоби Флоренция, защото може да се посети от там. Същото е и с Чивитавекия - Рим.

Много ти благодаря!  bouquet

И още нещо да попитам - за фиордите и северните столици  виждам цени около 779-799Е за 7 дни. Възможно ли е още да паднат цените или ще се покачват? Какви са ви наблюденията?

# 458
Момичета,здравейте!Преди няколко дни се върнахме от нашата екскурзия,която включваше и 5-дневен круиз до Ямайка и Кайманите.Прекарахме си страхотно и на екскурзията и на круиза ,но на мене за 5 дни вече взе да ми писва,та представям си ако отида на круиз за 10-12 дни ,което е нормалното.Сигурно съвсем ще откача.

# 459
Момичета,здравейте!Преди няколко дни се върнахме от нашата екскурзия,която включваше и 5-дневен круиз до Ямайка и Кайманите.Прекарахме си страхотно и на екскурзията и на круиза ,но на мене за 5 дни вече взе да ми писва,та представям си ако отида на круиз за 10-12 дни ,което е нормалното.Сигурно съвсем ще откача.

Не знам защо, но винаги е така с круизите на Карибите...и при мен така се случва. Може би, защото човек очаква много от тези острови, а те не са нищо особено (аз лично предпочитам плажовете на нашето море) - друго е да се посещават места с богато историческо минало и големи градове.
Европейските круизи са далеч по-забавни и не ми писват, даже искам още...

Последна редакция: ср, 07 дек 2016, 16:00 от DeltaAzimut

# 460
За мен не е така.С месеци съм била по Карибите и никога не ми омръзва.Странно е вашето мислене пет дена и край.Кой ходи за 5 дена на Кариби?

# 461
Здр планувам круиз със Коста Флавоза от crusit.bg включващ Ибиса и Палма на 3 май . Може ли мнения за кораба ,фирмата и според вас дали ще бъде топло началото на май месец 😊

# 462
  • sofia
Корабът е страхотен. Началото на май не съм сигурна дали ще става за плаж

# 463
За мен не е така.С месеци съм била по Карибите и никога не ми омръзва.Странно е вашето мислене пет дена и край.Кой ходи за 5 дена на Кариби?
Ами аз отидох.
Пак да кажа ,че круиза беше просто част от екскурзия в Америка.Бяхме за 5 дни на круиз до Карибите.

# 464
Здр планувам круиз със Коста Флавоза от crusit.bg включващ Ибиса и Палма на 3 май . Може ли мнения за кораба ,фирмата и според вас дали ще бъде топло началото на май месец 😊
Били сме в региона точно в началото на май. Времето е приятно, пролетно, но за плаж още не става нито на сушата, нито на кораба.

Общи условия

Активация на акаунт