КРУИЗИ /тема 8/

• 117 430
  • 745
  •   1
Отговори
# 555
Във Vivavoyage има доста оферти за кораба от различни пристанища за втората половина на ноември по около 380 лири с всички такси за вътрешна каюта, а към каютите с прозорец има включен и пакет напитки. Заслужава си да се разгледа.
Друг е въпросът, че когато сте с дете, по някаква причина позволява избор само на клас Fantastica. Въпреки това цените са около 400 лири за възрастен и 120 лири за дете.

Последна редакция: ср, 11 яну 2017, 14:08 от foundy

# 556
Във Vivavoyage има доста оферти за кораба от различни пристанища за втората половина на ноември по около 380 лири с всички такси за вътрешна каюта, а към каютите с прозорец има включен и пакет напитки. Заслужава си да се разгледа.
Друг е въпросът, че когато сте с дете, по някаква причина позволява избор само на клас Fantastica. Въпреки това цените са около 400 лири за възрастен и 120 лири за дете.

само дето пакета напитки е за тарифа фантастика и по-горни, но въпреки това цената е добра. в тази връзка искам да попитам пазарувалите от този сайт дали същият е сигурен и допуска ли от бг да се купува?

# 557
Аз лично съм резервирала  и нямаше проблеми. Дори ми оказаха доста качествена помощ за резервация на допълнителни неща в последствие.

# 558
Здравейте! Моля ако някой може да ми отговори .От гарата в Чивитавекия мога ли да стигна до гара Термини и трябва ли да сменям влак.И още ако някой може да отговори -кои номер влак трябва да хванем и има ли надписи на английски?

# 559
  • Пловдив
Свет, разбира се,че ходи влак,та това е Централна гара - Термини. Може да видиш разписанието на trenitalia, кога тръгва от Чивитавекия и в колко е на Термини, и да решиш точно кий влак да вземеш. Билети от машините се купуват,най лесно е. Плюс, да не забравите да ги валидирате. Като видиш номера на влака,от коя платформа го хващаш,нямаш проблем. Мисля,че има на Английски,ама,той Италианския е толкова близък,като се касае за наименования,че няма как да се объркате. Ето разписание от Чивитавекия за примерна дата и час от 9ч . https://www.lefrecce.it/B2CWeb/search.do?parameter=searchOutputV … cFID=JtO4SbV5YUhn

# 560
  • Плевен
Здравейте! Моля ако някой може да ми отговори .От гарата в Чивитавекия мога ли да стигна до гара Термини и трябва ли да сменям влак.И още ако някой може да отговори -кои номер влак трябва да хванем и има ли надписи на английски?
Аз да кажа от личен опит от мин.година: Приятелка ме посъветва да си купря предварително билетите за влак, от Генуа за Милано става въпрос и си ги взех тук онлайн за 9 Е на човек билета. Там на място беше много скъпо - запознахме се с хора от Хасково, които бяха слезли от същия кораб и си купиха билетите на място по 21 Е на човек им струваха - та това е тройно!!!! Не знам дали навсякъде е така, но предполагам ДА. Моля и другите да споделят.

# 561
Аз да кажа от личен опит от мин.година: Приятелка ме посъветва да си купря предварително билетите за влак, от Генуа за Милано става въпрос и си ги взех тук онлайн за 9 Е на човек билета. Там на място беше много скъпо - запознахме се с хора от Хасково, които бяха слезли от същия кораб и си купиха билетите на място по 21 Е на човек им струваха - та това е тройно!!!! Не знам дали навсякъде е така, но предполагам ДА. Моля и другите да споделят.

Оф, то хубаво онлайн от сега ами ако сменят полета или закъснее, дали могат да се презаверяват и с каква наказателна такса. Иначе и аз ще ги купувам май от сега.

# 562
  • Пловдив
По-евтини са билетите он лайн и по-рано закупени на Интерсити влаковете. На Регионалните влакове билетите са с една цена, така че няма нужда от предварително закупуване.

# 563
  • Варна
Редактирам поста и питането си. Гледам през Loigtravel.co.uk следния круиз MSC Precioza 8 days 7 nights.

Amsterdam, Hamburg,  Le Havre, Suthampton, Zeebruge, Amsterdam- на 15 Септ тръгва от Amsterdam. Цена за 2 възрасти+дете GBP 1017.00

Според вас маршрута и цената добри ли са? Също так нещо мног важно. По програма в Амстердам качването е на 15ти, но релано кораба отплава от там сутринта на 16ти. С билетите, които намирам смаолета каца в полунощ на 15ти - дали ще ни разрешат да се качим на кораба тогава- т.е. някъде към 02-03ч на 16ти?

Последна редакция: чт, 12 яну 2017, 16:38 от //Герито//

# 564
Здравейте, предстои ми да организирам бреговите екскурзии по нашия маршрут и искам отново съвет-дали да вземем предлагащите се от кораба или там на место ще можем да се справим индивидуално.
Стоповете са следните:

Nassau, Bahamas :
Atlantis - Discover Atlantis Tour – 47 евро – Тук държим да разгледаме Алантис.Въпросът ми е дали пристанището е близо до хотела и ако не-как да стигнем до там,няма ли да е голяма навалица за таксита,все пак над 5000 човека ще се изсипем само от нашия кораб... newsm78

Charlotte Amalie, St. Thomas
Tortola Dolphin Encounter – 133 евро – Тук имам желание да плуваме с делфини,но ММ нещо не е особено въодушевен,така че ако не е тази екскурзия,какво можем да си самоорганизираме?

Philipsburg, St. Maarten
St. Maarten Island Tour – 28 евро – и тук въпросът ми е подобен, щеше ми се да видим този плаж до летището, но дали е близо до пристанището?
Моля за предложения и идеи Praynig

# 565
По-евтини са билетите он лайн и по-рано закупени на Интерсити влаковете. На Регионалните влакове билетите са с една цена, така че няма нужда от предварително закупуване.
а тези наречени thello влакове как стои въпросът с цената на техните билети, и най същественият въпрос изгоден влак имам на 10.30 часа от Савона за Милано, но кораба акустира в 9.00 часа за 1.30 часа дали ще мога да сляза и предвижа до гарата, тя е близо на 1 км. от круизният терминал ,но като не съм пътувал с коста и не знам как е при тях процедурата по слизане.

# 566
  • Плевен
а тези наречени thello влакове как стои въпросът с цената на техните билети, и най същественият въпрос изгоден влак имам на 10.30 часа от Савона за Милано, но кораба акустира в 9.00 часа за 1.30 часа дали ще мога да сляза и предвижа до гарата, тя е близо на 1 км. от круизният терминал ,но като не съм пътувал с коста и не знам как е при тях процедурата по слизане.

Ние така бяхме в Генуа, точно за този влак Тело казвах за билетите. Вечерта преди слизането ходих 2-3 пъти до рецепцията на кораба, обяснявах, показах принтираните билети за влака и накрая ми дадоха бели ленти за багажа, да слизане първи. Слязохме си съвсем спокойно с първите слизащи и даже имахме 2 ч. свободни до влака но искахме да сме застраховани.

Последна редакция: пт, 13 яну 2017, 08:32 от anyto

# 567
  • Варна
Сън не спя да диря оферти. Според вас този круиз на цена в logitravel GBP879 за трима дали е добре. Бих ли могла да го намеря и по-евтино? Italy, France, Spain.
Departure: 04/11/2017
Ship: Costa Pacifica
Description: 8 days from Civitavecchia (Rome)
Category : Inside Premium IP
Cabin: G00000
Passengers: 2 adults, 1 child

# 568

Ние така бяхме в Генуа, точно за този влак Тело казвах за билетите. Вечерта преди слизането ходих 2-3 пъти до рецепцията на кораба, обяснявах, показах принтираните билети за влака и накрая ми дадоха бели ленти за багажа, да слизане първи. Слязохме си съвсем спокойно с първите слизащи и даже имахме 2 ч. свободни до влака но искахме да сме застраховани.

Супер!
Значи спокойно да си купувам с този влак билети за 10.30 часа от гара Савона, показвам на рецепцията и слизам първи може би към 9.30 часа на круизният терминал и веднага такси до жп гарата. Ако го изпусна дано да може презаверка или нещо такова, цената в момента е само 18 евро за двама онлайн, сигурно на място ще е по-скъпо. разбира се това е за втора класа, но надявам се да споделиш, че не е никак зле и във втора класа в тези влакове.

# 569
  • София
domino25,
ние обикновено не се разправяме с рецепцията - просто не си оставяме куфарите за изнасяне, а си ги влачим сутринта сами и излизаме, когато ни е нужно - в твоя случай можеш да излезеш първи. Peace

Общи условия

Активация на акаунт