КРУИЗИ /тема 8/

• 117 412
  • 745
  •   1
Отговори
# 585
Ще има ли разпродажба на  MSC ???

# 586
  • Варна
Ние миналата година ползвахме трансфер от летището в Милано до пристанището в Генуа с MSC. Излезе ни по-евтино отколкото, ако бяхме пътували с автобус до Милано и после с влак. Хората ни чакаха на летището и ни стовариха директно пред кораба. Багажи също не сме мъкнали - взеха ги на летището и си ги получихме в каютите. Това също е вариант.
Може ли да споделиш колко горе-долу ви излезе? Чета някъде по 60Е на човек- множко ми изглежда.

# 587
//Герито// , 26 евро на човек беше.

# 588
  • Плевен
Ние миналата година ползвахме трансфер от летището в Милано до пристанището в Генуа с MSC. Излезе ни по-евтино отколкото, ако бяхме пътували с автобус до Милано и после с влак. Хората ни чакаха на летището и ни стовариха директно пред кораба. Багажи също не сме мъкнали - взеха ги на летището и си ги получихме в каютите. Това също е вариант.
Лошото е, че от Бергамо няма трансфери, а Уиз пътуват до там. Вие с коя компания летяхте и от кое летище ви беше трансфера до Генуа?

# 589
С Raynair летяхме до Malpensa.

# 590
  • Варна
Е, че то си е супер не си заслужава сам да се пъне човек, защото ще икономиса най-много 8-10Евро, но спокойствието няма цена. Simple Smile

А да запитам по-опитните случайно попаднах на сайта crocierissime, който пък ми даде още по-ниски цена за круиза. Та се чудя надеждни ли са?

Последна редакция: нд, 15 яну 2017, 15:47 от //Герито//

# 591
До сега не съм резервирала круиз от чужда компания . Харесах един от http://www.cruisenation.com/ с включени полети от лондон и 2 дни безплатно във Венеция. Някой ползвал ли е такива оферти и дали организацията да се лети до Лондон и присъединяване към група е по-удачно или направо към началната точка да се придвижва ме.  Предполагам не е проблем да отидем направо в хотела във Венеция. В момента цената в Бг е по висока и без допълнителните дни.
Имам резервиран круиз през тази фирма. Ако не искаш да ползваш полетите от Лондон, приспадат ги от цената. Хотелите, които резервират, не са от най-луксозните, но са на удобни места. Общувах с тях по телефона. Най-добре да се плаща с дебитна Visa, защото няма такса.

# 592
До сега не съм резервирала круиз от чужда компания . Харесах един от http://www.cruisenation.com/ с включени полети от лондон и 2 дни безплатно във Венеция. Някой ползвал ли е такива оферти и дали организацията да се лети до Лондон и присъединяване към група е по-удачно или направо към началната точка да се придвижва ме.  Предполагам не е проблем да отидем направо в хотела във Венеция. В момента цената в Бг е по висока и без допълнителните дни.
Имам резервиран круиз през тази фирма. Ако не искаш да ползваш полетите от Лондон, приспадат ги от цената. Хотелите, които резервират, не са от най-луксозните, но са на удобни места. Общувах с тях по телефона. Най-добре да се плаща с дебитна Visa, защото няма такса.
  Благодаря за споделеното мнение. Ще се опитам да говоря с тях. Дано се получи.

# 593
  • София
Записвам се при вас!
Дано има изгодни оферти тази година  Hug

# 594
  • Бургас
 Здравейте и от мен!
Искам тази година да направим круиз до 5-те гръцки острова. Моля, ако някой е ходил да ми препоръча бг.фирма с включен транспорт до Атина и горе-долу кога е разпродажбата на круизи за там. bouquet

# 595
Здравейте и от мен!
Искам тази година да направим круиз до 5-те гръцки острова. Моля, ако някой е ходил да ми препоръча бг.фирма с включен транспорт до Атина и горе-долу кога е разпродажбата на круизи за там. bouquet

usitcolours.bg , interlax.bg в момента са на 359 евро/ 700 лв/ на човек с транспорт и водач, три дни на кораб Селесте Олимпия, настаняване във вътрешна каюта, маршрута е Атина Пирея, Миконос, Патмос, Кушадасъ, Санторини за Великден-правил съм го преди две години , бива!

# 596
  • Бургас
Здравейте и от мен!

usitcolours.bg , interlax.bg в момента са на 359 евро/ 700 лв/ на човек с транспорт и водач, три дни на кораб Селесте Олимпия, настаняване във вътрешна каюта, маршрута е Атина Пирея, Миконос, Патмос, Кушадасъ, Санторини за Великден-правил съм го преди две години , бива!

Благодаря ти!Този Олимпия как е като кораб  newsm78

Последна редакция: пн, 16 яну 2017, 14:03 от mle4ko

# 597
Здравейте и от мен!

Благодаря ти!Струва ли си цена за люк? Била съм на Коста преди 3 години, с балкон и беше супер. Този Олимпия как е като кораб  newsm78

с риск да се повторя от предни постове преди година , че и две ще отговоря така: кораб Олимпия е стар, но надявам се сигурен, а за екипажа-страхотни са. Атмосферата-истински гръцка, храната подходяща, има празнична великденска вечеря след 12.00 часа с капитана, кораба е на котва до остров Патмос, който желае отива на църква вечерта от кораба се виждат заря, тържествени и звуков сигнал подаден от кораба .
Въобще отбелязват Великден както трябва, на следващият ден Санторини е направо рай-неземна красота, кораба е на котва извозват ви с тендерни лодки до новото пристанище и от там с автобус до Оя и столицата Фира, после кабинковият лифт до старото пристанище и обратно на кораба/платена екскурзия/. В тази цена която споменах по-горе има включен и пакет напитки, който преди ние си заплащахме допълнително по 21 евро на човек за целият престой. както и екскурзия до Ефес, която при нас също беше платена по 30-40 евро, ако се не лъжа. Сега това е бонус.  И така ако сметнете цената само на 3 дни на кораба, която може да се види и на сайта на Селесте круизис е 276 евро, което прави 90 евро на ден. за сравнение при други компании с малко по хубави кораби разбира се ако намерите цена по 50 евро на ден за вътрешна каюта заедно с пристанищните такси, към тази цена трябва да се добавят бакшишите средно 10евро на ден и пакет напитки около 25 евро на ден, цената става пак толкова около 85-90 евро, тук наистина се фифти фифти, транспорта е организиран което не предполага нощувки в Атина преди и след круиза, освен ако разбира се не го желаете. Но билет в двете посоки струва точно 96 евро с една от автобусните фирми. Общо взето ако ви се ходи за Великден да празнувате в Гърция и по специално на Санторини това е вашият круиз. При хубаво време може и слънчеви бани на горна паулба и за по студенолюбивите даже и басейн , който го напълниха на вторият ден. Аз лично пак бих отишъл на този круиз въпреки, че тогава за мен този беше първи, след това дойдоха и по-големи кораби, че даже и най-големият но винаги ще си спомням с добро и този.

# 598
  • Варна

Сега си говорих с единия сайт, от който си харесах круиз, но ми отговориха, че МСЦ не предлагат трансфер от друг град. Т.е. може да ни превозят до порта ако кацаме в Генуа.
Може ли да ми кажеш ти как запази вашия трансфер?

# 599
От vivavoyage ми го резервираха. При напускането на кораба хората бяха разделени на групи и видях, че имаше трансфери за Милано, летището в Малпенса, летището на Генуа и още няколко места. Така че със сигурност MSC предлагат подобни трансфери.

Общи условия

Активация на акаунт