КРУИЗИ /тема 8/

• 117 345
  • 745
  •   1
Отговори
# 690
Здр може ли да ми препоръчате близък плаж до пристанището на Палма де Майорка ?

# 691
Едно интересно круизче, което ни изкуши : http://www.logitravel.de/kreuzfahrten/transreisen/ab-las-palmas- … ama-17139357.html
14 дни - 13 нощи на Монарх, кораб от Пулмантур със включени такси за 400 Евро. Датите са Септември Октомври.
Предимства: цената за 14 дни супер. Алкохол включен. Хубав слънчев сезон за тези ширини. Ние сме били с този кораб и сме доволни
Недостатъци: Трябва да се върнете от Панама, неясен бюджет за сега. Много дни на море - 7 това може да се приеме и за качество, но всеки си знае. Не е висок клас, леко поостаряло обзавеждане. Но пък кога ще идем до Панама?

# 692
  • София
Zdraveite, moje li da mi kajete kak stoi vyprosyt sys slizane v Thailand za 48h (s Royal Carribean). Kazvat mi razlichni neshta za visata- che trqbva predvaritelno, che bez visa nqma da ni kachat na koraba I oshte 10 neshta. Ako nqkoi ima konkretna informaciq za procedurata shte sym mnogo blagodarna.

Повечето компании ще се погрижат как да слезете и да имате виза за Тайланд.
Не съм била там с Royal Caribbean, но с Holland America беше така.
Още повече, че Royal Caribbean е партньор с http://visacentral.co.uk/?login=royalcaribbean ...
Спокойно можеш да изкараш виза и тук в посолството, като точно този сезон е най-натоварен.
Иначе става веднага или за няколко дни, 10-20 лв. зависи от срока.
Но пак не ми става ясно как агенция-сайт през който резервирате не ви дава подобна информация.
Последната информация беше, че визи за туристи в силния сезон ще станат безплатни. Не, че сега са скъпи ?
Същото е и когато влизаш през летището, визата там.

Здр може ли да ми препоръчате близък плаж до пристанището на Палма де Майорка ?

Най-близкият плаж до порта е Cala Mayor Beach. До него има и градски автобуси близо до пристанището.

Едно интересно круизче, което ни изкуши : http://www.logitravel.de/kreuzfahrten/transreisen/ab-las-palmas- … ama-17139357.html
14 дни - 13 нощи на Монарх, кораб от Пулмантур със включени такси за 400 Евро. Датите са Септември Октомври.
Предимства: цената за 14 дни супер. Алкохол включен. Хубав слънчев сезон за тези ширини. Ние сме били с този кораб и сме доволни
Недостатъци: Трябва да се върнете от Панама, неясен бюджет за сега. Много дни на море - 7 това може да се приеме и за качество, но всеки си знае. Не е висок клас, леко поостаряло обзавеждане. Но пък кога ще идем до Панама?

bay_kolio аз го пуснах този круиз в пост #659  

bay_kolio аз съм за, въпреки че два пъти съм била в Панама и на канала...
Не ме интересува много кораба, важен е маршрута и наоколо...
А когато кораба е на първо място, почти не слизам от него.
От и до Панама много често има промоции за сам. билети. Тези дни имаше цени под 300 евро в двете посоки.
Колкото до дните на море за мен са положителни. Точно тогава си почивам.
Така, че резервирай стига да има изгодно връщане...

Последна редакция: пн, 30 яну 2017, 20:27 от Bled

# 693
Съжалявам ако съм повторил промоцията. Но аз резервирах вече и понеже на мен ми хареса круиза го споделих. Сайта е немски, но няма особени трудности да букне човек.  Ние правихме балтийските столици с него и останахме много доволни. И сезона е подходящ да се разтегне лятото с късен Панамски плаж. Сега вече дебненето за билети на обратно ще бъде  предизвикателството.

# 694
  • София
Zdraveite, moje li da mi kajete kak stoi vyprosyt sys slizane v Thailand za 48h (s Royal Carribean). Kazvat mi razlichni neshta za visata- che trqbva predvaritelno, che bez visa nqma da ni kachat na koraba I oshte 10 neshta. Ako nqkoi ima konkretna informaciq za procedurata shte sym mnogo blagodarna.
Още повече, че Royal Caribbean е партньор с http://visacentral.co.uk/?login=royalcaribbean ...
Спокойно можеш да изкараш виза и тук в посолството, като точно този сезон е най-натоварен.
Но пак не ми става ясно как агенция-сайт през който резервирате не ви дава подобна информация.
Последната информация беше, че визи за туристи в силния сезон ще станат безплатни. Не, че сега са скъпи ?
Тайландската виза съвсем не струва 10-20 лв., а 30 евро и от България се вади от Почетното консулство в София. http://www.thaiconsulate.bg/l-bg/visa/p2-9-0.html
Предполагам на място също става, но отнема време.

# 695
  • София
Съжалявам ако съм повторил промоцията. Но аз резервирах вече и понеже на мен ми хареса круиза го споделих. Сайта е немски, но няма особени трудности да букне човек.  Ние правихме балтийските столици с него и останахме много доволни. И сезона е подходящ да се разтегне лятото с късен Панамски плаж. Сега вече дебненето за билети на обратно ще бъде  предизвикателството.

bay_kolio Пожелавам ти успех. Сайта е добър, няма проблем. А и аз го харесвам по много причини, всичко е ясно и точно.

Тайландската виза съвсем не струва 10-20 лв., а 30 евро и от България се вади от Почетното консулство в София. http://www.thaiconsulate.bg/l-bg/visa/p2-9-0.html
Предполагам на място също става, но отнема време.

dechy извинявай не си права за това, което пиша...

Ако в момента отидете да си извадите виза, тя няма да ви струва нищо !!!
Тези пари, които написах са такси. А може и тях да не ви ги задържат.
Както вече написах визата в силния период за туристи от 1-12 до края на февруари е безплатна.
Тази виза е за еднократно влизане, а такова е в повечето случаи...
А това е периода и за българите най-вече...
Това влезе в сила на 29-11-2016 год.

Разбира се, че става на място в консулството.  
Когато са много натоварени и пътувате със самолет ви пренасочват да си вземете виза на летището...
Ходете за подаване сутрин, за взимане следобед.
Понякога стават сериозни опашки.
Визата може да бъде издадена и на деня/знаете как/.

Последна редакция: пн, 30 яну 2017, 22:44 от Bled

# 696
  • around the world, where the heart belongs
Bled, от кой сайт правиш резервация за Pullmantur, круизът от Атина. Аз ги виждам на vacationstogo, но се чудех компанията къде друдаде може да се следи, освен croisieredefrance.

# 697
  • София
Bled, от кой сайт правиш резервация за Pullmantur, круизът от Атина. Аз ги виждам на vacationstogo, но се чудех компанията къде друдаде може да се следи, освен croisieredefrance.

Вариантите са много освен сайта на Pullmantur. Включително и този, който коментирахме в предишните постове... http://www.logitravel.de/
Мога да ти дам още много, но съвет малко да изчакаш.
Сега и нашите агенции ще се задействат да пуснат резервации за Pullmantur от Атина. Защото е близо и удобно. И цената тук може да е добра.
Но в момента точно за тази компания е твърде нагоре. Круизите са повече и няма как да няма промоции.
Ако сега трябва да се резервира на тези цени бих избрала пак от Атина, Princess cruises.
Близка цена, сериозни кораби.
А ако излезе промоция на Pullmantur от Атина аз първа ще резервирам, където и да е тя.
И разбира се ще споделя с вас. И ще ти кажа точния сайт...

ПРОМОЦИИ

Royal Caribbean - Vision of the Seas

Скрит текст:
Monday, April 3   Dubai, United Arab Emirates      6:00pm
Tuesday, April 4   Muscat, Oman   Noon   8:00pm
Wednesday, April 5   At Sea      
Thursday, April 6   At Sea      
Friday, April 7   At Sea      
Saturday, April 8   At Sea      
Sunday, April 9   At Sea      
Monday, April 10   Petra (Aqaba), Jordan   9:00am   10:00pm
Tuesday, April 11   Suez Canal, Egypt (Cruising)   11:00pm   
Wednesday, April 12   Suez Canal, Egypt (Cruising)      1:00pm
Thursday, April 13   Jerusalem / Tel Aviv (Ashdod), Israel   8:00am   10:00pm
Friday, April 14   Haifa, Israel   7:00am   4:00pm
Saturday, April 15   At Sea      
Sunday, April 16   Athens (Piraeus), Greece   6:00am   8:00pm
Monday, April 17   At Sea      
Tuesday, April 18   At Sea      
Wednesday, April 19   Venice, Italy   6:30am   

16 дни - 480 евро + такси
В момента...самолет София - Дубай
нед, 2 април 2017
13:00  18:50
‎78 лева

MSC
2 for 1Cruise Deals
Caribbean 2 for 1 Cruise Deals
Northern Europe 2 for 1 Cruise Deals

https://www.msccruisesusa.com/en-us/Cruise-Deals/Top-Deals/2-for … _2FOR1EUROPE_0128

Последна редакция: вт, 31 яну 2017, 14:26 от Bled

# 698
Може ли линк към круза от Дубай до Венеция

# 699
  • София
Може ли линк към круза от Дубай до Венеция

Само не искам да мислите, че линковете умишлено ги няма.
Те понякога липсват по две причини...
Едната е, че сесията на офертата изчезва след броени минути. И в поста остава едно нищо. Така е и със самолетните оферти.
Другата е когато са от наши агенции, такива не публикувам...
Много пъти обаче повтарям как да ги потърсите.
Компанията, кораба, датите както на български, така и на латиница.
Трябва да се покажат в мрежата.
Yanina_  имаш я....

НОВИНИ

Taste Of Film

http://www.celebritycruises.com/onboard-celebrity/cruise-activities-taste

Русия се настройва да започне круизи с Roy Star в партньорство с Sovfracht и Rosmorport.
Пристанища  Ялта, Севастопол и Истанбул, с кораб, плаващ отиване и връщане от Сочи.

# 700
  • Варна
Bled, вкарвам ти оферта за бизнес хихи в кръга на шегата, а защо не и наистина. Давам ти бюджет и период на желаната ваканция (в рамките на 2-3мес), а намираш интересна оферта самолет+кораб и само ми казваш кога да стягам куфарите- малко тип 'неочаквана' ваканция.
Или пък за твоята ваканция резервираш още 5-6 мест и казваш кога тръгва групата. Сигурна съм, че дестинацията и цената ще са супер, а желаещи винаги ще има.
Много ме привличат такъв тип приключения Simple Smile

# 701
  • around the world, where the heart belongs
Благодаря, Bled. Цената и на мен ми се вижда висока, затова те питах какви са алтернативите. Ако наистина попаднеш на добро предложение из гръцки острови или друг на Pullmantur, ще съм благодарна да го споделиш. И аз ще го направя, ако забележа добра цена, защото също се опитвам да ги следя. За островите Costa NeoClassica също може да е вариант, ако случайно падне цената, в момента на сайта на Kоста гледам, че почва от 680 евро ....
Иначе за островите - от Венеция знаеш има хубави круизи Гръцки острови, гледам ги, но за момента цена от 700 долара без такси хич не ме устройва   Confused

# 702
Круиз, който според мен е на добра цена в сравнение с другите на гръцки острови,  Costa Luminosa 520 долара, юни месец, от Венеция, с Корфу, Миконос, Дубровник.Simple Smile

# 703
Прегледах офертите 2 в 1 от линк по горе , но според мен са само за американски и канадски граждани. Ако греша, моля да ми подскажете как се избягва това условие.

# 704
  • София
Bled, вкарвам ти оферта за бизнес хихи в кръга на шегата, а защо не и наистина. Давам ти бюджет и период на желаната ваканция (в рамките на 2-3мес), а намираш интересна оферта самолет+кораб и само ми казваш кога да стягам куфарите- малко тип 'неочаквана' ваканция.
Или пък за твоята ваканция резервираш още 5-6 мест и казваш кога тръгва групата. Сигурна съм, че дестинацията и цената ще са супер, а желаещи винаги ще има.
Много ме привличат такъв тип приключения Simple Smile

Това е страхотна идея...
Моите куфари са почти винаги готови. Не се знае кога ще се появи символичната цена.
Винаги мога да организирам един общ круиз, за мен ще е удоволствие.
Но като кажа тръгваме, колко ли ще могат да дойдат в даден момент ?
Вече имам няколко подобни срещи, беше страхотно...

Благодаря, Bled. Цената и на мен ми се вижда висока, затова те питах какви са алтернативите. Ако наистина попаднеш на добро предложение из гръцки острови или друг на Pullmantur, ще съм благодарна да го споделиш. И аз ще го направя, ако забележа добра цена, защото също се опитвам да ги следя. За островите Costa NeoClassica също може да е вариант, ако случайно падне цената, в момента на сайта на Kоста гледам, че почва от 680 евро ....
Иначе за островите - от Венеция знаеш има хубави круизи Гръцки острови, гледам ги, но за момента цена от 700 долара без такси хич не ме устройва   Confused

Ще ги следя със сигурност...Има и под 700, но са още високи...

Круиз, който според мен е на добра цена в сравнение с другите на гръцки острови,  Costa Luminosa 520 долара, юни месец, от Венеция, с Корфу, Миконос, Дубровник.Simple Smile

Като си представя, че този круиз, но от Триест съм го правила под 100 евро/два пъти/ ???

Прегледах офертите 2 в 1 от линк по горе , но според мен са само за американски и канадски граждани. Ако греша, моля да ми подскажете как се избягва това условие.

Не, не грешиш. Имаме такива хора, току що ми благодариха.
А и нека видим какво се предоставя на други части по света. Още повече, че децата до 11 год. са безплатни !!!
Имам резервиран такъв круиз, но не от мен беше резервацията, а местна. После имаше малък проблем, но мина. Но повече не бих го направила.
/Дори на US агенцията в последствие и беше отнет лиценза. Но не заради това.../

ПРОМОЦИИ

Pullmantur Horizon

Скрит текст:
Saturday, February 18   Grand Canary Island, Canary Islands      11:00pm
Sunday, February 19   Tenerife, Canary Islands   7:00am   11:00pm
Monday, February 20   La Palma, Canary Islands   10:00am   6:00pm
Tuesday, February 21   At Sea      
Wednesday, February 22   Agadir, Morocco   7:00am   7:00pm
Thursday, February 23   Lanzarote, Canary Islands   1:00pm   11:59pm
Friday, February 24   Fuerteventura, Canary Islands   9:00am   6:00pm
Saturday, February 25   Grand Canary Island, Canary Islands   7:00am

139 евро + такси

Costa Cruises Costa Mediterranea

Скрит текст:
Saturday, March 4   Marseille, France      5:00pm
Sunday, March 5   Savona, Italy   9:00am   4:30pm
Monday, March 6   Naples (Capri), Italy   2:00pm   8:00pm
Tuesday, March 7   Palermo, Sicily, Italy   9:00am   4:00pm
Wednesday, March 8   Valletta, Malta   9:00am   2:00pm
Thursday, March 9   At Sea      
Friday, March 10   Barcelona, Spain   9:30am   5:00pm
Saturday, March 11   Marseille, France   9:00am   

315 евро
Същата цена и за още няколко дати през месеца. Като точките на тръгване са от други пристанища/Savona и Barcelona/...

Общи условия

Активация на акаунт