Звездни компромати - 296 част

• 132 597
  • 745
  •   1
Отговори
# 360
   Joy понастърчава малко. Аз го харесвам обаче, ,малко само. Без малко да си изтърва спирката на влака с неговото ухо!!  ooooh! че щях да седя един час да чакам следващия, и после какво ще обясня на мъжа?? Гледах едно ухо в мамата и затова си изтървах спиркатА.... ooooh!

# 361
Дрю Баримор на 19 години за списание "Плейбой":

18+

http://imgur.com/a/EJssu

# 362
Дрю е готина, но не ми прилича на 19 годишна на тези снимки.
Пък на Кольо ми бърка носа, но аз все пак си падам по съвършени циганета, няма да цитирам имена... Mr. Green

# 363
На мен италианица Ваки ми е забавен(и симпатичен),въобще не бих го нарекла дядка Rolling Eyes - 50 годишен с тяло,на което и 25 годишните пикльовци от фитнеса ще му завиждат.С приятелката му ги намирам за чудесна двойка,дано се задържат.

Амбър само 7 милиони трохички.Дано при развод #2 й се получат по-добре нещата.

Последна редакция: пт, 19 авг 2016, 04:40 от Beautyholicа

# 364
Може боркинята срещу домашното насилие да е решила че ще остане и без тях, и затова бързо да се е навила. По-добре 7 отколкото хич. Пък и нали научиха името й.
Ще ми липсва оня поглед търсещ камерите и вирнатия нос. Wink

# 365
  • София
пълно е с такива. липса няма да усетиш Wink

# 366
Според мен,това на Амбър е най-великата й роля,цели 7 милиона хонорар си взе.Дори години наред гадже на един мега популярен актьор в Холивуд,и въпреки това,продуцентите пак я игнорираха.Значи наистина е слаба като актриса и дори с връзки пак не се урежда....
Или пък аз пропускам моменти от звездната й кариера. Thinking  Иначе е много симпатична.

# 367
# 368
Отвратително "дупе"! Все едно е пояс..Сега като е свалила толкова кг. направо изглежда комично с това "дупе". Поне да намали силикона, че се е видяло, че няма да го махне напълно,защото си го харесва. Иначе ми допада, особено в периода преди 3-4 години, когато демонстрираше доста хубав стил и сексапил. Ама това огромно "нещо" отзад нито е секси, нито нищо..

# 369
  • Tам през Атлантическия океан
Може боркинята срещу домашното насилие да е решила че ще остане и без тях, и затова бързо да се е навила. По-добре 7 отколкото хич. Пък и нали научиха името й.

Интересно ми е на къде ще тръгне кариерата и  Whistling

# 370
Кендъл / в ролята на фотограф x Кая

Скрит текст:

Кая х  MiuMiu
Скрит текст:

Кая x Teen Vogue
Скрит текст:

+Chrome Hearts
Скрит текст:

+

Скрит текст:

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 19 авг 2016, 08:02 от missoni

# 371
  • София
Преди малко четох, че Амбър ще дари всичките 7 млн. Много ме разочарова тази жена. Аз жива я оплаках, че малко му измъкна на Жони, а тя с лека ръка прахосва паричките.  Crossing Arms

# 372
Преди малко четох, че Амбър ще дари всичките 7 млн. Много ме разочарова тази жена. Аз жива я оплаках, че малко му измъкна на Жони, а тя с лека ръка прахосва паричките.  Crossing Arms
Готина си е Амбър, не само външно, знаех си,  дарява ги за малтретирани жени и на детска болница, в която работи като доброволец, в съда е можела е да измъкне много повече, но не е искала ...

# 373
Кая Гербер много ми харесва на сниките, които е правила Кендал. Няма я тая натрапена зрялост, сладко момиче е.

# 374
  • Варна
Бе как на 50 г ще е стар?
Симпатяга е отвсякъде.
Малко по-папагалест за моя вкус, но му отива.
И аз го харесвам.
Забавлява ме много  Simple Smile
Особено с едни панталони с висока талия и нещо Като пояс, май много ги харесва  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт