Звездни компромати - 296 част

• 131 480
  • 745
  •   1
Отговори
# 615
  • Вече в моята си приказка...
Май сте ги виждали, но...
Известните - преди и сега
http://twizz.ru/19-zvezd-iz-lyubimyx-zarubezhnyx-filmov-kakimi-m … kakimi-oni-stali/

# 616
  • Вестерос
8,9,10 и 11 ме изненадаха за тревата

# 617
  • Once there was a Hushpuppy...
А, не! Като го обявихте за малкопишковец, само аз казах че си го взимам и така. Къде се бутате сега? Я се преориентирайте на друго място-Крис Хемсуърт, например! Crossing Arms

Ама, и аз казах, че го взимам такъв, дефектен  Crossing Arms Laughing
Вижте, сега и без това сме малко, никоя няма да страда. Ще го подложим на ротационен принцип и всички са доволни Wink

# 618
  • Благоевград
Какво стана с интервюто на Никол Шерцингер? Нещо май изтървах новините  Laughing

# 619
Влюбеният Наско Месечков като предлага брак на приятелката си  Wink
Скрит текст:

# 620
Какво стана с интервюто на Никол Шерцингер? Нещо май изтървах новините  Laughing
С 2 - 3 изречения: Казала е, че с Люис си остават нещо като приятели, никой не мисли лошото на другия, че Григор бил дяволски сладък  Laughing За деца - искала, но не било сега май точното време, в бъдеще обаче това й било желанието и искала да бъде като нейната майка.  Peace

# 621
Аха, "не са компютри, а компоти"  Laughing деца иска по принцип, ама не е казала, че от Григорий, а той бил "дяволски сладък" като плюшено мече, каквото се явява за тая изпечена хиена.
Леля Никол ще си поиграе известно време(колкото и е нужно за имиджа и колкото време и е приятно, и интересно) и после ще последва... срив в ранг листата...  Crazy Confused

# 622
  • Пловдив
Аха, "не са компютри, а компоти"  Laughing деца иска по принцип, ама не е казала, че от Григорий, а той бил "дяволски сладък" като плюшено мече, каквото се явява за тая изпечена хиена.
Леля Никол ще си поиграе известно време(колкото и е нужно за имиджа и колкото време и е приятно, и интересно) и после ще последва... срив в ранг листата...  Crazy Confused
Че какво лошо има? Григор Димитров да не е на пет години? Имат връзка, приятно им е заедно.

# 623
Взаимно използване по взаимно съгласие  Wink Съществуват много такива връзки и без да са известни личности. С Никол какво се случва към настоящия момент, май не е във върхова форма? Малко ПР, малко да си направят кефа, лошо няма Simple Smile

# 624
Е, къде написах, че им е лошо?! newsm78 Лошо ще е след това. За хлапето.
А теб, Янтре, ще те питам, ако някой от синовете ти като е на 24, ти доведе почти 40 годишна, дали ще си толкова либерална.

# 625
  • Пловдив
На теория ще съм. Те все пак не са хукнали да правят деца, да се женят, ала-бала за цял живот. В днешно време не очакваш (предполагам) синовете ти да се оженят и да са правили секс с една-единствена жена Simple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple Smile

# 626
синовете ти като е на 24, ти доведе почти 40 годишна, дали ще си толкова либерална.

Това е много сложно. На скоро гледах един филм, казва се 5 до 7, там има подобен казус, не точно същия. Но, от към години е така...
Същото е и, ако синовете ни доведат жени от друга раса, пак интересен казус.
Имам примери, близки и виждам доста добро приемане в единия случай, и обратното в другия Rolling Eyes

Да не се отклонявам много от темата да кажа, че Никол ми е много симпатична, харесвам я.
Но, с Гришо не ми стоят добре в двойка, определено Mr. Green

# 627
  • Пловдив
синовете ти като е на 24, ти доведе почти 40 годишна, дали ще си толкова либерална.

Това е много сложно. На скоро гледах един филм, казва се 5 до 7, там има подобен казус, не точно същия. Но, от към години е така...
От 5 до 7 според мен е друг казуса. Там е нещо като.. по-скоро е каот "Мостовете на Медисън". Има си жената деца и сложи семейството си пред младия любовник.

# 628
Аз това казах, нали виждаш. Че, само възрастово биха могли да се сравнят Wink
Защото, и разликата бе засегната във филма.

Лично за себе си съм решила, че каквато и да хареса един ден сина ми ще приема всичко в името на това да му осигуря спокойствие...Дано само не се смахна нещо, като ми дойде до главата Laughing

# 629
На теория ще съм. Те все пак не са хукнали да правят деца, да се женят, ала-бала за цял живот. В днешно време не очакваш (предполагам) синовете ти да се оженят и да са правили секс с една-единствена жена Simple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple Smile
Хахах, начи в двете крайности? Или с лели и квото там му падне, и либерализъм; или с една жена. Crazy Не, не съм толкова тесногръда, колкото си въобразяваш че съм. Нооо нека пораснат момчетата ти! Twisted Evil Пак ще си говорим. Mr. Green

Лично за себе си съм решила, че каквато и да хареса един ден сина ми ще приема всичко в името на това да му осигуря спокойствие...
Синът ти ще хареса това, което си възпитала у него. Само да спомена, щото нали моите са големи вече и виждам какъв е изборът им на момиче за връзка - прекрасен!

Общи условия

Активация на акаунт