SHEIN.com

• 208 498
  • 751
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Щом толкова време са забили на 1 място, според мен всеки момент ще тръгнат и ще излезе, че са в Бг. А в DPD проверявате ли товарителницата или следите само в сайта?

И двете проверявам аз, в DPD само създадена товарителница има.

# 301
Привет на всички 🌺 Много искам да започна да си правя сама поръчки от сайта и като Ви чета и още повече се надъхвам ,че някой ден ще успея Simple Smile Досега винаги съм плащала повече + доставка по Спиди или Еконт ,а като виждам ,че може да се ползват купоните и идва на адрес ,ще помоля някоя дама да бъде така добра да ми обясни как се случват нещата Simple Smile Като за начало искам да попитам как плащате с виртуална карта или дебитна ? Понеже в момента съм в болнични и много се притеснявам дали има такава вероятност да остана без парички и да ми я източат Simple Smile И как точно се попълва часта с адреса ? Мога ли да не запаметявам картата,а да въвеждам само при поръчка? Благодаря предварително за търпението на всяка която отдели от времето си за мен 🌷🌷🌷

# 302
Аз имам дебитна карта, която си ползвам само за онлайн поръчки. Не е нужно да запаметяваш картата. Пазарувам от години от къде ли не и никога не съм имало проблеми.
Даже онлайн плащането за мен такова улеснение, че не мога да го опиша.

# 303
Аз си ползвам дебитната карта и нямам никакви проблеми. Какво точно те притеснява за адреса? Препоръчвам ти да си подготвиш поръчка и да се опиташ да я направиш. Ако срещнеш каквито и да е затруднения, просто пиши тук, все някой ще ти помогне. Можеш и на лично да ми пишеш, ще се радвам да помогна. Абсолютно няма нужда да ползваш посредници и да плащаш и за доставка

# 304
При мен има развитие. Поръчка от 17.11, пътува. Излиза ,че е пристигнала във Враца.
Понеделник или вторник се очаква в София

Последна редакция: пт, 01 дек 2023, 19:30 от toni1

# 305
Днес си получих пратката от 11.11.

# 306
Моята от 15.11 виси в Холандия от 21.11 и не помръдва. Статусът е In Transit, каквото и да значи това в случая. Знам че по принцип престояват там по някакво време пратките, но сега явно покрай черен петък и прочие не смогват да превозват и доставят навреме.
И моята поръчка е направена на същата дата, но си виси " in transit" от 21.11.
Не помръдва🙁

# 307
Моята изглежда ще пристигне утре - вчера е била в София

# 308
Здравейте! Вчера си поръчах една рокля от Шейн и още няколко неща, но днес си харесах друга рокля и си поръчах и нея. Сега искам като пристигне първата рокля да я върна, дали щее е възможно след като в поръчката има и други продукти, освен това използвах й точки при закупуването съответно каква сума ще ми бъде възстановена и изобщо ще ми върнат ли някакви пари?

# 309
  • София/Севлиево
Привет на всички 🌺 Много искам да започна да си правя сама поръчки от сайта и като Ви чета и още повече се надъхвам ,че някой ден ще успея Simple Smile Досега винаги съм плащала повече + доставка по Спиди или Еконт ,а като виждам ,че може да се ползват купоните и идва на адрес ,ще помоля някоя дама да бъде така добра да ми обясни как се случват нещата Simple Smile Като за начало искам да попитам как плащате с виртуална карта или дебитна ? Понеже в момента съм в болнични и много се притеснявам дали има такава вероятност да остана без парички и да ми я източат Simple Smile И как точно се попълва часта с адреса ? Мога ли да не запаметявам картата,а да въвеждам само при поръчка? Благодаря предварително за търпението на всяка която отдели от времето си за мен 🌷🌷🌷
Аз също си пазарувам през друго момиче, защото с ММ сме с обща карта и имам категорична забрана за пазар от Шейн,а дори и да стигна до разплащане той трябва да одобри транзакциите, което няма как да стане.Намерих си момиче, което ми дава цялата отстъпка, единствено около 5 лв плащам на Спиди за доставка,но съм доволна.Последният път даже една съгражданка ми писа,че ще прави поръчка след мое запитване в едната ФБ група,но вече бях поръчала и към момента нищо не исках.
Колкото до закупен артикул и преди писах -много по-лесно се продава във ФБ групите на Шейн, отколкото да се върне.

# 310
Какво правят в тая Холандия , имам 2 поръчки от 19ти , от 27 си седят там.Натискам няколко пъти urgent delivery , уж така идвали по-бързо 🤷♀ да ама не . Лошото е че съм поръчала неща на детето за Коледа , май ще останат за следващата 😃

# 311
Според мен превозът от Холандия не се траква. Реално след няколкодневен престой се "телепортира" в България.

# 312
Моята поръчка от 21ви също стои в Холандия от 26ти..

# 313
  • Пловдив
Моята от 19-ти вчера се появи в Бургас, днес в Пловдив, но по-интересното е, че в тракинга на Спиди ми дава дата за доставка 13.12., което за мен е необяснимо, щом вече е в града ми...

# 314
И моята поръчка " отлепи" от Холандия, на 5- ти ден стои в Стара Загора, а трябваше вече да е в Плевен.

Общи условия

Активация на акаунт