SHEIN.com

• 208 474
  • 751
  •   1
Отговори
# 315
  • София
При мен поръчката от 11.11 чак на 4ти се появи магически в София и оттогава пак пълно затишие.

# 316
След доста перипетии със Спиди вчера си получих пратката и ме засърбяха ръцете да направя нова поръчка. Направих поръчката вчера преди обяд и към момента все още стой необработена. Виждам ,че от сметката са ми блокирани пари в лева, но не пише стойността в евро. Това не ми се беше случвало. Може би имат много поръчки или аз не съм направила нещо като хората?

# 317
  • Пловдив
При мен поръчката от 11.11 чак на 4ти се появи магически в София и оттогава пак пълно затишие.

А звъняхте ли в Спиди, има ли резултат? За първи път се случва да пристигне в Бг и да не е още на следващия ден при мен - чак пък толкова да са натоварени, че в самия град да не ми я доставят 6 дни...

# 318
Спиди разпределят доставят с приоритет това което им е фиксирано да се достави за 1 работен ден и от сорта. Това което не е, чака. Безплатните доставки обикновено са на по-бюджетна тарифа договорени, съответно с нисък приоритет.
И моята пратка беше регистрирана в страната на 4ти сутринта, мисля в Стара Загора. На 6ти следобед си вземах друга пратка от офиса на Спиди до вкъщи, попитах дали и пратката ми дето пише че е пристигнала в техен офис в моя град не е на място вече, да си я взема ако е така. Казаха че още не е в този офис, щяла да е там вечерта и да ми я доставят днес сутринта както и стана.

# 319
Извинявайте за глупавия въпрос, но до офис на Спиди идват ли пратки, или задължително до адрес?

# 320
При поръчката може само до адрес да се зададе. След като пристигне известието от Спиди, няма никакъв проблем да се пренасочи към офис през линка в известието.

Последна редакция: чт, 07 дек 2023, 21:51 от natka

# 321
много се бавят аз съм чакала в бг по три седмици си спомням, сега поръчката ми от 11.11 на 16.11 беше вкъщи, но вече поръчвам от чужбина ...

# 322
Моята поръчка се раздвижи.
Днес би трябвало да е при мен.

# 323
Втората ми поръчка , която поръчах по-късно ми я доставиха тази сутрин, а уж вчера пишеше че е в Холандия . Ноооо другата ми голяма поръчка с детски неща , която е от 19ти 🤷♀ още си седи там 😀

# 324
Здравейте! От 5.12 пратката ми е в Бургас,в статус Departure Scan
Не е ли твърде много време?

# 325
  • Пловдив
Явно напоследък го правят този номер... досега не ми се беше случвало. Моята от 6.12. беше в Бургас, вчера ми я доставиха.

# 326
Здравейте! От 5.12 пратката ми е в Бургас,в статус Departure Scan
Не е ли твърде много време?
Проблема е в спииди!
Аз поръчах от технополис София ,до Горна баня ,все още нямам пратка, звънях да ги питам какво става,имали много пратки и не смогвали.

# 327
  • * Under the stars *
Аз още чакам да получа поръчка , направена на 24.11. По - интересното е че имам направена още една поръчка по същото време , а тя вече е в България и тези дни ще я получа.
То всъщност бяха няколко неща , разделени в 3 поръчки , за да мога да използвам разни кодове за отстъпка. И 2 от поръчките са обединени в 1 , може би защото са един и същи артикул.
От 6 декември ми излиза следното :

Какво означава AMS ? Досега не ми е излизало така. Винаги след HOLLAND ( около 5-6 дни след това ) са ми пристигали нещата , а сега ни вест ни кост. На някой случвало ли му се е ?

# 328
Амстердам сигурно.

# 329
И аз чакам поръчка от 23.11, която от 06.12 е в AMS...А са рокли за коледното ми парти в петък. Такова забавяне никога не е имало. Тотално съм отчаяна. Поръчката от 24.11 утре пристига. От 23.11 я няма никаква. Някой дали има идея имам ли шанс да дойде до петък?

Общи условия

Активация на акаунт