SHEIN.com

• 208 320
  • 751
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Аз днес си взех първата поръчка - поръчах на 28 декември и вчера пристигна, но я пренасочвах. Като цяло съм доволна - от 5 неща, имам една рокля, която ми е къса (очаквах да е до средата на прасеца, но ми идва малко над коленете), и една пола, която ми е широка в талията , но предполагам, че може да се стесни. Качеството като цяло не е уау, но за 20 лева няма как да очаквам да е кой знае колко по-различно. Бих поръчала пак, но само определени неща - например рокли, имат доста хубави в сайта, които са на цени на половина на сайтовете, които предлагат подобни тук. Като за първа поръчка, реших да поръчам и няколко блузи, които са хубави, но не мисля, че тук по магазините не мога да намеря сходно качество за същите пари.

# 451
Аз си пробрах мини гофретничето вчера- ми доволна съм Simple Smile
Сега поръчах и един звънец за врата с камера, дано и той да е ок Simple Smile

# 452
Ще може ли линк към звънеца?

# 453
# 454
Здравейте! Имам няколко въпроса. В приложението имам направени поръчки и покупки  в кошницата, но като вкяза от браузъра нито точките нито поръчките ми излизат все едно е друг профил и при вас така ли е? И как да стане член в Шийн ВИП, където с поръчките се вдига нивото имам 4 направени поръчки седя на S0, трябва някаква допълнителна регистрация ли?

# 455
  • Ispania
Здравейте! Имам няколко въпроса. В приложението имам направени поръчки и покупки  в кошницата, но като вкяза от браузъра нито точките нито поръчките ми излизат все едно е друг профил и при вас така ли е? И как да стане член в Шийн ВИП, където с поръчките се вдига нивото имам 4 направени поръчки седя на S0, трябва някаква допълнителна регистрация ли?

При мен също е така, от кошницата в App, не ми излизат ако не влезна от там.
Иначе за нивата , трябват ви много повече порьчки(и в зависимост от стойността май също), за да се вдигнат. Само за пет поръчки , е скоро да се вдигне.

# 456
Къде пише кое ниво си?

# 457
Къде пише кое ниво си?

Точно под потребителското име в сайта, а в апп-а до името.

# 458
Ето го цялото им описание за тия нива
https://eur.shein.com/VIP-a-1009.html На английски е, но е прост текст, не би трябвало да е проблем и през преводач да се чете.

# 459
Явно мъжът ми е прав, че хората кола си взимат за парите, които съм инвестирала там. Ниво 3 съм

# 460
Явно мъжът ми е прав, че хората кола си взимат за парите, които съм инвестирала там. Ниво 3 съм
И аз съм ниво 3, сега погледнах, че имам 8 поръчки, и то не са за крупни суми 😁

# 461
И аз съм трето ниво и имам 6-7 поръчки и не са за някакви големи суми. Ама сега четох условият и реално не са нужни големи суми.

# 462
Аз съм сигурно с над 30 поръчки минимум и всяка е 150-200 лв средно.

# 463
Проверете дали не влизате с друг имейл или Гугъл профил. Аз си влизам в акаунта и през сайта и през приложението.

# 464
И аз съм трето ниво и имам 6-7 поръчки и не са за някакви големи суми. Ама сега четох условият и реално не са нужни големи суми.

Аз имам над 15 поръчки,общо са за около 600 лева,но си стоя на ниво 0.Имате ли идея защо?Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт