SHEIN.com

• 205 329
  • 751
  •   2
Отговори
# 120
  • Пазарджик
Здравейте, въпросът ми е с каква карта пазарувате от сайта? Искам да поръчам, но банката към която съм не предлага виртуални карти. А данните от дебитната не смея да оставям. Съвети?
Пазарувам с дебитна карта на Дск и досега не съм имала никакви проблеми.

# 121
  • Ланкър, планините Овнерог
Аз с еднократна през Револют.

# 122
  • Сф
Аз си пазарувам с дебитната ми, не я запазвам просто. Пощенска. Не мисля даже че ми иска и токен като абаут ю. Не се притеснявам.

# 123
Здравейте, за колко време пристигат в момента пратките? Доколкото разбрах доставката е със спиди така ли е?

# 124
  • Сф
Здравейте, за колко време пристигат в момента пратките? Доколкото разбрах доставката е със спиди така ли е?
Да, около две седмици, може и по- бързо.

# 125
  • София
На мен последните две за по 8 дни, сега чакам нови две големи, обработени и изпратени за ден.

Момичета, някоя знае ли европейски кешбек, през който могат да минат поръчките от Шейн?

# 126
Някой има ли опит с дрехи и чанти? Можете ли да качите реални снимки?

# 127
  • София
Зависи какво конкретно ти трябва, имам опит и с двете, но гледам много ревюта и съм наясно какво да очаквам.

# 128
  • София
Аз съм имала неуспешни покупки, но не ми се занимава с връщане. Пускала съм ги в групите във фейса, веднага се вземаха, естествено на малко по- ниска цена, защото тук имаме 5-6 лв доставка, а от там ни идват без

Аз вчера се забавлявах с връщане.Ще видим....Спиди ми извърши доставката,а връщането е през Бг пощи.

Може ли всички подробности около връщането - процедура, сума, адрес след като е през бг пощи, за колко време стигна, имаше ли проблем?
Благодаря

# 129
Големи чанти. Всякакъв вид. Ако имате, ще се радвам на снимки. За дрехите, каквито такива, не съм се спряла на нещо конкретно, рокли заглеждах.

# 130
  • Ispania
Големи чанти. Всякакъв вид. Ако имате, ще се радвам на снимки. За дрехите, каквито такива, не съм се спряла на нещо конкретно, рокли заглеждах.
Не съм сигурна как се качваха снимки тук 😂.
https://m.shein.com/es/Flounce-Sleeve-Mock-Neck-Dress-Without-Be … 676-cat-1727.html Тази рокля я имам, и си прилича много със снимките.

https://m.shein.com/es/Floral-Print-Lantern-Sleeve-Dress-Without … 335-cat-1727.html Тази е ужасна🙄, един евтин плат, много лошо изглежда на живо. Все едно,едно време от битака 😂.

https://m.shein.com/es/Floral-Print-Lantern-Sleeve-Belted-Dress- … 966-cat-1727.html
Тази стои много добре. Плата не е особено качествен , но за тези пари , толкова 🙄.

Последна редакция: чт, 08 юни 2023, 09:42 от Val

# 131
  • Варна
Здравейте момичета, пуснах поръчка но без да искам забравих да приложа купон за отстъпка. Има ли възможност да откажа поръчката и да я пусна отново?

# 132
  • София
Здравейте момичета, пуснах поръчка но без да искам забравих да приложа купон за отстъпка. Има ли възможност да откажа поръчката и да я пусна отново?

да, но преди да напишат, че е натоварена. След това не можете вече

# 133
Здравейте,миналата седмица поръчахме дрехи на дъщеря ми от Shein но се оказа,че и най-малкия размер са й големи.Знаете ли колко трябва да платя,за да ти върна,за да знам дали се струва,и евентуално как точно става връщането.По Спиди ли..?!Благодаря ви!

През Бг пощи се връща.

# 134
Здравейте
Тази седмица във вторник направих сефтето с поръчка в Шейн. Гледам, че е шипната от Гърция. Дрехи поръчах, надявам се да са ок, нямам големи очаквания за качество, но дано стават (за мен и за едната дъщеря). Голямо мерене мерих - една дреха отг за М, друга за С, трета за Л. Сега за моя панталон имам съмнения, че ще ми е голям, но надявам се да не е прекалено ( карго панталон и може да не е тамън). Още сума ти боклуци съм сложила в кошницата.

На мен първата ми поръчка беше пълен провал според тези размери,та я върнах.След тоав се ориентирах по евро номерацията и бяха перфектни.

Общи условия

Активация на акаунт