SHEIN.com

• 208 552
  • 751
  •   1
Отговори
# 240
  • * Under the stars *
Сега като се загледах в номера , от който е изпратен смс-ът, ми светна лампата и на мен 😁 А и начинът , по който е написан , е все едно са ползвали гугъл транслейт.
Ще си чакаме тогава да пристигне пратката. Много ви благодаря за бързата реакция 😊

# 241
  • София
Измама !!! Не въвеждай нищо , ще ти източат картата !!

# 242
Здравейте. На 8ми октомври поръчах неща за Halloween от Shein, защото в Бг нещата излизаха двойно или тройно по-скъпи. За първи път поръчвам от този сайт. Но от 12ти октомври нямам никаква информация в сайта им. Звънях на Спиди, които казаха, че пратката още не е дошла в техен склад и я чакат. Имате ли на идея дали това е нормално? Ще дойдат ли нещата в срок? Благодаря!

# 243
  • Пазарджик
Здравейте. На 8ми октомври поръчах неща за Halloween от Shein, защото в Бг нещата излизаха двойно или тройно по-скъпи. За първи път поръчвам от този сайт. Но от 12ти октомври нямам никаква информация в сайта им. Звънях на Спиди, които казаха, че пратката още не е дошла в техен склад и я чакат. Имате ли на идея дали това е нормално? Ще дойдат ли нещата в срок? Благодаря!
Нещата идват за 10-12 дни,така ,че би трябвало до средата на следващата седмица да са при Вас.

# 244
Според мне всичко е наред с пратката.

Обикновено при мен е така: поръчвам и на следващият ден в сайта на dpd пише Shipment data received и след това минават между 7-10 дни докато се получи при тях и да тръгне вече към мен.

ето скрийншот от последната ми поръчка.

# 245
Здравейте,
Как става връщането?

# 246
  • София/Севлиево
Връщането е много сложно.Има няколко групи във ФБ-пробвайте да ги продадете там(аз не съм връщала,но в групите често срещам този въпрос и отговорът е винаги такъв).
Щом поръчката е пусната на 8.10 около 20-ти трябва да е при вас.

# 247
  • * Under the stars *
Моята поръчка, която беше направена на 5-ти октомври,  ще пристигне утре. Така че вашата я очаквайте около понеделник - вторник другата седмица.

Аз да попитам поръчките случвало ли се е да отидат на митница? Примерно ако е над определена сума. Искам да направя една, която ще е около 60 лв, но не знам дали да не я разделя на две отделни. Общо са 15-16 артикули.

# 248
  • София/Севлиево
Доколкото знам не ходят на митница ако са под 250 или 300 лв(не съм сигурна за сумата).А в случай,че искате над тази сума обикновено се дели поръчката на две и тъй пак не ходи.Доставката винаги е безплатна.

# 249
Аз имам няколко над 100 и не е имало проблем, а като ги разделите на 2, имайте предвид, че може да не дойдат в 1 ден! 😁

# 250
Сега си погледнах историята моята най-голяма е била за 145 евро. Не е имало проблем.

добававям: не съм разделяла никога поръчки.

# 251
  • * Under the stars *
Понеже от единия артикул имаше само 1 брой останал, снощи избързах и за всеки случай пуснах две отделни поръчки. Важното е да дойдат, пък няма значение в един ден или не. Така е.. който бърза 😁 Но за следващия път ще знам. Благодаря ви!

# 252
Здравейте,
Покрай много положителни отзиви за SHEIN реших и аз да направя поръчка като поръчах дрехи на децата. Поръчката ми пристигна в Понеделник, но след като отворих кашона открих, че няколко от артикулите липсват. Веднага писах в приложението, за да ги информирам за липсващите дрехи в поръчката, след което получих отговор от тях, че след извършена проверка от тяхна страна при пакетирането на поръчката всички артикули са били на лице. Някой от Вас имал ли е подобен случай?

# 253
Здравейте,поръчката съм от алито,но сякаш тук цените са по ниски,каква е цената на доставка,благодаря

# 254
  • у нас
Здравейте,поръчката съм от алито,но сякаш тук цените са по ниски,каква е цената на доставка,благодаря
Безплатна над 9€.

Общи условия

Активация на акаунт