SHEIN.com

• 204 940
  • 751
  •   1
Отговори
# 735
  • София
Аз за децата винаги поръчвам точен размер и до сега разминаване не съм имала. Сега чакам пратка с къси панталони за мъжа ми и ще споделя дали отговарят и те.

# 736
Направих първата си поръчка в Shein. Поръчах дрехи за детето.
Надявам се, че съм улучила размера (поръчвала съм дрехи от Тему и там нямаше проблем).
П. П. Поръчвам размер според възрастта и ръста на детето.

# 737
Здравейте, пуснах първата си поръчка в Шеин, но не съм се усетила за едни сандали, че съм поръчала грешен номер (китайски 39, вместо европейски 39). По всяка вероятност ще са ми малки. Струват 12 лв, и не знам дали ще си струва да ги връщам. В Тему досега много лесно са ми връщали пари, и даже не са ме карали да връщам продукт досега. Как е в Шеин, за такива малки суми, връщат ли лесно парите?

# 738
Имам доста поръчки, но за първи път ми се налага да върна 4 артикула (летни дрехи, но едните са прекалено дебели, другите прозрачни).

Пуснах си заявка, взех номера, който ми дадоха за връщане, както и телефона и другите данни, които открих тук в темата. Прочетох, че връщате със Спиди, но в офиса им до нас ми казаха, че не е възможно връщане. Въобще не погледнаха данните, които им давам. Не можело към SHEIN да се връща от България, не само с тях, по принцип Rolling Eyes Нямало проблем да ги изпратя, 40 лв. ще ми струва, но ще стигнат донякъде и ще се върнат. Звъннах на оператор, нямали никаква представа, да съм си питала SHEIN. Аз обаче не наирам въобще как да се свържа с тях.
Моля за помощ!

Последна редакция: пн, 10 юни 2024, 15:14 от Не се сърди, човече

# 739
  • 🌊
Малко отзиви
"Сатенени" калъфки - отговарят си на цвета, поръчвам вече втори коммплект. Проблем е, че ако човек е по-груб се разпарят
Залепящи се сутиени - в България започват от 15 лева, та за тези пари са супер. Тънички са, та няма да спарват
Разделител за шкафче - взех си от двата размера, но по-тънкия дойде без разделителните ленти. Снимките до голяма степен лъжат, защото очаквах нещо по-гумено, а е твърда пластмаса
Чехли - тези специално ми хресват повече от следващите, защото са меки и с гумена подметка, та са в пъти по-удобни
Други чехли - от тези взимам за втори път, но подметката им е зле - лесно се цапа и не се пере.
Мек сутиен - преродих се с предното закопчаване, много удобен, но леко ми стяга на гърба. Вероятно когато се разпусне ще пасне
Възглавници по собствен дизайн - добре, че са евтини. Като качество на изображението са зле, независимо, че качих снимка с висока резолюция. Ако изображението е с много бели елементи възглавнцата ще прозира.
"Сатенена" пижама - бие си на евтино, но пък ми държи хладно и като изработка е ок
"Сатенен" халат  - прекрасен, отговаря си на цвета. Леко къс е при положение, че аз съм 1.60, едва ми скрива задника, а си взех S

# 740
  • при моите любими
Линковете не се отварят.

# 741
Чебурашка много ме интересува залепящия сутиен. Виждам че закопчалката е статична ( не е с връзки за да се прстяга повече или по малко, която означава че много добре трябва да се пасне размера на сутиена, защото ако е широк няма да нужния визуален ефект,  а ако е тесен, няма да може да "удържа" съдържанието. Как е като се носи?

Линковете не се отварят.
Цъкваш на Цитиране,  след което копираш линка и го пастираш в браузер. Не се получава по друг начин защото бг мама ги префасонира. Ако не можеш да се справиш пиши на лично.

Последна редакция: пн, 10 юни 2024, 20:09 от _re_ge

# 742
Здравейте! Има ли мами връщали директно към shein да ми дадат съвет? Намерих в една тема описание как се връща към shein, и го прикачвам като снимка тук.

Дадох всичко необходимо, но ми казаха че този код не се приема като име и трябва да се въведе някакво име на получател. Моля за помощ!

# 743
euphoria555, това ми отговориха от Shein:

Recipient Name: Alicja Litewka
Recipient’s phone number: PL +48 455 409 020
Zip/Postal Code: 55-040
Return Number: ...
Return Address:  Magazynowa 8, 55-040 Bielany Wrocławskie, Poland

Със Спиди ли връщаш? Казаха ли колко ще струват куриерските разходи?
Преди малко тръгнах да си правя товарителница, но най-ниската сума, която откривам е 40 лв. Тук четох за 8 лв., голяма разлика.

# 744

Return Address:  Magazynowa 8, 55-040 Bielany Wrocławskie, Poland

Преди малко тръгнах да си правя товарителница, но най-ниската сума, която откривам е 40 лв. Тук четох за 8 лв., голяма разлика.

Благодаря! Благодаря! Благодаря! Ако не е тайна как успяхте да се свържете с тях, защото аз само с чат бот успях да пиша, който изпращаше един и същ отговор както и да си формулирам въпроса.

Да, смятам да връщам със Спиди, надявам се да не ми кажат 40 лв. Утре ще отида и ще докладвам колко струва. Предпочитам да ги върна директно към shein, за да имам гаранция че ще си получа парите обратно. Дрехите са за бременни и дори и да ги пусна по групите във фейсбук, честно казано се съмнявам да има голям наплив. Едва ли някой ще иска да си купи рокля за 13-15 лв и да плати половината от стойността ѝ за доставка, та за това искам да ги върна обратно.

# 745
Ако не е тайна как успяхте да се свържете с тях, защото аз само с чат бот успях да пиша, който изпращаше един и същ отговор както и да си формулирам въпроса.
Бях по-упорита от чат бота Laughing той пише едно и също, аз питам едно и също. Не знам колко пъти, много, но в един момент явно се предаде и ми даде възможност да пусна запитване до оператор. Отговор получих на следващия ден, на мейла.

# 746

Return Address:  Magazynowa 8, 55-040 Bielany Wrocławskie, Poland

Привет! Върнах със Спиди днес до Shein. Пратка около 1 кг и размери 37х34 ми излезе 8 лв. Товарителница ми направиха на място в офиса. Благодаря за съдействието. Ще докладвам и като ми обработят връщането.

# 747
Някой да си е купувал летни пижами или нощници и да са от памук или поне да приличат на памучни? Моля за линк.

# 748
  • София
Здравейте Simple Smile Ако има в темата Лилия от Кюстендил, нека ми пише. Имам смс за пратка от Китай, но след проверка в пощата, се оказва, че е за нея.

# 749
Днес попаднах на отзивчива служителка в Спиди, която се съгласи да ми пусне пратката за връщане. Каза, че и на нея ѝ е интересно и ще следи развитието Simple Smile
10.30 лв. ми излезе, но аз съм си виновна, хем прочетох че трябва да е компактно опаковано, хем занесох пратката в голям плик и съответно я сложиха в голяма кутия.

Моля, пусете нова тема Hands Plus1

Общи условия

Активация на акаунт