С какво ви дразнят свекървите- 68

• 97 762
  • 830
  •   1
Отговори
# 510
Ха ако ти се падне някоя снаха подобна на теб и още в началото покаже на кой къде му е мястото ще запееш друга песен.

# 511
  • при късмета
Може,все още нямам деца и гледам само от моята камбанария.Смятам обаче,че всяка майка би защитила детето си.
Разбира се, че би го защитила, но говориш за дете. Когато обаче тези деца пораснат и имат свое семейство, дори родителите на двойката нямат работа в техните отношения.
Приеми, че както сега ти си сложила граници на свекърите, точно по този начин ти трябва да се ограничиш, когато децата ти станат семейни. Ако не го направиш доброволно, ще ти ги наложат, както сега ти си ги наложила

# 512
Кво да защитаваш "дете", особено ако детето е дърт пръч на 35-40г. Да, децата си остават цял живот за майките деца, но идва един момент, в който непоискана закрила и защита си е чиста намеса в чужд живот на пълнолетен човек.

# 513
  • София
Това зависи изцяло от тях.Ако виждам,че децата ми са щастливи и обичани ще съм най- добрата.Ако виждам,че страдат-жална му майка на този дето ще ми тормози детето.
+1000! bouquet
Важи и за двете ми разнополови " деца", за сведение на тия, дето ще почнат да ми обясняват, как бил вече " дърт пръч".......

# 514
Може,все още нямам деца и гледам само от моята камбанария.Смятам обаче,че всяка майка би защитила детето си.
Разбира се, че би го защитила, но говориш за дете. Когато обаче тези деца пораснат и имат свое семейство, дори родителите на двойката нямат работа в техните отношения.
Приеми, че както сега ти си сложила граници на свекърите, точно по този начин ти трябва да се ограничиш, когато децата ти станат семейни. Ако не го направиш доброволно, ще ти ги наложат, както сега ти си ги наложила
Права си.И все пак едно е да си интригант и да си пъха носа където не ти е работа(моята свекърва),друго е да си възпитан и здравомислещ човек(като мен надявам се).Възпитана съм никога да не се изтипосвам непоканена и да бъда възможно най-тактична.

Когато станат на 35-40 надявам се сами ще могат да се защитят.Надявам се да успея да ги възпитам по възможно най- добрия начин и да изберат стойностни хора за спътници в живота.

Последна редакция: пт, 02 сеп 2016, 16:41 от Нежна целувка

# 515
А  ,ще ми го карат да мие чинии и  да пуска прахосмукачка и пералня,че и да готви???Няма да стане тая,заставам на амбразурата като Матросов и    не давам.Да  не съм го гледала това дете да ми го мъчи някой. #Cussing out

# 516
А  ,ще ми го карат да мие чинии и  да пуска прахосмукачка и пералня,че и да готви???Няма да стане тая,заставам на амбразурата като Матросов и    не давам.Да  не съм го гледала това дете да ми го мъчи някой. #Cussing out

Моето мнение е, че домакинската работа би следвало да се разпредели между всички в домакинството,спрямо физическите и умствени способности.
Но пак това си е мое мнение.

# 517
  • София
Не иде реч за това!
" Детето ми", без значение от пола, може да се чувства нещастен/ на от отношение, от липса на нежност, от изневяра и куп други неща, причинени от половинката му/ѝ.
Ако сподели с мен, без подробности, само с една дума, разбира се, че топлите ми чувства към отсрещната страна ще се стопят.
И не, не бих се изтъпанила пред чуждия/ та, за да защитавам моето- дано съм ги научила да го правят сами.
ПП. Боряна, умееш да се нагаждаш, признавам ти го.

# 518
Много си любезна ,но то така се почва,домакинска работа ,че  и  секс искат после, и  командорят  ...натрисат се , само аз може да се натрисам...щот при моето дете  отивам.

Абсурт ,просто се шегувам ....и  продължих.Скучно ми е нещо. Пече навън още  и  не ми се режат зеленчуци но съм почнала и  след малко продължавам царската туршия.Разпускам малко и  се шегувам за сметка на други.
Казвала съм си мнението и  мислех,че  мога да си позволя майтап.

# 519
Много си любезна ,но то така се почва,домакинска работа ,че  и  секс искат после, и  командорят  ...натрисат се , само аз може да се натрисам...щот при моето дете  отивам.

Абсурт ,просто се шегувам ....и  продължих.Скучно ми е нещо. Пече навън още  и  не ми се режат зеленчуци но съм почнала и  след малко продължавам царската туршия.Разпускам малко и  се шегувам за сметка на други.
Казвала съм си мнението и  мислех,че  мога да си позволя майтап.
Ще бъде ли удобно да ми споделиш рецептата и начина на приготвяне на лични.Нова съм в зимнината.

# 520
Това зависи изцяло от тях.Ако виждам,че децата ми са щастливи и обичани ще съм най- добрата.Ако виждам,че страдат-жална му майка на този дето ще ми тормози детето.
+1000! bouquet
Важи и за двете ми разнополови " деца", за сведение на тия, дето ще почнат да ми обясняват, как бил вече " дърт пръч".......
Да бе, ще дойда да ти обяснявам персонално на теб.  Mr. Green
Всеки има право да има своя гледна точка, затова сме различни.  Peace

# 521
  • София

Да бе, ще дойда да ти обяснявам персонално на теб.  Mr. Green
Всеки има право да има своя гледна точка, затова сме различни.  Peace

Че, ти нали го обясни, аз затова го вмъкнах в поста си! Hug

# 522
  • при късмета
Аз не знам, как на 60-70 годишни хора, не им е неудобно да се изтъпанят пред половинката на "детето" и да седнат да обясняват как то горгото било онеправдано и как се чувствало.
Представям си свекър ми да направи подобно нещо (макар и с много фантазия), такъв смях ще настане. Поне от моя страна де, мъжа ми може много бурно да реагира спрямо баща си

# 523
Ако имам дъщеря някой ден и някой мъж я бие или тормози психически,вярвай ми ,изобщо няма да ме интересува на колко години е тя или аз.

Ако трябва и бастуна ще обърна по него!😁

# 524
  • при късмета
За побои и сериозни ексцесии се месят не само роднини, но и приятели, съседи, че и случайни хора. Което е нормално.
Не говорим за такова нещо.
А ако имаш син и той е биещият ще го защитаваш на всяка цена ли?

Общи условия

Активация на акаунт