С какво ви дразнят свекървите- 68

• 97 686
  • 830
  •   1
Отговори
# 825
  • Варна
Не е ли време за нова тема вече?

# 826
Абе, време е, ама Тарталета няма само с теми да се занимава, сигурно е заета жената. Да направят модераторите, ако ги притеснява.
Мушморанке, не съм съгласна с теб! Нека друг изнесе черната работа, а ти си гледай корема и бебето. Преотстъпвам с удоволствие чистене на 00 и миене на прозорци. Местихме се когато бях в деветия, ами всичко свекърва ми и сестра й почистиха, аз само си подредих дрехите, за повече просто нямах сили. Не съм го приела като вмешателство, ама хич. Подреждай си приоритетите. Бебето и ти ще сте по-важни от разместени лъжици! Голям праз!

# 827
  • София
Тук съм съгласна. Остави бащата да се оправя с тези неща.

# 828
  • Северозапада
Зои, всеки си знае. Аз също предпочетох сами да си подредим квартирата, въпреки че отне повече време, защото 3годишните си изискват внимание и разходки. Преди да се роди малката, свеки дойде да ми помага с чистенето. Еми, не ми беше приятно и пак аз си свърших повечето неща. Аз обичам аз да си пипна. Свекърва ми е същата. Иначе, ако има нужда, не е лошо да има кой да ти помогне. Това и в двете посоки. Тънкостта е наистина да не се натрапва.

# 829
  • Mediterraneo
Ето новата тема, после ще се връщам да ви дочитам  Rolling Eyes

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=941477.msg33694341#msg33694341

# 830
  • където ми харесва
Зои, дори и така да е, има хора, които НЕ обичат друг да им върши нещата. И аз съм така. Знам всяко едно нещо в дома ми къде е, и не желая някой да дойде и да го размести както на него му е кеф. Свекърва ми искаше да идва да ми мие прозорците, ама аз не исках. Сто пъти ме попита кога да дойде, сто пъти казах, че няма нужда. Знам, жената иска да помогне, да-всичко е добронамерено, но аз си имам метод на миене, харесва си ми така и се изприщвам от мисълта да я гледам как ми виси от прозорците.
Накрая се примири, че няма да ги мие тя.
Мисълта ми е-ако Мушморонка прецени, че има нужда ит помощ-ще я поиска. Но, натрапването на такава е дразнещо.

Общи условия

Активация на акаунт