С какво ви дразнят свекървите- 68

• 97 691
  • 830
  •   1
Отговори
# 795
Не съм обидена ,споко,само отбелязах.
Свекърва ми  е  казвала,че знае  всички снахи в махалата какво правят ,някоя  си миела цимента даже.Ами   не се чувствам по-малко от нея   и  сега.Само я изгледах ,но нямах смелост да и кажа,че аз знам свекървите в махалата какво правят-някои  снахи  си отиват и манджата е хванала коричка ,тоест готова за ядене ,няма да пари. А тя не прави така. Ма  минало заминало ,но  в скоба ,всеки за времето си е бил млади  разсъждавал като такъв ,така че, не е било талкова отдавна ,нали разликата в поколенията е  едно 20+,толкова бързо се навъртат.

# 796
  • София
Аз не разбирам пък, как мъжа на ланадейрей, сяда и яде това, което майка му е извадила на масата, а не това, което е сготвила жена му и как нищо не казва на майка си Whistling
Не разбираш, защото не си мъж.
На мъжа му е все тая кой е сготвил, важното е да го има на масата.
А, като е израсъл с манджите на мама, и тя му е направила любимите, познай дали ще му дойде на ума, че жена му се чувства пренебрегната- той би приел за нормално нейното ядене да си го хапне на другия ден.
Свикнете, че мъжете и жените са различни.

# 797
Колкото по-бързо го проумеят някои жени,ч това, толкова по-лесен ще стане живота им!

# 798
Абсурт, понеже моят син живее отделно, се опитвам да си представя как отивам при него на гости, гаджето му е сготвило разни неща, но аз ги отстранявам и сервирам моите и синковецът, без да му мисли, започва да нагъва мамината манджа. Опитвам се, ама хич не мога да си го представя това. Ако извъртя подобен цирк, той  ще хукне да ми мери температурата или да ми търси лудница, защото ще реши, че или съм болна, или съм откачила.

# 799
Абе че сме различни- различни сме, имаме и различна психология, но някои неща са просто... какво да кажа?! И кокошка би ги разбрала!

# 800
Уиш, ако синът ти те познава такава, а и ти го направиш с финес, уж показващ грижа, знаеш ли как изобщо няма да се усети?!

# 801
Оф, Зои, какъв финес? Как с финес да разкарам сготвеното от домакинята и да почна да сервирам моите манджи? Това е такова дебелашко изпълнение, че няма как да го направиш фино. Аз обожавам да готвя и да храня хората, ама такава тъпотия даже на мен няма да ми мине през ума.

# 802
  • София
Абсурт, понеже моят син живее отделно, се опитвам да си представя как отивам при него на гости, гаджето му е сготвило разни неща, но аз ги отстранявам и сервирам моите и синковецът, без да му мисли, започва да нагъва мамината манджа. Опитвам се, ама хич не мога да си го представя това. Ако извъртя подобен цирк, той  ще хукне да ми мери температурата или да ми търси лудница, защото ще реши, че или съм болна, или съм откачила.
И при мен е така.
Когато отивам на гости, те си готвят, аз си пия аперитива.
И през ум не ми е минавало да мъкна нещо сготвено- по на 30 години са и са приключили с кърмата отдавна.
Но, когато някоя мама домъкне манджата, е нормална и реакцията на " детето"- обикновено играят в тандем.

# 803
Но, когато някоя мама домъкне манджата, е нормална и реакцията на " детето"- обикновено играят в тандем.
Да, за тандема си права. И Ланаделрей писа, че мъжът ѝ минавал с номера "Ама мама много те обича".

# 804
Както и да го въртим ,който носи нещо го слага на  плота и сяда. И яде каквото му сервират. Не  можах да си представя друго.Ако се налага да шетам ще ми е доста неудобно.Да  се помогне-да.Каквото кажат,както кажат. Ако редовно си там вече знае ш какво искат и  го правиш.
Ама колкото да се мъчих не си представих описаното тук-да пренаредя  на някого нещата. Освен да е на легло  за месеци и да се налага да съм там.Или да живеем заедно и това ми е  дом.

# 805
  • Бургас
Колкото по-бързо го проумеят някои жени,ч това, толкова по-лесен ще стане живота им!
Проумяване или примиряване?

Нова тема?

# 806
Зои, тук не е до усещане и финес и дрън-дрън. Хайде, нека мъжът ми да е някой да се оправдава, че мама ме обичала. Еми ще ги пратя и двамата да си пасат на паша и да не ме занимават. Едно е да живеете заедно и мама да поеме нещо от домакинството, друго е да дойде и да си пъха носа навсякъде и мъжът да позволява на майка си с действията си да дразни жена му. Ако снахата е в дома на свекървата, тогава трябва да се съобрази снахата. И обратното. Какво ще стане, ако всеки втори влиза да ти подрежда?

# 807
  • до едно тепе
Свеки не ми е преподреждала, ама виж дъщеря и ми беше пренаредила столовете във всекидневната. Мъжо заръчал на майка си да полее китките и тя си пратила опашката. Заварих столовете пренаредени, та не мога да си вляза във всекидневната откъм кухнята ooooh! Друг път я излових, че ми бяха включвали компютъра. Половината ми неща по бюрото разместени и като цъкнах на хисторито видях,че съм права. За мен това беше грубо навлизане в личното пространство. Една повредена щора пуснали да не им пече слънцето докато гледат ТВ. Ще рече човек, че си нямат у тях ТВ. Ключа на свеки беше отнет за доста дълъг период. Сега и дадохме, ако се налага да дойде да не слизам аз до долу да отварям. Съобразява се жената вече Naughty
Много груба проява е да дойдат и да ти пренаредят кухнята и каквото и да било в къщата определено ooooh!

# 808
  • където ми харесва
Аз не разбирам пък, как мъжа на ланадейрей, сяда и яде това, което майка му е извадила на масата, а не това, което е сготвила жена му и как нищо не казва на майка си Whistling
Не разбираш, защото не си мъж.
На мъжа му е все тая кой е сготвил, важното е да го има на масата.
А, като е израсъл с манджите на мама, и тя му е направила любимите, познай дали ще му дойде на ума, че жена му се чувства пренебрегната- той би приел за нормално нейното ядене да си го хапне на другия ден.
Свикнете, че мъжете и жените са различни.
Свикнала съм отдавна, но и мъжа ми, никога не е правил така. За това ми стана странно.

# 809
Ами разведете се, заради едната манджа тогава ooooh! Какво примирение, какви глупости?! Не се обръща лесно син срещу майка, а и е супер ненужно. Нали уж претендираме да сме по-умни!
 Хайде към мъжките майки, да приемем, че вие правите нещо си с желание да помогнете на младите, изкукали сте, но така виждате нещата-манджа, пренареждане, бутане за помощ на бебе и т.н. и изведнъж сина ви скача срещу вас, че "добротата" ви е нежелана. Ще излезе, че сина е неблагодарен, снахата два пъти повече!
 Забравих името на потребителката свекърва със снимката, ама сина й слушаше жена си и пак го изкарахте муньо!

Общи условия

Активация на акаунт