С какво ви дразнят свекървите- 68

• 97 763
  • 830
  •   1
Отговори
# 540
Оф, бе Джониии! Предствих си твоето бабе с джойнт в ръка и се полях с бяло вино от смях. Половин чаша зян отиде! Crossing Arms

# 541
  • при късмета
Точно защото не са мнозинство. Такива ли са мнозинството, които познаваш или тази е само изключение?
Обаче да обобщаваш по изключенията за всички е меко казано малоумно. Абсурд като е живяла при майка си като семейна и е имало кой да ѝ гледа децата, както винаги сравнява всичко с нея. Щом при нея така е била, край, закон да е при всички останали.
 Сега повечето баби, дори възможност да имат да гледат внуци повечето са на километри. А и голяма част от тях още работят самите те. А дори да са близо до младите, ако са от поколението на Абсурд и разсъждават като нея, то никой ни би им оставил дете да гледат, напълно основателно.
Абсурд, не си ти човека на който да давам отчет каква връзка имам с детето си. Написах го за да не излезе, че защитавам сходни на мен хора, оставили децата по градини и ясли. Пак даваш определения, които не са ти в компетенцията и както винаги не са верни

# 542
Тя си замина, Уиш, преди някой и друг месец. Последните две години от 93годишния си живот ги изкара в града.
Не знам дали си е опъвала зеленко, но пък до последно пиеше вино.  Laughing

# 543
  • Бургас
Ако се случи дъщеря ми да попадне на някакъв кретен, който ще има наглостта да й посегне, последното, което ще ми дойде на акъла, е че тя не е читав човек.
На теб може да не ти дойде на акъла, но на друга майка може и да й мине през акъла, че дъщеря й е смотла/глупава/наивна. Обратното би означавало да нямаш никаква обективна представа що за човек си възпитала и обичта към детето ти да те заслепява и да смяташ 30 годишния си син, който раздава шамари на жена си , за читав.  Така де, той е много чувствителен и приятелката му обича да го дразни.

Абсурт, донякъде си права, но понякога се случва на хубави хора детето да е пълен боклук. Наречи го лош набор на гени и/или неспособност на хората да овладеят един ужасен характер, но това не ги прави нечитави хора. Понякога пък  родителите може да са много изпаднали типове, а детето да е много свястно. И на двата варианта съм се нагледала.

# 544
Джони,
Скрит текст:
светла му памет на бабчето ти и дано да е на място с хубаво винце!

# 545
  • някъде в орбита...
absurt, идеята ти за соца я извинявам с оправданието, че не си имала директен поглед над определени контингенти, и определени личности Stop

Но изказването, че
няма как да бъдеш читава майка, ако си хвърлиш детето на ясла, после на градина, оттам на училище.......

направо удря в земята Shocked Интересно ми е в що за обстановка живееш Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 02 сеп 2016, 22:46 от InaV

# 546
absurt, идеята ти за соца я извинявам с оправданието, че не си имала директен поглед над определени контингенти, и определени личности Stop

Но изказването, че
няма как да бъдеш читава майка, ако си хвърлиш детето на ясла, после на градина, оттам на училище.......

направо удря в земята Shocked Интересно ми е в що за обстановка живееш Rolling Eyes
Не зная как си цитирала, но цитатът, който коментираш, не е мой.

# 547
Е добре де като ходим на работа на кой и къде да ги оставим тези деца за да бъдем читави родители.
Сами в къщи не става.
Баби , дядовци ми то и те ходят на работа.Пак не става.
Ясноо пак ще опрем до училището и няма да сме свестни родители.

# 548
  • някъде в орбита...
Уиш, моя грешка, поправям веднага Embarassed

# 549
  • София
Точно защото не са мнозинство. Такива ли са мнозинството, които познаваш или тази е само изключение?
Обаче да обобщаваш по изключенията за всички е меко казано малоумно. Абсурд като е живяла при майка си като семейна и е имало кой да ѝ гледа децата, както винаги сравнява всичко с нея. Щом при нея така е била, край, закон да е при всички останали.
 Сега повечето баби, дори възможност да имат да гледат внуци повечето са на километри. А и голяма част от тях още работят самите те. А дори да са близо до младите, ако са от поколението на Абсурд и разсъждават като нея, то никой ни би им оставил дете да гледат, напълно основателно.
Абсурд, не си ти човека на който да давам отчет каква връзка имам с детето си. Написах го за да не излезе, че защитавам сходни на мен хора, оставили децата по градини и ясли. Пак даваш определения, които не са ти в компетенцията и както винаги не са верни
Стига сипа тъпотии, бе жено!
Елементарната сметка, щом съм родила на 20, говори че майка ми не е била по- възрастна от 43- 46, което значи че е била на работа. Толкова за гледането. Писах, че съм била принудена да си дам детето на ясла, защото тогава платеното майчинство беше 4 месеца.
Тури си очила, или накарай някой да ти го прочете и разтълкува, щото ти е трудно осмислянето.
Не ми.е интересуваш и не ти търся отчет, но ми писна от глупостта ти и неадекватните опити за заяждане след всеки мой пост.
За разлика от теб, аз не пиша, за да " не излезе, че защитавам сходни на мен хора, оставили децата по градини и ясли", а защитавам мнение.

# 550
Уиш, моя грешка, поправям веднага Embarassed
Peace

# 551
  • София

Училището е с начална възраст 6- 7 години.
Отпускът по майчинство- платен, е 2 години.
Имаш и неплатен.
Приоритетите всеки си ги определя, читавостта- също.

# 552
  • при късмета
И колко е неплатения? Стига за да си гледаш детето до училище? А то на училище каза, че е захвърляне. До кога да го гледаш? До 30?
Това за четирите месеца майчинство, кога е било?

# 553

Имаш и неплатен.
Да имам неплатен 1 година и после
Оставаш без работа и разчиташ на едната заплата от съпруга.
Пълни глупости.90% от децата и сега и преди години са посещавали ясли и градини.Точно там са се социализирали. И повечето са много читави , родителите им също.

# 554

Имаш и неплатен.
Да имам неплатен 1 година и после
Оставаш без работа и разчиташ на едната заплата от съпруга.
Пълни глупости.90% от децата и сега и преди години са посещавали ясли и градини.Точно там са се социализирали. И повечето са много читави , родителите им също
В смешки от форума падат с тези глупости

Общи условия

Активация на акаунт