Смятате ли, че ще ни превземат "онези" хора?

• 24 569
  • 252
  •   1
Отговори
# 60
 За мен е удоволствие да си мълча с теб, Таис.
 Миришат ли ти краката?

# 61
  • София
Момент.
Тази вечер не  Sunglasses

# 62
 Жалко. Ще видим дали утре ще се включат по-големи смешници...умници де, от нас двете, че да ни разяснят най-после за какво става на въпрос тук.
 Лека нощ от мен Heart Eyes

# 63
Баа..ти яката тема, ще се пусна и аз в този късен час. Позволявам си само, щото имам phd, а имам и интерес и към приятни миризми, и към глобалното затопляне Mr. Green
Много искам да съм толерантна, но не винаги ми се получава. Смятам, че с прилагането на подходяща политика към такива обществени групи (не само роми, а и мигранти) приобщаването към социалната система и валидната обществена норма е постижимо... Но, наистина, само преди да е достигната някаква критична маса, предполагам.

# 64
  • София
Проблемът е, че за повечето, приобщаване означава цицане до дъно. Има и свестни, разбира се. Но са малко.

меркантилница, лека  Heart Eyes

# 65
  • София
Темата е тежка, а вие се опитвате да я профанизирате.
Или точно заради това Rolling Eyes

# 66
  • София
Скрит текст:
Баа..ти яката тема, ще се пусна и аз в този късен час. Позволявам си само, щото имам phd, а имам и интерес и към приятни миризми, и към глобалното затопляне Mr. Green
Много искам да съм толерантна, но не винаги ми се получава.
Смятам, че с прилагането на подходяща политика към такива обществени групи (не само роми, а и мигранти) приобщаването към социалната система и валидната обществена норма е постижимо...
Скрит текст:
Но, наистина, само преди да е достигната някаква критична маса, предполагам.

За мен това е невъзможно. Много малък % от тях излизат от гетото и виждат друга среда. Те са първични и изобщо не се интересуват от приобщаване, интегриране и подобни термини, които дори не разбират. Едно поколение създава следващо такова, което е отново без образование, възпроизвежда се от 14г. докато може, чака държавата или някой (неизвестно кой) да дава пари и (х)лЕб за чаветата. Ами, така де, в крайна сметка някой трябва да ги гледа тези деца, те са свършили по-важното- направили са ги и са ги родили. Mr. Green После идва на дневен ред "държавата". За тях това е НЕЩОТО, което трябва да дава пари и толкова. Дори не им идва на акъл, че тази държава сме ние, които работим и им гледаме децата, защото на тях не им се работи. Подбират работа, искат пари и като им дадеш работа, бягат бързо. Wink

На въпроса: Да, ще ни превземат бавно, но сигурно. Цели села и региони са превзети от тях, ще плъзнат по градовете и след много години ще стигнат до "Дондуков." Wink

Скрит текст:
Гледах едно предаване на Карбовски от едно село. Българите са малцинство и ромите викаха: "Скоро ще имаме наш кмет, от родата. Българите измряха, други избягаха, ние сме си тук и всички сме роднини. Чакаме избори и вече сме на власт". Умален модел на това, което ни чака.

И не са само ромите. Към тях прибавяме бежанците, а към тях пък слагаме и българите, които са неграмотни , а те стават все повече.

Разслоението е факт, защото нормалните хора започват да избягват квартали, училища и т.н., които са "превзети" от "онези" хора. И те завладяват територии.

# 67
 Извинявай, Елица! Кукумицинка също да ме извини, но моето е, хем нарочно, хем съм си профан.  Cry
 В общи линии, темата за "тези хора" много ми прилича на темата за "онези хора" (онази,която се е заформила в 3000 страници вече) и какво ни чака нас заради тях. Затова така. Ще се разпишат и същите хора, начело с мен.  Simple Smile
 А и лека по лека, само в рамките на година, се видя какво ни чака - секс, лъжи и още нещо.. та, така. Извинявам се още веднъж. bouquet

# 68
  • София
Скрит текст:
Извинявай, Елица! Кукумицинка също да ме извини, но моето е, хем нарочно, хем съм си профан.  Cry
 В общи линии, темата за "тези хора" много ми прилича на темата за "онези хора" (онази,която се е заформила в 3000 страници вече) и какво ни чака нас заради тях. Затова така. Ще се разпишат и същите хора, начело с мен.  Simple Smile
А и лека по лека, само в рамките на година, се видя какво ни чака - секс, лъжи и още нещо.. та, така. Извинявам се още веднъж. bouquet

Joy

Право в 10-ката.

И да допълня, че не е важно ние да ги догоним по раждане, а да се ограничи тяхната популация.

# 69
  • Пловдив
И да допълня, че не е важно ние да ги догоним по раждане, а да се ограничи тяхната популация.
Веднага се сещам за 2СВ - едни хора са искали да ограничат едни популации. Лудите, хомосексуалистите, циганите, евреите и после славяните и.... знаем как свършва.

# 70
Ние тук - аз и вие - не можем нищо да свършим, но пък явно никой не може. Щом оставиха "Онези" от Ислямска държава да си развяват байрака и да убиват, то явно някой, който има думата, също има сметка от нашите "онези" и няма нищичко да се промени Peace
Скрит текст:
Не вярвам в световни конспирации, просто вярвам, че интересите на определени кръгове от хора движат някои процеси, независимо, че тези интереси не съвпадат с тези на други хора.

# 71
Не мисля, че има предвид да се ограничава популацията по насилствен начин.

пп. Никой не е оставил ИД да си развява байрака. Ирак и Сирия са в кървави граждански войни в момента, именно защото има хора, които няма как да оставят озверели идиоти да безчинстват ненаказано.

# 72
Съгласна съм, масово "превземат територии", както казвате. Родът ми е от торлашките села в Северозапада и картинката там коренно се промени в последните 15-20 години. Бабите и дядовците ни си отидоха, по-младите или заминават в търсене на по-добър живот, или от сутрин до вечер са на черешата. Причините даже не ми се започва да ги коментирам... бездушие, безпътица и безделие, не знам, ама ми се образува буца в гърлото, когато се замисля. Та, за 20 години броят на събратята ни в селото ми се увеличи от нула до сигурно 50 и повече човека, рода са си. Ама работят, за разлика от много от българите там, които явно са над тези неща. Обработват земя, гледат животни,  купуват празните къщи на безценица. Не крадат и се разрастват. Предполагам всичко това е някак закономерно, щом има свободна ниша, а пък за да оцелееш в тоя пустиняк, както се казва, трябва да се работи здраво.

# 73
Никой не е оставил ИД да си развява байрака. Ирак и Сирия са в кървави граждански войни в момента, именно защото има хора, които няма как да оставят озверели идиоти да безчинстват ненаказано.
О, това у нас не може да се случи, ние съвсем доброволно приемаме циганизацията. Нашите "роми" ни интегрират много успешно. Няма да ни "превземат" с численост, те унищожават нашите ценности, налагат техните, налагат своята култура, а и бита /обедняването на хората/ клони към техния. Дали ще раждат по 10 деца или ще "моделират" съзнанието на нашите все тая.  Фики, Азис и компания са  ВИП у нас и олицетворение на успеха, а защо не и модел на подражание.

# 74
дечицата роми ли са по-големия проблем или дебелогъзите българи бизнесмени,които правят врътки и укриват данъци.

Общи условия

Активация на акаунт