Дългото чакане след трансфер 53

• 73 493
  • 759
  •   1
Отговори
# 90
Почивай си Simple Smile Като стане на свежия трансфер, замразените ще си ги ползвате за още едно Wink

# 91
Аз искам много близнаци.Но незнам дали ще ми се усмихне съдбата.Винаги съм искала близнаци.Но и на едно момиченце ще бъда доволна Wink

# 92
Момичета, от 2-3 дни имам леки болки ниско долу и почвам да се притеснявам, а чак във вторник съм на преглед, как мислите дали е нормално? Доктора на предишния ми преглед ми каза , че били нормални тези болки, но аз почвам да се притеснявам.

# 93
  • София
Саманта стискам палци и аз  Hug

viko2009 постоянно нещо ме боли и мен, като отида на лекар и все нищо ми няма. Не се притеснявай, няма да помогне

Мая съжалявам, почивка и кураж за следващия път.

Аз да ви се оплача, побърках се от тези лекари. От петък вечерта и цяла събота започнаха едни болки (хем пия 3х2 но-шпа), в събота ми беше толкова лошо, че докато закусвах щях да припадна Sick. Реших да отида на преглед в Надежда, гледа ме един лекар и ми каза, че всичко е наред, нямала съм отлепяне на плодния сак #Crazy
Сега на кой да вярвам, както и да е, спирам да го мисля, че вече се побърках. Утре си отивам в офиса, че съвсем взех да се побърквам (понеже съм и без дете (голямото)). Не ми се отразява добре нищоправенето, от утре се захващам с разни задачи Mr. Green

# 94
Саманта, аз също исках близнаци, но се хвана едно - и може би така е по-добре Simple Smile
Веси, а при кой в Надежда? Те са с добра апаратура и уж не би трябвало да грешат за такива неща, ама... newsm78 Все пак по-добре да са прави Simple Smile

# 95
  • София
Саманта, аз също исках близнаци, но се хвана едно - и може би така е по-добре Simple Smile
Веси, а при кой в Надежда? Те са с добра апаратура и уж не би трябвало да грешат за такива неща, ама... newsm78 Все пак по-добре да са прави Simple Smile

д-р Ташков ме прегледа. Знам ли, стори ми се, че на предното място ехографа беше по-добър, пък и лекарката така подробно ми обясни и ми показа, даже имам отделна снимка на отлепването, но така се бях ошашкала в събота, че не съобразих да извадя да му я покажа  Blush

Така или иначе и да го има, явно е малко или вече се е залепило.

Спирам да го мисля, че вече явно съвсем хипохондрясвам. Мъжо вика, искам вече да раждаш, че голям зор ще е явно с тази бременност Mr. Green

# 96
Хм, може и да е минало щом е било малко newsm78
Дано бременността да ти тръгне по-леко вече Simple Smile

# 97
Саманта, успех и от мен! Пожелавам ти близнаци.Мен пък винаги ме е било малко страх от двуплодна бременност, но странното е, че наистина винаги съм знаела, че ще имам близнаци...не знам много е странно за човек като мен , който по принцип няма предчувствия.  На първия преглед като казаха едно, хем бях разочарована малко, хем ми падна една част от товара за износването,викам си ще бъде една идея по-лесно. Mr. Green И след 10 дни хоп близнаци, айде пак се пренастроивай наново, но вече свиканах с мисълта! Laughing
Мая, дано следващият ти опит е успешен и ти донесе двойно щастие.
Веси, наистина може да е минало, доколкото си спомням каза, че наистина била малко. Но за всеки случай се пази повечко.

# 98
  • София
Привет, момичета Hug

Вече ми е готов резултата, че помолих ако може по-бързо да ми го изкарат и е кръгла 0 Cry Няма да спирам лекарствата и ще повторя в сряда, но съм наясно отсега, че надали ще има разлика.

Много ви благодаря за цялата положителна енергия, за постоянните окуражителни думи и отношение bouquet Много го оценявам и ви чувствам близки Heart Eyes

# 99
Буена, може да не е навлязло ЧХГ още в кръвта, знам ли.Пий хапчетата и в сряда ще знаеш със сигурност. Hug

# 100
Elektra 13 и banaranama ,много ви благодаря за пожеланията.Още не са се обадили от клиниката.Чакам с нетърпение за резултата.Най- ми се иска да 5 ти ден да избутат.Досега трансферите са ми все на трети ден.Но по принцип като са малко на брой ембрионите,не рискуват да ги държат до 5 ти ден,а гледат по рано да ги връщат.Ще ви пиша като се обадят от клиниката.

# 101
Buena, съжалявам много.  Hug Не знам какво друго мога да кажа.....

# 102
  • София/Севлиево
Буена, и аз като Краси се надявам още да е рано за резултат.Но каквото и да стане не спирай да се бориш  Hug

# 103
  • София
Мерси, момичета Hug Не, със сигурност няма да спра да се боря, макар в момента да ми е  леко смачкано, 2 неуспешни опита за по-малко от 2 месеца ми дойдоха вповече. НО не съм се разстроила от резултата, защото вътрешното ми усещане беше, че ще е отрицателен и някакси не се изненадах.

По-скоро се чудя как да продължа Confused Имам едно замразено още, но вече някакси изгубих вяра в тия замразени ембриони, а в началото си виках, е, щом от тоя реколта едно бебе е станало, все ще стане още едно, но е факт, че от общо 5 замразени, остана само едно, от 2 не се получи бременност, а 2 направо изхвърлихме поради негодност. Ще ми се да говоря с ембриолозите, ма не знам дали биха ме свързали с тях Rolling Eyes Искам да получа доводи, с които да реша дали да опитам и с последния замразен ембрион и да хвърля едни 700лв или да пристъпя към стимулация и съответно свеж трансфер.Синът ми стана от свеж трансфер и то на 3дневен ембрион, а сега два пъти не става с петдневни, където уж шанса е по-голям, а този последния път даже хетчинг имах Confused

# 104
 Buena esperanza, ако не сте правили надраскване на лигавицата в месеца преди трансфера, горещо ти го препоръчвам.На мен Персенска ми го предложи и направи на предпоследния трансфер. Тогава въпреки лошите ембриони, които даже не бяха станали бластоцисти на 5-ти ден, се хванаха и двата.

Общи условия

Активация на акаунт