Дългото чакане след трансфер 53

• 73 495
  • 759
  •   1
Отговори
# 105
Buena, аз пък имам друг вариант. Да извадите нещо на ЕЦ и заедно със замразено да ги върнете.

Последна редакция: пн, 22 авг 2016, 12:10 от bananarama

# 106
  • София
Buena, аз пък имам друг вариант. Да извадите нещо на ЕЦ и заедно съм замразено да ги върнете.
+1
Звучи добър вариант. Аз бих го правила, ако имаше как.
Буена, може пък след 2-3 дни да има по различен резултат. Не знам защо толкова рано тествате...

# 107
  • София
Buena, аз пък имам друг вариант. Да извадите нещо на ЕЦ и заедно съм замразено да ги върнете.
+1
Звучи добър вариант. Аз бих го правила, ако имаше как.
Буена, може пък след 2-3 дни да има по различен резултат. Не знам защо толкова рано тествате...

Щото сме от нетърпеливите Mr. Green Аз ще се тествам пак в сряда, писах вече, но релано ако имаше имплантация, щеше да е поне нещо различно от кръгла нула. Повярвай ми, много бих се радвала някой да ми натрие носа и да се окаже, че съм избързала, ама нъцки Confused

По повод предложението ви, по принцип звучи много разумно, но при нас има друг момент, че мм е адски против да слагаме повече от 1 ембрион, защото ние имаме едно детенце вече, а честно казано и аз самата не искам, защото съм патила с двуплодна бременност. Та, накратко казано, връщаме по 1 само, не повече. Т.е или ще пробваме и последното замразено, за по-евтино уж, или ще направим директно нова стимулация. Разбира се, ще видя и Персенска какво мисли-дали е само малшанс, според нея, или трябва да направим нещо допълнително, върпеки, че не се сещам какво.

Лилка, мерси за идеята с надраскването, ще питам Перси Peace

# 108
Ех, Buena, друг резултат очаквах.  Tired Може пък в последното ембрионче да ви е късмета. Чуй и какво ще предложи Перси. Сигурна съм, че ще ти измисли успешен план за действие  Hug

# 109
  • София
Буена, съжалявам. Очаквах друг резултат.  Sad Hug Hug

# 110
  • София
Лайти, Люксен Hug Аз не очаквах друг резултат, надявах се само, ма това е положението ooooh!
Продължаваме напред, както се казва, само дето финансите и нервите намаляват Confused

# 111
Буена,

Съжалявам за нулите, но имате още 1 шанс. Според мен трябва да се уползотвори.  Peace
Аз не съм фен на естествен цикъл, защото се вадят по 2 яйцеклетки и ако не се закрепват добре , може да си останете с 1 опит.
Поне слаба стимулация като за 5 яй., знам ли.

А на мен хич не ми се чака 2 месеца ! Rolling Eyes
Този цикъл да минел, другия да минел и чак след Октомврийския да ми трансферират една снежинка или 2 .
И ако не стане с тях чак Ноември за втора стимулация ! Sick

От март месец сме тръгнали по консултации и изследвания- 4 месеца загубихме в пиене на мъжки добавки ( понеже сме с мъжки фактор), от които няма никакъв ефект естествено.
После Юли го загубихме заради отпуски и сега вече ми идва в повече Октомври.

Как мислите , да си поискам ли септеври трансфера? Док. каза първоначално за септември, после се разубеди и вика по-добре Октомври , ама аз не съм ЗА  Tired

А това надраскване на лигавицата предполагам е болезнено ? Sick
Или го правят след пункцията докато си под упойка ?  Sick

bouquet

# 112
Буена, може би сега вече можете да пробвате с две тъй като шанса да се хванат и двете вече ви е намалял. Ти си още млада, въпреки това се приема, че шанса да се хване само единия ембрион е по-голям.

# 113
Maya Bee, надраскването е като биопсията, но без да вземат материал за изследване. Не беше болезнено, направиха ми го на 5-ти ден след овулация.Май ми взеха 20лв. за него  Thinking

# 114
  • София
Буена  Sad Много съжалявам. Аз съм изпуснала, че имаш по-голямо дете. Хващай детето, мъжа и малко почивка. Heart Eyes

Maya bee организма според мен трябва да си почине, няма как всеки месец процедура. Това според мен изтощава и психически и физически. Ще стваш майка и първото, на което ще трябва да се научиш е търпение. Аз едно време бях така нетърпелива като теб, до нищо добро не ме доведе това ръчкане  Heart Eyes

2 месеца си е почти никакво чакане, някои хора с години чакат. Стимулациите водя до много високи нива на естрогените, които пък водят по-късно до различни видове тумори. Препоръчително е поне около 6 месеца да минат между две стимулации

# 115
Мая, организма има нужда от почивка от стимулацията. Почини си, врето ще мине.

# 116
Мая, много прибързано действаш  Peace Дай си малко време на теб  и най вече на организма ти , стресовите ситуации не са благоприятни в този момент  Wink

Мисли позитивно и трябва да знаеш, че щом сте стигнали до тук трябва огромно търпение, а не форсиране на нещата и знай, че има двойки които минават през много много повече месеци от твоите докато успеят  Peace

# 117
Записвам се и аз  темата. Трансферът ми беше на 17-ти август на пети ден. В момента съм на "дългото чакане" и надежда за две чертички. Много късмет на всички момичета.

# 118
Maya Bee, и аз се присъединявам към мнението на останалите, че една неколкомесечна почивка е повече от препоръчителна. Аз лично не бих правила повече от една стимулация на година. Както и момичетата казват, ако има успешна бременност, това детенце после ще се нуждае от здрава майка.
Аз имах стимулация през юли и живот и здраве по-рано от ноември не мисля да правя замразен трансфер, хем там няма стимулиране.

Буена, съжалявам, че резултата е такъв. Пожелавам ти чудо и в сряда да гледаш невярващо в резултатите!  Hug   Simple Smile

demenzia, успех!  Flowers Four Leaf Clover

# 119
Всеки си познава своята ситуация.
Аз съм на 38 год, и нямам време да се мотая тук 2 месеца, там 3.

Който е на 28 може и да чака, аз не съм в такава позиция.  Peace
Ако трябва да чакам 6 месеца между стимулации... лошо ми е . Sick

Общи условия

Активация на акаунт