Дългото чакане след трансфер 53

• 73 276
  • 759
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Веси, спокойно. Често се случва. Почивай много и ако можеш лежи поне няколко дни. Може да потърсиш и второ мнение, ако така ще си по-спокойна. Но пък си имаш сърчице.  Hug Което е страхотно. Говори му и си почивай. Ти в коя седмица си?

# 31
  • София
Да си посъбера от прашеца, бананче Simple Smile  bouquet

# 32
  • София
Люксен, Ели, Аля Hug

Лежа днес и другата седмица обмислям да работя от вкъщи (поне това не е проблем), просто съм доста активна, но една седмица ще издържа .

nia честито, като не ти се пускат тестове недей. Принципно навсякъде искат 2 кръвни теста, един не е достатъчен за доказване след ин витро, защото хормона може да се е повишил от някои от лекарствата, които се взимат и други неща.

# 33
  • София
Веси, Разбирам те, че не ти се стои на едно място - нормално е. Но те съветвам и седенето да не ти е много продължително. Работенето от къщи предполагам е на компютър. Редувай лежене на дивана  с 2-3 часа седене на стол. Ако си "послушна" както се казва  Hug Ще закрепиш бързо нещата. Много момичета имат отлепяне, но с лежане и почивка всичко се нормализира и после пак си се разхождат и си пътуват.

По отношение на пътуването.
На мен пътуването до морето за 2 седмици ми се отрази чудесно. Шийката ми се увеличи с 1 см.  Grinning  Питай лекарите, но ако ще пътуваш двамата ти мъже трябва да са напълно наясно, че трябва да се грижат първо взаемно един за друг, второ да се грижат и за теб. Ако отивате на море - никакво носене на плажни чанти, лежана под чадърчето на сянка, фрешчита и приятни книжки. Внимавай какво пиеш - гледай да са от бутилка напитките и казвай да не ти слегат лед във фреша.
Предполагам, че с друго дете е трудно да си пълен айляк, но ако твоите хора си държат на почивката ще трябва да се съобразят с това.
И още нещо.
Където отиваш обърни внимание коя болница е добра - на какво разстояние е от теб. Ако нещо се случи да можеш бързо да отидеш до там.

niaаа пускането на още един кръвен тест след 48 до 72 часа от първия не е толкова свързано с това дали си инвитро или не. По-скоро да изключиш на този етап извънматочна и биохимична бременност, което може да се получи при всяко забременяване, независимо дали спонтанно или инвитро. Следенето дали правилно се удвоява ЧХГ е просто спокойствие за теб. Защото 3 седмици са много за едно момиче чакащо да я прегледат след инвитро и притеснението е голямо. Иначе тогава най-вероятно освен точицата ще чуете и сърчице. Колко ти показа кръвния тест на 13 ден?
Пожелавам спокойствие и една лека и успешна бременност. Hug
 1stroller 1stroller 1stroller 1stroller 1stroller 1stroller 1stroller
Чакай и аз да ръсна розов прашец специално за Буена, че тя ни е чакащото мамче сега Heart Eyes

babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 34
  • София
Ооо, Магнолия, много мило Heart Eyes Много искам и се моля за това Praynig

Мацки, последно за срещата утре в Хепи на пл.Св.Неделя от 13 часа (София) сме: аз, Електра, Тара+1, Герда плюс 1, Шакира, Люксен, Ели Т и кой още??? Всички са поканени!!!
Звънях за резерве и ме отразяха, трябвало да мина днес да им оставя 100лв капаро hahaha Казах, че е абсурдно и мацката ми каза, че точно наобяд утре едва ли ще е проблем масата, така че отиваме без резерве. Аз ще съм по-рано и веднага щом седна, ще пиша тук в темата къде точно съм седнала и с какво съм облечена, за да се познаем  Hug

# 35
Здравейте:)

За утрешната среща може да се направи резервация от тук: http://rezzo.bg/r/v/33/happy-%D1%81%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%B0-%D0% … D0%B5%D0%BB%D1%8F
Няма капаро, че даже може и отстъпка да се вземе в зависимост от часа.

Весело изкарване!

# 36
  • София
Magnollia  Hug

Ама така ме разсмя, по-подробни инструкции не бях получавала. Моите мъже ме пазят повече отколкото аз се пазя, че даже малкия е най-внимателен, говори на ембриончето  Joy

Иначе си работя легнала на лаптопа, проблем няма. Ще пътуваме до САЩ, че и круиз сме резервирали. Трябваше да бъде мечтаната почивка, а май ще се превърне в кошмарната почивка  Sick

Ама каквото стане, стане. Явно е, че плановете не са за мен  Mr. Green

# 37
Веси, не си прави планове, каквото стане, важното е с бебето да сте добре. И аз се надявах да мръдна за някоя кратка почивчица, но май няма да ме огрее.

# 38
Веси, не си прави планове, каквото стане, важното е с бебето да сте добре. И аз се надявах да мръдна за някоя кратка почивчица, но май няма да ме огрее.

И аз щях да почивам в Турция, октомври ама ......    Laughing

# 39

И аз щях да почивам в Турция, октомври ама ......    Laughing
То и да не беше бременна, пак нямаше да те огрее за там.

# 40
Не се оплаквайте. Някои нито почивка ги огря, нито бременност Naughty  Радвайте се на шушулките си пък другото не е толкова важно Hug
Бях решила да не се записвам в новата тема, че няма да ме огрее да се вредя в нея, но ще ви следя Heart Eyes
Палчета на всички чакащи момичета Praynig

# 41
Аз не ходих на почивка заради разни хартиени книжки дето като ги нямаш и в никой хотел не те щат, пък и в ресторант Mr. Green
Обаче днес си видях бебока как маха с ръчички и краченца и изпитах най-хубавото чувство на света  Heart Eyes Ако трябва от хиляда почивки ще се откажа заради това!
Не се отказвайте за нищо на света, заслужава си всяка една сълза изплакана и всяко страдание се забравя Hug

# 42
Момичета, за колко време ви стана Тромбофилията?

# 43
Една седмица, до 10 дни.

# 44
Момичета, за колко време ви стана Тромбофилията?
Моята стана за 10 дена.

Общи условия

Активация на акаунт