Интериорен и екстериорен стил по аматьорски- 51

• 116 211
  • 748
  •   1
Отговори
# 360
Сори, Дорис,аз не разбирам от шеги, ама наистина  Grinning
на мен ми харесаха много диваните за по над 2 хил лева, последните два, сивите  Grinning
този с краката ми е странен, като цяло е хубав, но крачката не ми допадат
аз обаче тез пари за диван няма да ги дам  Simple Smile
защо чак три месеца, много е  newsm78

# 361
  • София
Момичета, моля за съвет.
Кухнята ни ще е 22 кв, като едната част където ще са кухненските модули ще е с гранитогрес отдолу, а другата половина ще е ламинат. Стените ще са топло оранжево, не е моят избор, но това е положението. Кухненските модули са светли, нещо като бреза. Идея нямам какъв да е цветът на гранитогреса и ламината. Дайте някакви идеи, моля. Същият гранитогрес ще ползвам и за коридора.

# 362
Икейският диван ми допада много с крака в цвят бреза.

Съжалявам, нищо подобно не се сещам да предложа, освен евентуално мебели Гала, които на мен ми дадоха 30-дневен срок за изработка на диван и при повечето модели има избор на дамаска.

# 363
..

Последна редакция: вт, 30 авг 2016, 00:21 от Анонимен

# 364
  • София
Ние сменихме 3 дивана и накрая се спряхме на Икейски. Високите крака са страхотно удобство при чистене. И кучето обожава да си лежи отдолу. Ако може крачетата да не са черни, ще стане перфектен.

# 365
Аз имам проблем, и имам нужда от помощ, сериозна при това  Laughing
Забихме на тема диван. Харесваме неща подобни на това, това (без тези възглавници естествено  Laughing) или това, това Предполагам схванахте идеята. Цветът трябва да е много, много светло сиво. Или мръсно бяло (компромисно). На всички места, на които ходихме ни обявиха срокове за доставка от рода на 3 месеца  Crazy ooooh! А нас не ни се ще да стойм 3 месеца на 2 пуфа пред телевизора Laughing
Настанихме си д-тата на един чуден мръсно бял Norsborg в ИКЕА - чудна работа, удобен, приятен. Обаче тези крака  #Crazy въобще не ми пасват на идеята, представям си нещо на доста по-ниски крака от тези  Confused Реших, че проблемът лесно ще се реши като просто купим други крака, но ММ се запъна, че по-ниските крака ще ни лишат от сантиметри и диванът ще стане неудобен. Ще се гръмна  #2gunfire
Дайте идеи за хубави дивани, подобни на тези, които показах, и които евентуално да не чакам 3 месеца  Sad

Здравей, само давам идея да погледнеш диваните на Тедива - Добрич, без да съм много запозната с цените в момента. Нашият диван е вече на две години и съм много доволна от качеството, срокът за доставка е 40 дни, а цветът може да избираш от цялата им палитра, която не е много богата, но според мен достатъчна.

# 366
Момичета, моля за съвет.
Кухнята ни ще е 22 кв, като едната част където ще са кухненските модули ще е с гранитогрес отдолу, а другата половина ще е ламинат. Стените ще са топло оранжево, не е моят избор, но това е положението. Кухненските модули са светли, нещо като бреза. Идея нямам какъв да е цветът на гранитогреса и ламината. Дайте някакви идеи, моля. Същият гранитогрес ще ползвам и за коридора.
Тони, снимай цветовете за да може да се ориентираме.

Josellyn мъжът ти е прав, ниските дивани и на мен не са удобни.
Подкрепям.
Пробвахме много дивани последната една година и ниските не са удобни въобще. По принцип харесвам японски стил легла ,които са с ниска платформа по земята, но въпреки че са удобни за лежане, при ставане и лягане не са.

ММ иска ъглов кожен диван и кожено кресло за в бъдеще, но аз ще настоявам за два малки с удобни кресла. Преди бяхме с голям бял ъглов кожен диван 3 години, но сега нещо ме влече на другаде.

Търся си и лежанка за пред библиотеката в офиса. Много искам тюркоаз такава, но надали ще намеря в ценовия ми диапазон.

# 367
Контеса, благодаря, че позволи да разгледам дома ти bouquet

# 368
Контеса, благодаря, че позволи да разгледам дома ти bouquet
bouquet

# 369
  • USA
Не бях влизала отдавна в любимата ми тема, но съм се захванала с преустройства и пак ще ви навестявам. Сега ми правят патио и тераса към спалнята. Винаги съм си мечтала за тераса Heart Eyes Още сме в началото, но двата прозореца и седалката под тях са изкъртени вече и имам огромна врата с прекрасен изглед. Нямам търпение да стане и вече си мисля за цветя, хамак, диванчета... Май трябва да погледна и темата за терасите, щом има такава и ще черпя идеи, че особено за цветя хич ме няма и убивам всичко.
Скрит текст:

Контеса, не бях виждала снимки от банята и спалнята, много добре се е получило. Аз смятам да обръщам спалнята към терасата сега, но ще трябва да се затвори стената със сегашната двойна врата и да се кърти за друга врата. За сега само планове, че на ММ хич не му се чува  Mr. Green

Последна редакция: вт, 30 авг 2016, 22:34 от SkyBlue

# 370
О, да. Ти  в рая ли живееш?

# 371
  • По света и у нас

SkyBlue, заради този чудесен изглед си струва да потърпите временните разтурии. Желая ви по-скоро да се отървете от тях и със здраве да ползвате терасата и патиото. Simple Smile

# 372
  • София
Цитат
7 нощи баща ти има картини в толкова красив син цвят! Една стена с тези картини ще грее, дори няма да е нужно да боядисваш.
Doris, те картините наистина са прекрасни, но има и други освен сини, а и баща ми все тъмно соньото, тъмното бордо, наситеното маслено зелено и сивото харесваше за фон на картините си, като правехме плакати за изложбите му и наистина стоят прекрасно на този фон.
А и душата ми има нужда от наситен цвят някъде по къщата. Мъжа ми ми е писнал с неговите пастелни нюанси, имам нужда от драматизъм  Rolling Eyes
Само ме притеснява орехът пред терасата на хола, който седа едвам назърта, но ще става все по-голям, а в хола все по-тъмно, ноооо ще си изтипосам гипсови корнизи по тавана, хем ще ми е драматично, хем ще скрия осветление, а и картините ще се виждат по-добре. В краен случай, ако не се преборя с любимия, ще си купя пердета в драматично синьото.

SkyBlue

Леле, на това му се казва гледка  bouquet

Последна редакция: вт, 30 авг 2016, 22:32 от 7no6ti

# 373
  • София
Тони, снимай цветовете за да може да се ориентираме.
Конти, няма как да снимам, при положение, че кухнята още не ни е доставена, а латексът не е купен.  Grinning Да речем, че кухнята е бяла за по-лесна ориентация, а стените са много оранжеви. И освен цветовете, се чудя между ламината и гранитогреса трябва ли да има повече контраст или не е нужно.

Последна редакция: вт, 30 авг 2016, 09:22 от Тонка*

# 374
Може с някакъв подобен паркет да е кухнята с цвят бреза http://www.krasiparket.com/images/products/big/%D0%91%D1%80%D0%B … B7%D0%B0-34-3.jpg. Може и с нещо по-сивеещо, античен бор май го видят. Плочките- каквито ти харесват, може да са цвят шампанско и да са подобни на кухнята, може и по-контрастни.

Общи условия

Активация на акаунт