Интериорен и екстериорен стил по аматьорски- 51

• 116 161
  • 748
  •   1
Отговори
# 345
И аз си харесах къща. И то много евтина - 10-12 х. евро. Обаче и толкова нямаме. Sad
Мечтите са безплатни.
Пожелавам ти я  Hug

Сега си препрочетох поста. Два пъти съм казала, че вече се задушавам. Нали, ако на някого не му е станало ясно  Laughing
Поне терасата си направихме тази година. То не е точно тераса, мисля, че лоджия се води.
Ще пусна снимки тази седмица в темата за летните местенца за релакс, въпреки, че успях да я подпаля лекинко преди дни.

# 346
  • София
Цитат на: Miss_Bingley link=topic=937913.msg33635399#msg33635399 date=1472485387

Това с шабито не става, именно заради мъжете, трябва да е нещо съвсем умерено или само акцент. Simple Smile
[/quote

Ами тогава може бял или светло бежов калъф на дивана и после да купуваш полека-лека възглавнички. Wink

Мерси Алиска, ще си купя "талончета".

# 347
Цитат на: Miss_Bingley link=topic=937913.msg33635399#msg33635399 date=1472485387

Това с шабито не става, именно заради мъжете, трябва да е нещо съвсем умерено или само акцент. Simple Smile
[/quote

Ами тогава може бял или светло бежов калъф на дивана и после да купуваш полека-лека възглавнички. Wink

Мерси Алиска, ще си купя "талончета".
Това е чудесна идея.Ама и тоз калъф нали някой трябва да ми го ушие.😃 Сигурно в Сф някъде се предлагат такива услуги.

# 348
  • Sofia
Скрит текст:
С това не ги сравнявам с нашите панелки, съвсем не Simple Smile Просто си мисля, че не само те са причината за интериорните ни неудачи. Много повече хора живеят в къщи, в ново строителство, в старо страителство... Но дори и панелките могат да придобият много приличен вид, стига собствениците да бягат от клишетата Peace
Абе, момичета, може ли така наизуст да говорите за БеГе пространства в жилищата  Simple Smile
Аз от панелки по-просторно не съм виждала, да ви кажа  Laughing
Това като подкрепа или оспорване на моя пост да разбирам Grinning
Нищо против панелките нямам аз, но са трудни за индивидуализиране, това имах предвид. Предполагам това имаше предвид и Титина, като се чудеше защо се гледат американските интериори. Имаш 2 или три правоъгълни стаи по 18 и 14 кв и това е. Може стаите да не са малки, но апартаментите са еднотипни. Каквото при Гошо, това и при Тошо Mr. Green Стени не се бутат - не е разрешено и не е безопасно, а често и квадратурата не е добра. Къде са тези панели по 105 кв. м? Масовите са по 60 кв. - спалня, хол и кухня. Нали затова поголовно се усвояват балкони и прави втора спалня от кухнята.
Както искаш го разбирай - беше конкретика, в която панели от 105 квадрата нямаше - но понякога се чете както ни отърва явно  Laughing
Контеса ти отговори за панелите доста ясно.
Този път отговарям директно на теб и ако ти се драчи, не с мен pls  Simple Smile

# 349
  • Sofia
И аз си харесах къща. И то много евтина - 10-12 х. евро. Обаче и толкова нямаме. Sad
Мечтите са безплатни.
Пожелавам ти я  Hug

Сега си препрочетох поста. Два пъти съм казала, че вече се задушавам. Нали, ако на някого не му е станало ясно  Laughing
Поне терасата си направихме тази година. То не е точно тераса, мисля, че лоджия се води.
Ще пусна снимки тази седмица в темата за летните местенца за релакс, въпреки, че успях да я подпаля лекинко преди дни.
Не знаех, че има такава тема. Ще я потърся и ще очаквам да ти видя лоджията - аз съм на такава вълна, макар и не само  Simple Smile

# 350
  • тук-там
Записвам се да ви следя. Имам огромен апартамент, идеален за всякакви вариации. Малко мебели, които са бързозаменяеми, с изключение на дивана, който вкарахме с кран през терасата.  ooooh!
Идеи много, съпорт от ММ - нула.  Стени - праскова, паркет - светъл, мебели - венге-бежово, пердета тоже. Кухня - венге. Всичко е супер едноообразно. Таван - висок 4 м.
Започвам от кухнята - ще сменя само вратичките с нещо по-светло - пак лек беж. Laughing
Дивана е за претапициране - по скоро само матраците - гърбовете са кожа. Мисля си за цветенца - тип шаби, обаче....нищо друго като тях. Най-вероятно ще сложа от тежките дамаски - жакард - нещо класическо на раета. Ако остане време ще кача снимки.

# 351
  • София
Имаме две приятелски семейства с еднакви големи панелки. Те самите са направили някои промени, аз се сетих за още 10 възможни. Така че - има мегдан за индивидуални решения и там.

# 352
  • София
Лиричното отклонение беше толкова готино, напълни ми душата. Моят направо изперква като заговоря за ремонт  ooooh! В тяхното семейство ремонти не се правят, а балатумът надживява собствениците  Sick
Направо не можете да си представите как изглеждаше панеката, като решихме, че ще живеем в нея. Нищо не беше пипано откакто е построен блока.  #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Та мнооооооого нерви изпокъсах покрай всичко. Всяко нещо, е било невероятна борба, но добре че съм воин по природа  Whistling Или в краен случай, просто правя каквото съм си наумила, а мъжът ми само сварва готовия резултат.

Сега съм решила да подходя по друг начин с хола, който е жива трагедия. Ще направя един проект, ама както на мен ми харесва и ще го изпринтя и рамкирам в огромна рамка и ще го изтипосам в хола. Като ми идват гости, ще виждат и ще знаят какво ще бъде и вместо за сегашния му вид, ще си говорим за бъдещия такъв, а мъжо ще има време да свикне с идеята ( и белкем се навие на поне една тъмносиня стена)

А иначе, цял ден съм на вълна ретро полилеи за хола от този тип, ама не трябва да виси много, понеже любимият е висок два метра, а панелките не се слявят с високи тавани. Ако имате идея къде мога да намеря, ще съм безкрайно благодарна, става и на старо, само ще сложа едисонови крушки.
https://www.google.bg/search?q=mid+century+chandelier&espv=2 … KHX-PAI8Q_AUIBigB

# 353
Ау, тази Нотрдамска лампа много ми хареса. Grinning Ама сигурно и цената Й е Money
Мис Бингли, не слагай нищо друго лилаво, според мене. Има достатъчно във всяка една мебел от спалнята. А пък тъмно лилавото за мене е прекалено обсебващо за тая нежна люлякова стая. Поиграй си с нюанси на сивото.

# 354
Ау, тази Нотрдамска лампа много ми хареса. Grinning Ама сигурно и цената Й е Money
Мис Бингли, не слагай нищо друго лилаво, според мене. Има достатъчно във всяка една мебел от спалнята. А пък тъмно лилавото за мене е прекалено обсебващо за тая нежна люлякова стая. Поиграй си с нюанси на сивото.

и аз така съм го решила, да наблегна на сивито, завеси,стени, някой възглавничка може би,тъмно лилаво в никакъв случай няма да стои добре
и мен ме разсмя отклонението, особено с решението за розов таван  Joy

# 355
  • Варна

и аз така съм го решила, да наблегна на сивито, завеси,стени, някой възглавничка може би,тъмно лилаво в никакъв случай няма да стои добре
и мен ме разсмя отклонението, особено с решението за розов таван  Joy

Дано и завивките са подходящи.

# 356
Мисля да сложа сегашните на,черни и червени рози  Joy
естествено,че ще са, остава и да не са  Whistling

# 357
  • Варна
Мис Б. пошегувах се  bouquet

7 нощи баща ти има картини в толкова красив син цвят! Една стена с тези картини ще грее, дори няма да е нужно да боядисваш.

# 358
  • In the shadows of my mind
Аз имам проблем, и имам нужда от помощ, сериозна при това  Laughing
Забихме на тема диван. Харесваме неща подобни на това, това (без тези възглавници естествено  Laughing) или това, това Предполагам схванахте идеята. Цветът трябва да е много, много светло сиво. Или мръсно бяло (компромисно). На всички места, на които ходихме ни обявиха срокове за доставка от рода на 3 месеца  Crazy ooooh! А нас не ни се ще да стойм 3 месеца на 2 пуфа пред телевизора Laughing
Настанихме си д-тата на един чуден мръсно бял Norsborg в ИКЕА - чудна работа, удобен, приятен. Обаче тези крака  #Crazy въобще не ми пасват на идеята, представям си нещо на доста по-ниски крака от тези  Confused Реших, че проблемът лесно ще се реши като просто купим други крака, но ММ се запъна, че по-ниските крака ще ни лишат от сантиметри и диванът ще стане неудобен. Ще се гръмна  #2gunfire
Дайте идеи за хубави дивани, подобни на тези, които показах, и които евентуално да не чакам 3 месеца  Sad

# 359
  • Варна
Josellyn мъжът ти е прав, ниските дивани и на мен не са удобни.

Общи условия

Активация на акаунт