Интериорен и екстериорен стил по аматьорски- 51

• 116 148
  • 748
  •   1
Отговори
# 495
SkyBlue, писах ли вече, че много ми допада дома ти?! С тюркоаз акценти е още по-красиво. bouquet

Титина, готино ваканционно местенце!
Само банята не ми до-хареса напълно с разположението на душа срещу вратата, но явно сте нямали място.
Относно съхранението на неща на терасата. И аз съм фен на големите тежки метални/дървени големи шкафове, тип гардероб, и ще ви съберат нещата.

mama 123, bouquet
Класическа комбинация на тъмно синьо, бели мебели и дървен тъмен под- много ми хареса всичко у дома ви  bouquet

# 496

Аз в момента съм на вълна почистване на външни щори - чудех се известно време как и в крайна сметка викнах фирма направо.

Може ли ,ако си доволна ,разбира се, някакви координати на фирмата . И при мен стои тази драма с почистването на външни щори. ММ иска сам ! да свали стъклопакетите и да ги почистим сами,но на мен ми звучи доста рисково и ме е страх .

В крайна сметка се спрях на тази фирма https://sunnyblind.com/%D1%83%D1%81%D0%BB%D1%83%D0%B3%D0%B8/%D0% … 0%B8%D1%86%D0%B8/

Ще споделя резултата идната седмица - дано да е ок всичко, но сама не бих се наела да го върша това нещо, а са ужасно мръсни - подозирам, че предишните собственици не са ги чистили от както са ги поставили  Crazy

SkyBlue, можеш ли да споделиш откъде е лежанката? Много търся подобна и не мога да намеря нещо, което да ми допада наистина

# 497
Ооооо Титина, това звучи много предизвикателно. Имаш голям простор за развихряне.
НЕ ЗАБРАВЯЙ да си предвидиш вода на терасите, ако няма. Да не се чудиш после как да поливаш. Дори за тези размери, аз бих помислила и за някаква, макар и малка възможност за напоителна система. Не е задължително да е с дистанционно управление, дори и механична, ще е от полза мисля.
Ще чакам с нетърпение да видя какво ще направиш, ама бая ще чакаме май  Wink. Но пък ще можеш да го мислиш и проектираш за да стане.

Ще е обргадено от всякъде с кипариси ( даже вече съм открила кашпите за тях), ще има автоматична поливна система(това задължително), ще има и джакузи и душове, а на покрива ще има зеленчукова градина....
Да ремонта ще е грандиозен, но ще сме си там...повече дистанционни ремонти, в които не мога да контролирам нещата, няма да се случват ( след ремонта на този апартамент, които показах, където всичко ми излезе ужасно скъпо и имаше нужда да плащам допълнително за да го преправят,не се хващам на тази игра.

СкайБлу, дах някъде това което си намислила и ми хареса. Проблемът според мен, или поне при мен, е , че с възрастта имаме нужда от насочваща светлина, а с лампи  от тавана, няма как да стане насочи светлината. Има и вариант да са на стойка и стойката да е закачена на стената

# 498
  • USA

SkyBlue, можеш ли да споделиш откъде е лежанката? Много търся подобна и не мога да намеря нещо, което да ми допада наистина
Ето, но не знам до БГ доставят ли и сигурно ще е скъпо.
http://www.wayfair.com/Hedon-Velvet-Settee-HOHN3397-HOHN3397.htm … id=null&pid=2

# 499

Ето, но не знам до БГ доставят ли и сигурно ще е скъпо.
http://www.wayfair.com/Hedon-Velvet-Settee-HOHN3397-HOHN3397.htm … id=null&pid=2

Супер, много ти благодаря!
Сега ще разуча  Peace

# 500
  • Sofia

Ще споделя резултата идната седмица - дано да е ок всичко, но сама не бих се наела да го върша това нещо, а са ужасно мръсни - подозирам, че предишните собственици не са ги чистили от както са ги поставили  Crazy

И при нас е същия случай- предишните собственици са ги сложили и не са и помислили как ще се почиства при неотваряемите части.  Много ще съм благодарна на всякакви отзиви и впечатления от " процедурата "
А,лежанката е фантастична.....само таз муха ми липсваше сега Simple Smile

# 501

Ще е обргадено от всякъде с кипариси ( даже вече съм открила кашпите за тях), ще има автоматична поливна система(това задължително), ще има и джакузи и душове, а на покрива ще има зеленчукова градина....

Блазя ти. Аз все нещо не мога да харесам - или са ми скъпи, или са ми грозни  Laughing. За момента обмислям вариант, който е от тип облечени с декинг, и вътре вече се слагат саксии каквито и да е, а от вън си седи видимо само дъските. По заведения има такива доста. Още обаче не съм си открила и фирма.
Ако не е тайна, сподели за твоите кашпи. Peace

# 502
Ами т.к. Ще са около 200, това след мерене и разчертаване, ще поръчаме кашпи от варовик ( мъжът ми е против разнородните саксии - не че няма да си взема от тук керамичните саксии  Mr. Green). Мъжът ми откри фирма в Белоградчик, но т.к. Имаме роднини от там и то работещи в тази сфера, казаха, че като дойде време да поръчваме, ще намерят и по-евтин вариант.

# 503
Благодаря ти, интересна информация. Варовикови не бях чувала.  Сигурно съм ги виждала, но не знаех, че са такива. Отивам да чета Simple Smile. А бройката от 200 звучи направо шокиращо за мен  Laughing

# 504
  • Варна
Скайблу висящите лампи са ми любими! Оставят се да висят над нощните шкафчета на височина където обичайно е абажура на настолните, трябва да се предвиди и ключ на удобно място. Аз нямам нищо против кристалните тела, харесвам екстравагантни лампи, така позиционирани и шкафчето остава свободно.
Нямам търпение да видя как се получава.

Титина! Терасите са като хубав двор Simple Smile според мен помисли за поддръжка от фирмата, от която ще купите заленината, това е голяма инвестиция и според мен си заслужава. Уау лято, гледка, зеленина и Дорис опната на терасата! Може би не е уместно, но инвестиционен ли ще бъде апартамента, когато не го ползвате?

Сивото го определят като нецвят, основа. Всичко се съчетава добре, жълто, розово, червено, бяло...с него и позволява на акцентния цвят да се прояви в най-добрата си светлина без да е безумно агресивен, дори розовото не изглежда толкова... както знаете имам специално отношение към този толкова кукленски цвят и трудно го възприемам като доминиращ за семейни спални, бани и холове, някак ми липсва уравновесяващото мъжко присъствие.

# 505
Дирис, ще живеем в този апартамент.... Мисля бях споменала, че след 4 години се прибираме

# 506
  • Варна
Дирис, ще живеем в този апартамент.... Мисля бях споменала, че след 4 години се прибираме
Е няма да ме огрее да го наема  Joy
Прекрасен е със здраве да му се радвате!

# 507
  • София
Скрит текст:
Титина, много светъл и просторен изглежда ваканционния апартамент, а и аз завидях за големите тераси. Изпълнението на моята тераса напредва, ще покажа като е готова. Нали споменах, че ще обръщам спалнята срещу терасата и защото сега е момента, ако ще се прекарват кабели, се чудя дали да не разкарам лампите от нощните шкафчета. Харесвам си ги много, но заемат място, събират прах и ми се пречкат нещо. Някой от вас провесвал ли е лампи от тавана, на място на нощните и може ли да ми препоръчате някакви, а и на каква височина е добре да падат. Не знам защо все ме тегли към нещо кристалничко и блестящо, като тези по долу, но се страхувам да не стане прекалено кичозно.
Скрит текст:
Това ми е спалнята, не ме бийте за картината, моля hahaha, в момента всичко лилаво е премахнато и има тюркоазени акценти, включително и пейката е друга.
...

А за тези питам дали стават, диаметърът им е около 40 см

mama 123, може ли снимка на цялата спалня, синьото е страхотно bouquet
Показаното от sladkarka за мен е прекалено шарено.
7no6ti, хубав проект, а за картините как завиждам Heart Eyes Целият хол ли ще е в този цвят или само тази стена?

Skyblue, прекрасна спалня имаш и в лилаво е била хубава, и ега в тюркоазеното пак е прекрасна.
За лампите, тези, които имате са уникално красиви, иначе за висящи, ето ти няколко предложения:

1. Ето този икейски полилей, който не е особено обемен и го бях гледала в някакво предаване, сложен именно като нощна лампа, ама вече не си спомням в кое предаване беше:

# 508
Е няма да ме огрее да го наема  Joy
Прекрасен е със здраве да му се радвате!
А него ще го правим след 4 години....ще те поканя на гости, на тераса  Laughing

# 509
Здравейте момичета! Следя темичката ви отдавна, а тя стана наистина много уютна напоследък....и затова се престраших да ви споделя моите "луди идеи". Някъде напред прочетох, че някой е "луднал" по тухлените интериорни стени....та и аз така....особено по белите тухлички. Има много видеа, които показват как да си направим фалшива такава, но едно руско ми се струва най-лесно приложимо. Не съм наясно само с материала, който използват...изглежда си чист цимент....Познавате ли някой, който да е правил такова нещо?
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт