Подсъзнанието може всичко/66 Линкове за всички техники има на 1 стр.

• 106 189
  • 781
  •   1
Отговори
# 285
Аз мисля,че си пишеш желания за новолуние в Скорпион.Сега погледнах,Луната трябва да е вече в Скорпион,излезнала е от Везни  Peace

# 286
БлагоДаря!  bouquet

# 287
  • Варна
Не знаех, че имало такава интересна тема.

Относно ритуала, при който за три дни скривате пари,
при мен той действа, ако съм спазила точно часа в който
да ги извадя от скривалището им.

Също знам, че освен, че трябва да се изхарчат по най-бързия начин,
трябва да добавиш още малко от себе си.

Ако си скрил 3 лв, да изхарчиш 4-5 лв.

Относно пеликана имам въпрос.
Пишете, че трябва над котлони да се закачи.
Добре, но аз на тези котлони не готвя, не ги ползвам.

Мъжът ми ме командирова отдавна да готвя на терасата.

Къде да го закача?

# 288
Не е точно по темата, но за научих нови неща за себе си: http://ayurveda.newage.bg/%D0%B0%D1%8E%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%B8%D … D1%8F%D0%BB%D0%BE

Ето ви един въпрос за размисъл: Някой беше казал, че е наше само онова, което няма да загубим при корабокрушение. Ето ни: на самотен остров, на висок връх, в дълбока пещера... няма никой освен нас (не и човекоподобен). Тогава – кои сме ние в този момент? Вие как отговаряте на този въпрос?

За пеликана, мисля че е по-важно да се постави в кухнята - на северната стена; това с печката е просто оптималният вариант, но ако е неприложим, не е проблем или поне аз така го разбирам Peace Успех bouquet

Последна редакция: вт, 01 ное 2016, 17:48 от Галче

# 289
  • Варна
Ровейки се назад в темите, прочетох, че северната страна не била важна,
А колоните били важни  Simple Smile
Моите не са на север  Simple Smile

# 290
Ровейки се назад в темите, прочетох, че северната страна не била важна,
А колоните били важни  Simple Smile
Моите не са на север  Simple Smile

Ясно, аз само прочетох първата страница. В такъв случай е по-важна твоята интуиция. Важното е да вярваш. Успех bouquet

# 291
  • Варна
Благодаря  Simple Smile

# 292
"Разбрах, че надеждата често се ражда от самото отчаяние, а в момент на отчаяние човек би разбрал много и би видял неща за които преди това е бил сляп.Научих се, че не е важно да получаваш това което цениш, а да оцениш това което получаваш. Наблюдавах, че когато тръгнеш да се изкачваш по стълбицата на успеха не трябва да бъдеш жесток с останалите, защото можеш да ги срещнеш на връщане.
Разбрах, че не трябва да се живее с миналото или с бъдещето, а да се изживее сегашния момент. Осъзнах, че трябва да се учим от грешките на другите за да не губим от своето време. Разбрах, че пътят е един, но с безброй много пътечки и разклонения. Разбрах, че ако обичаш някого истински трябва да го пуснеш на свобода за да си отиде или да се върне. Осъзнах, че раните причинени в сърцето много болят… не убиват, но никога не зарастват. Научих и че болката никога не спира само спира да ти пука, че те боли. Разбрах, че някои неща просто се случват, едни можеш да промениш, а пред други си безсилен. Забелязах, че хората не ценят това което имат, докато не го загубят…но защо е така? Убедих се, че не можеш да избягаш от съдбата си, колкото и да опитваш и каквото и да ти коства. Научих се , че нищо не е така както изглежда…Спрях се и видях, че хората просто преминават през живота ти…някои се спират, а други не…някои оставят приятни спомени след себе си, а други тъга. Разбрах, че в човешкия живот има много объркани ситуации и много слаби моменти, но и време на много радост. Видях света, предоставен ми беше – но се отвратих. Намирах се и се изгубвах…Влюбих се…научих се да обичам…разбрах, че е прекрасно. Но от раните нанесени без жал, научих се да мразя…разбрах, че е жестоко. Осъзнах, че в човешкия живот има мигове, които годините не могат да забравят, греещи с неотслабващ блясък по последните удари на човешкото сърце !!! "

# 293
Бих сложила пеликана там, където готвя. Не винаги печките имат северна стена до себе си, но пак се прилага пеликанския ритуал Simple Smile

По повод този цитат
Петенце Цветенце, благодаря! Дано да не се проточи, че тъкмо ми поразмина и почна друго, но то пък може да помогне малко да поотслабна Crazy, скоро си го пожелах,
и една история на Данилу за това как си пожелала вода за място, където по принцип е трудно да има и след пожар е дошла пожарната с водата, искам да ви споделя нещо. Става въпрос за приказката "внимавай какво си пожелаваш" и че всяко нещо идва със своята цена. И съм объркана. Ако някой се зачете в постовете ми, ще види, че правя понякога ритуали, свързани с парични средства. Факт е, че парите никога не са ми били в излишък. Винаги все едно са сметнати до стотинка и ако се случи да не ми стигнат за месеца, идва някакъв неочакван приход, който тъкмо оправя положението. Ако не се вторачвам в парите и разходите, всичко е точно. Но ако реша да сметна някакъв бюджет, да направя някакъв разчет, вече неколкократно ми се случва да не ми стигат парите. Последният път, когато го направих беше преди месец-два. И от там се започнаха едни непредвидени, много важни и неотложни разходи, свързани със здравето на детето ми. Преди това бях правила ритуала с криенето на парите, т.е. очаквах някакво постъпление. Е, да, получих парична помощ от моите родители, за което съм много благодарна. Но допълнителните средства дойдоха на цената на дълъг престой в болница.(родителите ни помогнаха покрай разходите за лечение и т.н.) Така ми се струва, след като се замислих. И сега вече наистина се чудя дали да продължавам с ритуали, дори и такива "лекички", каквито аз правя...
Някой попита за необръщането на внимание на проблемите. Ето, моят пример за това. Когато не обръщам внимание на парите, вярвайте ми дори не знам с колко точно разполагаме, тогава те стигат за всичко. Ако обаче нещо започна да мисля за тях, идват непредвидените разходи.

Благодаря много за споделеното в темата на всички ви!
"Откраднах" си по нещо.
Vencho82, за здравословни проблеми препоръчвам отново таблицата на Луйз Хей. За мен е абсолютно вярна и помага.

# 294
  • София
"Разбрах, че надеждата често се ражда от самото отчаяние, а в момент на отчаяние човек би разбрал много и би видял неща за които преди това е бил сляп.

Чий е този текст?

# 295
Хмм, нямам спомен откъде съм го взимал, определено е нещо старо изровено от файловете ми. Има доста стойностни неща в него затова и го пуснах. А иначе си спомням че някъде имах голям файл с доста мисли започващи повечето с "Научих, че ...". И щом съм го запазил, значи съм преценил че нещата в него са стойностни, ама от къде съм ги изравял - и аз не знам, доста години са минали оттогава за да се сетя Simple Smile.
А това е особенно ценно в него:
"Разбрах, че не трябва да се живее с миналото или с бъдещето, а да се изживее сегашния момент. Осъзнах, че трябва да се учим от грешките на другите за да не губим от своето време."

# 296
C.O., това с парите се получава, защото като ги броиш и пресмяташ и съответно осъзнаваш, че едвам ще стигнат, се съсредоточаваш върху енергията на липсата и недостига, на нуждата и нямането и на страха, вместо върху тези на изобилието, благодатта и благодарността. А и нали казват, че когато правиш много точни планове, все нещо ще ги обърка, за да е ясно, че сами нищо не решаваме.

# 297

По повод този цитат
Петенце Цветенце, благодаря! Дано да не се проточи, че тъкмо ми поразмина и почна друго, но то пък може да помогне малко да поотслабна Crazy, скоро си го пожелах,
Става въпрос за приказката "внимавай какво си пожелаваш" и че всяко нещо идва със своята цена.

Накара ме да се замисля Thinking
Скрит текст:
Спомних си за филма Кутията от 2009 година, ако сте го гледали. Ставаше въпрос за една кутия и копче вътре нея. Ако настиснеш копчето се случват две неща: някой, когото не познаваш някъде умира и получаваш 1 милион долара. Накрая на филма умря главната героиня Камерън Диас, която беше натиснала копчето в началото на филма...за да даде възможност на сина си отново да прогледне.
И не знам дали бях писала в тази тема, но ММ изобщо не харесваше предишната ни кола и постоянно се оплакваше, че сме се прекарали с този боклук и т.н. Понеже колата беше взета на лизинг, нямаше друг вариант освен да изтече лизинга и евентуално да я върнем или да доплатим и да остане наша или да претърпи тотална щета. И точно последното се случи. По съвсем необясним начин ММ беше блъснат на едно кръстовище, когато тръгва, другата кола се е движела с ужасно бърза скорост и нашата кола се беше обърнала на една страна и беше влачена от единия до другия край на кръстовището. Когато ММ успял да излезе невредим от багажника всички наоколо го гледали като призрак. Колата беше обявена за тотална щета Crazy
Така че аз бих запазила правото си да си пожелавам желания и правя ритуали само, ако наистина е важно и сама не мога да се справя Peace

# 298
  • Бургас
То затова е хубаво да се добавя като се пожелават да стане най-доброто за всички по най-добрия начин, но аз не винаги се сещам за тази добавка.Иначе не отслабнах кой знае колко, пък и все се надявам да стане по нормалния начин, а не в резултат на нещо, но явно това е оптималния вариант на тялото ми, защото не ям много и се движа.

# 299
Аз също казвам-да стане най-доброто,по най-добрия начин,без вреда за никого  Simple Smile
Не само като пиша желания,но и ако ми се случи някакъв проблем или някаква лоша ситуация,казвам по-горното  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт