Подсъзнанието може всичко/66 Линкове за всички техники има на 1 стр.

• 106 175
  • 781
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте,
влизам развълнувана за да споделя нещо с вас...15 страници назад в темата разказвах, че правя упражненията от книгата "Вълшебството" и то с конкретна цел да оправя взаимоотношенията си с един човек, ставаше въпрос за приятеля ми с който тогава не комуникирах, не се виждах и т.н.
Бях си записала в раздела за взаимоотношения как точно всичко ще се промени по вълшебен начин в подробности и така и стана, макар и с леко закъснение. Днес месец и половина по-късно от последното упражнение от книгата, вече нещата не просто се промениха, а станаха по-хубави и по-красиви от всякога, но да си кажа честно стана в момента в който изцяло се разфокусирах от ситуацията. С него дори вече живеем заедно...и вълшебно и прекрасно е...
Всичко което си бях написала в тефтера преди самите упражнения ..като лични желания, здраве и финанси също се случи..става въпрос за 3-4 неща.
В момента съм благодарна за всичко, вече не правя правя упражненията, но постоянно благодаря на ум или на глас за нещата..

От цялото си сърце желая сбъдване на мечтите на всички bouquet

# 271
  • София
Галче, много добри идеи за "Добри навици" си дала на предната страница.

Аз се опитвам да създавам такива у сина ми, който е на 4 месеца. Всяка сутрин като се събуди заставаме пред огледалото, усмихваме се на бебето там и си казваме, че това е най-щастливото и най-добричкото бебче на света Simple Smile После си казваме, че ни очаква един прекрасен ден, в който вълшебствата, късметът и щастливите мигове ще валят като пролетен дъждец  Heart Eyes
Искам да му го създам това като навик и като порасне и може самичък да си го казва, така да му започва денят  Heart Eyes

# 272
Щастливката bouquet Благодаря ти, че сподели. Нека да помним винаги, че с вяра чудесата са възможни Hug

Happy Mijjj, добри навици се изграждат на всяка възраст, но колкото по-рано се почне, толкова по-добре. За бебчо Heart Eyes Виж ни нас на дърти години как се опитваме да се променяме hahaha

Аз имам ново предизвикателство, вие сблъсквали ли сте се с това, ваш близък отказва да промени мирогледа си и всяка несполука я приема като провал и драматизира ситуацията, едва ли не всичко е загубил. Много ми е болно и се чудя в такава ситуация какъв е най-добрия подход, от гледна точка на наблюдател, а не на човек лично преживяващ събитието Thinking

# 273
Щастливка, чудесно! Благодаря ти, че сподели!

Днес имах неприятно изживяване в магазина, където пазарувахме с мъжа ми и бебето. Още не можем да се отърсим от лошите погледи на една застаряваща госпожа. Sad

# 274
Ха, и на мен ми се случи същото вчера вечерта! Simple Smile)
Но мислено й пожелах щастие и не го мисля изобщо... Разтоварила се е жената. Толкоз.

# 275
Ха, и на мен ми се случи същото вчера вечерта! Simple Smile)
Но мислено й пожелах щастие и не го мисля изобщо... Разтоварила се е жената. Толкоз.

Прости им Господи, те не знаят какво вършат е моята реакция в такива моменти Peace

# 276
Галче,аз също съм се сблъсквала с такава ситуация и изводът, до който стигнах е-може да дадеш съвет веднъж,но след това,ако човекът отказва да разбере или да се опита да погледне по друг начин на нещата,не трябва да се месиш,защото-нарушава се закона за свободната воля и все пак всеки сам учи своите уроци,някои хора отказват просто.Ако ти поискат помощ-да,но иначе според мен не трябва да се месиш  Peace
Така мисля аз...по едно време много се опитвах да помогна,да дам някакво мнение,да насоча човека...но всеки сам си прави изборите и не можем да угодим на всички  Simple Smile

# 277
Галче,аз също съм се сблъсквала с такава ситуация и изводът, до който стигнах е-може да дадеш съвет веднъж,но след това,ако човекът отказва да разбере или да се опита да погледне по друг начин на нещата,не трябва да се месиш,защото-нарушава се закона за свободната воля и все пак всеки сам учи своите уроци,някои хора отказват просто.Ако ти поискат помощ-да,но иначе според мен не трябва да се месиш  Peace
Така мисля аз...по едно време много се опитвах да помогна,да дам някакво мнение,да насоча човека...но всеки сам си прави изборите и не можем да угодим на всички  Simple Smile

Благодаря ти, звездичке Hug Много добре си го написала и обяснила bouquet

Проблемът е, че съотвеният човек не спира да говори за това и очаква от мен реакция, а мен тези разговори ужасно много ме натоварват, а не мога да спра да говоря с него.
Днес му казах: Опитвам се да разбера, виждам, че е важно за теб да говориш за това, но какво точно очакваш от мен? Нищо не ми отговори Rolling Eyes

# 278
Ами очаква да си разтовари негативността и ти да я поемеш.Не казвам,че го прави съзнателно.Аз също познавам такива хора-все се оплакват,но не искат да предприемат нищо,да се поучат от ситуацията.
Може би твой урок е да се научиш да се изолираш от негативното  Simple Smile
Надявам се да не казвам нещо лошо,просто това ми е мнението.Ако има желание за промяна,да насочиш някой-да.Но просто има хора,които не искат да се променят  Simple Smile

# 279
Мисля че точно това е урокът - да се науча да се изолирам от негативното.

# 280
Момичета, минавам да ви подсетя, ще утре вечер ще пишем желания на новолуние Simple Smile

http://astro.ourplanet.cc/astro-bulletin/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B … 0%B7%D0%BD%D0%B8/

# 281
Новолунието е в Скорпион  Simple Smile
Разбира се, на първо място поставяте своите най-съкровени желания. Ето  още идеи и сфери, които ще ви помогнат да формулирате нови желания.

- МОЩ, ПЪЛНА ТРАНСФОРМАЦИЯ, ПРЕОДОЛЯВАНЕ НА КРИЗИ, ОСВОБОЖДАВАНЕ ОТ НЕЖЕЛАНИ НАВИЦИ, ХОРА И СИТУАЦИИ
    - СЕБЕУСЪВЪРШЕНСТВАНЕ
   -  ПРОМЯНА В СЕКСУАЛНИТЕ ОТНОШЕНИЯ
    - НОВИ ДУХОВНИ ПАРТНЬОРИ
    - ФИНАНСОВИ ПАРТНЬОРСТВА, РАЗРЕШАВАНЕ НА ФИНАНСОВИ ВЪПРОСИ, СПРАВЯНЕ СЪС ЗАЕМИ, ДАНЪЦИ, ДЪЛГОВЕ, СТИПЕНДИИ, ЗАВЕЩАНИЯ, ДАРЕНИЯ, РАЗРЕШАВАНЕ НА ВЛАСТОВИ И ПОЛИТИЧЕСКИ ВЪПРОСИ, УРЕЖДАНЕ НА ДОГОВОРИ ЗА БИЗНЕС
    - ОСЪЗНАВАНЕ НА ТАЙНИ, ОВЛАДЯВАНЕ НА ДЪЛБОКИ ПСИХОЛОГИЧЕСКИ СЪСТОЯНИЯ
      САМОДИСЦИПЛИНА, УТВЪРЖДАВАНЕ, ОСЪЗНАВАНЕ НА СОБСТВЕНИТЕ СИЛИ И ЕНЕРГИИ

# 282
Прекрасна тема! Отдавна ви чета!
Имам въпрос: Новолунието е на 30.10 от 19:39 във Везни, а от 4:00 в Скорпион. Луна без курс е от 00:00 до 4:00 ч. Това означава ли, че до 00:00 ч. можем да пишем желания за новолуние във Везни, а след 4:00- за Скорпион?
Поздрави и прекрасен ден!

# 283
Новолунието настъпва на 30 октомври 2016 в 19:38 ч. Луната е в Скорпион.

# 284
Новолунието настъпва на 30 октомври 2016 в 19:38 ч. Луната е в Скорпион.

Не споря Peace, просто искам уточнение, ако знаете! Според http://www.astrohoroscope.info/moon.htm е така, както попитах или не съм разбрала правилно информацията!

Общи условия

Активация на акаунт