Подсъзнанието може всичко/66 Линкове за всички техники има на 1 стр.

• 105 415
  • 781
  •   1
Отговори
# 75
Инспекцията по труда не може ли да помогне?
И на мен преди са ми бавили заплатата. Когато отидох да си взема последната (след триста уговорки) ,ми казаха, че нарочно я била забавила, за да ми даде урок, защото съм напускала  Crazy Shocked да е жива и здрава! Друго не мога да кажа. Но те разбирам много добре.

# 76
  • на последния етаж
Аз пък ще пътувам тези дни. Дали да посея парите като ги поставя в някоя преграда в чантата си, например, за да мога да ги събера в неделя?

# 77
Лита,аз знам,че трябва да са на недостъпно място за чужди лица,така че мисля,че става преградата на чантата  Simple Smile
Айде,днес са желанията  Hug

# 78
  • Пловдив
Здравейте ,отскоро ви чета и много неща не са ми ясни.Днес е новолунието и днес докога се пишат желанията-да си ги напиша на лист и после къде се слага?
И за парите исках да попитам -има ли значение на колко места се слагат?ако се сложат сега следобед,след 3 дни по същото време се вадят и веднага ли трябва да се изхарчат?

# 79
  • на острова на мечтите
Здравейте ,отскоро ви чета и много неща не са ми ясни.Днес е новолунието и днес докога се пишат желанията-да си ги напиша на лист и после къде се слага?
И за парите исках да попитам -има ли значение на колко места се слагат?ако се сложат сега следобед,след 3 дни по същото време се вадят и веднага ли трябва да се изхарчат?
за желанията пишеш и после както искаш, или ги гориш (листовете на които си писала),или ги хвърлят, след като ги скъсаш съответно. Аз моите ги набутвам някъде и почти веднага го забравям Laughing
За парите не знам  newsm78Не съм правила ритуала.
Днес,докато изчаквах мм по разни истанции се за четох в книгата за вълшебствата.  Много положително ме зареди.
Пишете ли желания!? bouquet

# 80
И аз се усетих, че ще пътувам. Може да пробвам със скриването в чантата тогава Simple Smile благодаря за идеята, Лита!

# 81
Аз написах желанията   Grinning Пиша ги на лист,с червен химикал,така бях чела някъде и после ги прибирам и забравям за тях  Simple Smile

# 82
Вкопчване в желанието. Трябва някак да се освободиш и да не дълбаеш.

Толкова е вярно това за мен. На всичко отгоре, намеренията на ММ много влияят на изпълняването на моите желания. Може и да си въобразявам, но ако той е решил, че нещо няма да се случи или че не трябва да се случи, само и само той да бъде прав и не се случва. И обратното, аз може изобщо да не искам да направя нещо, но той реши ли, че ще се случи, се случва невъзможното  Rolling Eyes

И това за даването важи с пълна сила за мен. Реша ли каквото и да е да взема само за мен, било то да приема някой да ме почерпи или да взема някоя вещ и вселената започва да взема от мен с пълни шепи Blush

Освен това, ако щерката например хареса нещо мое и го поиска за себе си, то започва да ми придава негативна енергия Crazy

На вас случвало ли ви се е нещо подобно? Да не би всичко да е само в моята глава Thinking

# 83
Галче,при мен е труден процесът с приемането,все се чувствам виновна,ако трябва на мен първо да си взема нещо и го мисля,премислям...и после изниква разход отнякъде  Simple Smile Затова сега съм решила да започна с малки неща-искам шоколад,купувам си го без да умувам няма ли да напълнея,няма ли еди-какво си  Grinning
А за мисленето и аз съм го забелязала  Grinning Според мен е така,защото казва  нещо и после забравя за него и то взима,че се случва  Simple Smile

# 84
  • на последния етаж
И аз се усетих, че ще пътувам. Може да пробвам със скриването в чантата тогава Simple Smile благодаря за идеята, Лита!
Hug

# 85
Вкопчване в желанието. Трябва някак да се освободиш и да не дълбаеш.

Толкова е вярно това за мен. На всичко отгоре, намеренията на ММ много влияят на изпълняването на моите желания. Може и да си въобразявам, но ако той е решил, че нещо няма да се случи или че не трябва да се случи, само и само той да бъде прав и не се случва. И обратното, аз може изобщо да не искам да направя нещо, но той реши ли, че ще се случи, се случва невъзможното  Rolling Eyes

И това за даването важи с пълна сила за мен. Реша ли каквото и да е да взема само за мен, било то да приема някой да ме почерпи или да взема някоя вещ и вселената започва да взема от мен с пълни шепи Blush

Освен това, ако щерката например хареса нещо мое и го поиска за себе си, то започва да ми придава негативна енергия Crazy

На вас случвало ли ви се е нещо подобно? Да не би всичко да е само в моята глава Thinking

Не, не е само в твоята. Но даже и да е "само" в главата ти, това е достатъчно да продъжава да се случва. Вероятно си го забелязала и с право се е забило в съзнанието, след което изградената вече нагласа го усилва още повече. Промени нагласата си за по-различно положение, което те удовлетворява.
Тук и не само прочетох, че колкото повече мислиш за нещо, било то добро или лошо, толкова по-голяма сила му даваш, както и по-голяма проява в живота си. Естеството на проявата зависи от това с каква нагласа мислиш. Потвърждавам и не мисля, че е защото съм го прочела и съм се програмирала, нито пък само оттогава. В този ред на мисли трябва да внимаваме какво четем.

Много сбъднати желания на всички!

# 86
  • на острова на мечтите
Галче, понякога и на мен така ми влияе мм Crossing Arms Може би защото сме с много хармонични взаимоотношения  newsm78
За желанията много често сме обсъждали,че след като ги оформим трябва да се научим да ги оставяме свободни,за да се сбъднат Peace Когато искам нещо много, ама много силно, понякога чакам повече, отколкото ако ми хрумне нещо и веднага го забравя (например,искам зелени светофари, искам паркинг точно там и по зъзможност неплатен, искам да си купя нещо,което знам, че не е много лесно за намиране, са мина на преглед или в банката без чакане и т. н.). Ето как може да се обясни, пишете смс и после трябва да го изпратите,нали Wink
 Hug Hug Hug Hug

# 87
Благодаря ви Hug

Данилу, това с изпращането на смс много ми хареса, ще се постарая да го запомня bouquet

Аз от вчера започнах да благодаря веднага след като ми се случи нещо, за което съм поискала да се случи. Например дори докато шофирам и ме пуснат да си сменя платното. Веднага благодаря на този, който го е направил и му пожелавам само хубави неща да му се случват. Като си легнах и преживях така да се каже отново деня си, за да изкажа благодарност за всичко, което ми се е случило, дори и да не е било това, което съм искала.

Освен това гледам да се съсредоточавам върху положителното. Например днес щерката пусна една мелодия от една играчка поне 100 пъти и пееше с нея. Наложих си да се съсредоточа върху това, че ми харесва да чувам гласа й Heart Eyes, а не да я накарам да спре мелодията, защото ме дразни Naughty

# 88
Dev,благодаря за темата!
Помните ли, че и аз търсех работа Grinning ами от тази седмица вече не търся, защото и аз като Daysy, намерих!
Ако някой се чуди, да отваря първа страница и да си избере някое и друго ритуалче Simple Smile
Нали знаете за пеликана, закачен на стената? Сега да махна и да го изхвърля ли? Имате ли идея?

Здравейте, може ли малко повече информация за пеликана.

# 89
  • в огледалото на живота
Dev,благодаря за темата!
Помните ли, че и аз търсех работа Grinning ами от тази седмица вече не търся, защото и аз като Daysy, намерих!
Ако някой се чуди, да отваря първа страница и да си избере някое и друго ритуалче Simple Smile
Нали знаете за пеликана, закачен на стената? Сега да махна и да го изхвърля ли? Имате ли идея?
На 1 стр.има Peace

Здравейте, може ли малко повече информация за пеликана.

Общи условия

Активация на акаунт