Подсъзнанието може всичко/66 Линкове за всички техники има на 1 стр.

• 105 541
  • 781
  •   1
Отговори
# 450
  • на острова на мечтите

Заповядай bouquet

# 451
Благодаря ти  Hug Hug

# 452
Два дни бях в дупка WhistlingНищо не ставаше както исках ooooh! Успях да запазя равновесие и да не се изнервям и да се зъбя на всички,само защото на мен ми е крив пътя. Вместо да се тръшкам намерих разрешение,и днес,въпреки дъжда и мъглата, денят  ми е сияен и успешен PartyЧувствам се прекрасно и съм горда със самата себе си.
Междувременно напредвам с четенето на Тао и усещам,че ми помага много.
Исках да споделя радостта си с вас Heart Eyes
Приятна вечер на всички!

Браво, Дани Hug Това е път, който е трябвало да извървиш bouquet

Аз четох наскоро NVC (Nonviolent Communication) и сега се опитвам да прилагам принципите.

# 453
Два дни бях в дупка WhistlingНищо не ставаше както исках ooooh! Успях да запазя равновесие и да не се изнервям и да се зъбя на всички,само защото на мен ми е крив пътя. Вместо да се тръшкам намерих разрешение,и днес,въпреки дъжда и мъглата, денят  ми е сияен и успешен PartyЧувствам се прекрасно и съм горда със самата себе си.
Междувременно напредвам с четенето на Тао и усещам,че ми помага много.
Исках да споделя радостта си с вас Heart Eyes
Приятна вечер на всички!

Браво, Дани Hug Това е път, който е трябвало да извървиш bouquet

Аз четох наскоро NVC (Nonviolent Communication) и сега се опитвам да прилагам принципите.

Браво и от мен, Дани!
Галче, би ли споделила какво представлява книгата? Звучи ми като да се стараеш да общуваш с другите, без да прилагаш пасивна агресия или друг вид психически натиск. Съдя само по буквалния превод - "Ненасилствено общуване". БлагоДаря!

# 454
  • София
Здравейте момечета вълшебни,

Може ли да ми кажете или да ми посочите линк за техниката "Писане на писма"?
Ако сте чували - пишеш мило и положително писмо на проблема си, за да се отървеш от него.
Също примерни писма, ако може.

Идеята ми дойде от книгата "Животът може да е чудо".

# 455
Това е материалът, който четох: http://www.ayahuasca-wasi.com/english/articles/NVC.pdf

За описването на проблем ми се струва много добра идея, но за пръв път чувам за нея.

# 456
Здравейте момечета вълшебни,

Може ли да ми кажете или да ми посочите линк за техниката "Писане на писма"?
Ако сте чували - пишеш мило и положително писмо на проблема си, за да се отървеш от него.
Също примерни писма, ако може.

Идеята ми дойде от книгата "Животът може да е чудо".

Във фейсбук има група със същото име, където се коментират всичките книги на авторката и конкретно тези техники

пример копиран от въпросната група:
Писмо до Вселената:
„Обявявам конкурс за работодатели. Условия: Предлагат неприлично високи доходи; възможности за развитие; пътувания в страната и чужбина; ненормиран работен ден, не по—дълъг от 7 часа; работната седмица започва в понеделник към 10,00ч. и завършва не по—късно от 13,00ч. в петък; бонус ваканция за Коледа и Великден с продължителност 10 дни; платен годишен отпуск 50 работни дни, парични бонуси на всяко тримесечие. Ще се разглеждат и варианти с по—добри от посочените предложения”.
тутурутутутурутууууууу

Много често там в постовете се коментира да се пише писмо за различни неща и да се пускат по каналния ред.

# 457
  • София
Благодаря!

# 458
Здравейте! Искам да помоля за подкрепа или някакъв съвет. Съобщиха ми новина за починал човек /близък на приятелка/, обаче ми го съобщиха доста рязко и с подробности. Вследствие се почувствах зле физически и психически, отделно не знам нито какво да мисля по въпроса, нито какво да правя, за да се успокоя или разсея. Нито ми се чете, нито мога да свърша нещо, нито мога да помогна на засегнатите от случая. А и съм сама в момента. Казах молитва със свои думи, пих мента-глог-валериан, опитах се да дишам дълбоко, но сякаш нещо ме души. На близки не мога да разчитам, защото не са в града, за доктор явно не съм. Разговарях с приятел по телефона, което ме успокои донякъде. Бихте ли ми помогнали със съвет? Как да се върна в релси?

# 459
  • Варна
Запали свещ, но по това време не знам дали има отворена църква.
Установих, че на мен ми носи голямо успокоение.

# 460
Петенце, много кофти. Аз лично се успокоявам, когато нещо го приема като логично и неизбежни. Сблъсквала съм се със смъртта и съм се успокоявала с това, че всеки си има негов житейски път. И малко сълзи, разбира се. Често си поревавам за различни неща, които жегват сърцето ми, въпреки че не се "водя" чувствителна. Разсей се с нещо, което харесваш.  Hug Живота продължава.

# 461
Петенце, да не би да правиш някакъв пристъп на паника. Вземи книжна кесия и дишай няколко минути в нея. Също така можеш да си направиш ТЕС. Ще те отпусне.

# 462
Вземи една саксия с пръст в нея. Начертай кръст и забий в центъра му църковна свещ. Наречи я на духа на починалия и я запали. Помоли е мислено за него, за успокоението на душата му, може да го помолиш мислено и да ти помогне да се успокоиш и да влезеш в релси. Остави свещта да изгори докрай.

# 463
  • Бургас
И моят съвет е поплачи си, тесвай, запали свещ, ако имаш рескю вземи.

# 464
Петенце, изживей мъката, преспи една нощ, сипи си чаша вино и си спомни за човека....

Общи условия

Активация на акаунт