Подсъзнанието може всичко/66 Линкове за всички техники има на 1 стр.

• 105 477
  • 781
  •   1
Отговори
# 585
Благодаря, dani!
Беше ми много интересно.
Важно е, че ще определим рамките на живота си за следващите 18 години.. както се казва това Новолуние чаках! Laughing Laughing Laughing Laughing

# 586
Утре 16:58 започва Новолунието. Първите 8 часа са най-мощни.Пишат се до 10 желания ,отнасящи се само до самите нас
какво се прави след като се напишат желанията?

# 587
# 588
  • София
Утре 16:58 започва Новолунието. Първите 8 часа са най-мощни.Пишат се до 10 желания ,отнасящи се само до самите нас
какво се прави след като се напишат желанията?

Аз Благодаря на Вселената за сбъдването им,прибирам листа и се "опитвам" да забравя за него!

# 589
# 590
Благодаря ви  bouquet
А после това листче с желания ,вечно ли трябва да го пазя.Не може да се хвърли  ,но да се изгори ?

# 591
Здравейте!Малко се обърках,след като напишем желанията трябва ли да поставим и дата?Днешна дата или друга?

# 592
днешна дата разбира се, желанията не се пазят вечно.
Според личното усещане. Peace
Аз лично пиша от година и нищо не съм хвърлила.
Преди време имах карта на желанията-втора. Почувствах, че трябва да я махна, нещо ме дразнеше. А някъде там пише, че трябва да се чувстваме комфортно.

# 593
 И аз бях направила каррта на желанията.Стоеше около 2 месеца в кухнята ми / бяха казали ,че трябва да е на място,където най-много стоиш за да си я гледаш често/ .бях поставила и срокове /така бяха казали в На кафе го бях гледала/ .Нищо не стана.Прибрах я ,малкия порасна,взе и да я пипа..и така сега си стои в гардероба.
Аз пак да питам ,листчето с желанията какво да го правя - хвърля,изгоря...?

# 594
Аз лично ги накъсвам и ги хвърлям, но може и да се изгори - лично усещане.
Относно картата с желания: Моята беше  поставена в гардероба, отварям и я виждам. без срокове - вселената си знае кога. Аз от тук съм чела, не съм гледала Гала.
Може да пробваш пак, нищо не губиш. След време и аз ще пробвам пак.

# 595
а там бяха казали на червен картон с точни размери ,купувах рязах ... Laughing Има ли такова нещо или пак както си го усещаш?
Пак ще си направя,без срокове,трябва да си намеря списания с хубаави картинки.... Laughing

# 596
ами аз си го направих на на А4 лист, картинки от интернет, принтирах,рязах и лепех. Thinking

# 597

За първи път чувам за такова нещо като изчисляване на най-мощният период.......не мога да намеря къде се изчислява? bouquet

# 598
И аз търсих,Дани, но не намерих къде. Но прочетох, че периодът е, когато Слънцето преминава през 11 дом от наталната ти карта. Така че пак може да се сметне, ако си знаем часа на раждане.
Хайде да пишем желания ! Simple Smile
Нали може да си пожелаем неща от всякакви области, а не само от тези, които са подходящи за новолуние в Риби?

# 599
  • София
Написах си желанията! В момента в които трябваше да си прибера листа реших да изгоря предишните листа , за да оставя място за новите си желания. Така ми дойде отвътре,само споделям
ДА БЪДЕ!!!
 Hug

Последна редакция: пн, 27 фев 2017, 09:46 от Luna_Luna

Общи условия

Активация на акаунт