Подсъзнанието може всичко/66 Линкове за всички техники има на 1 стр.

• 105 313
  • 781
  •   1
Отговори
# 705
И аз започнах да пиша, но не желания Crazy Просто си водя дневник по-скоро анализирайки минали случки и разни натрапчиви идеи. Не знам дали защото е нещо ново за мен, но имам усещането, че ми помага да се изясня сама себе си Blush
Освен това си диктувам на глас това, което пиша, защото много често дори и докато съм сама безкрайните си монолози ги водя на ум и гърлената ми чакра е доста затворена Blush

Това е страхотна идея, много благодаря. Правила съм нещо подобно отдавна, но бях забравила колко е успокояващо и как наистина се разплитат нещата до конец. Гърлената чакра обикновено е слабоактивна при хора, които се въздържат да изказват мислите и чувствата си гласно или при такива, които няма с кого или нямат време да общуват достатъчно, да разговарят за това, което ги вълнува, да споделят мислите и тревогите си.   Ако таиш всичко в себе си, то лека-полека засяда като буца в гърлото ти и накрая може да ти идва да се развикаш или да кажеш нещо на целия град/свят.
Luna_Luna, много се радвам за теб! Дано и останалите също се сбъднат!

# 706
И аз започнах да пиша, но не желания Crazy Просто си водя дневник по-скоро анализирайки минали случки и разни натрапчиви идеи. Не знам дали защото е нещо ново за мен, но имам усещането, че ми помага да се изясня сама себе си Blush
Освен това си диктувам на глас това, което пиша, защото много често дори и докато съм сама безкрайните си монолози ги водя на ум и гърлената ми чакра е доста затворена Blush

Това е страхотна идея, много благодаря. Правила съм нещо подобно отдавна, но бях забравила колко е успокояващо и как наистина се разплитат нещата до конец. Гърлената чакра обикновено е слабоактивна при хора, които се въздържат да изказват мислите и чувствата си гласно или при такива, които няма с кого или нямат време да общуват достатъчно, да разговарят за това, което ги вълнува, да споделят мислите и тревогите си.   Ако таиш всичко в себе си, то лека-полека засяда като буца в гърлото ти и накрая може да ти идва да се развикаш или да кажеш нещо на целия град/свят.

Страхотно си го написала, а не мен колко време ми беше нужно да го осъзная Hug

# 707
Важното е, че вече си го осъзнала и знаеш какво да подобриш.  Hug

# 708
  • на острова на мечтите
При мен няма опасност да ми се блокира гърлената чакра,по-скоро обратното Mr. Green
Имам  проблема да мълча ooooh!Хич не ми се отдава  Embarassed
Относно желанията, не се ограничавайте с благоприятни периоди,новолуние и т.н. От личен опит, желанията ми се сбъдват тогава,когато наистина имам нужда да се осъществят,да получа нещо. Може би,защото нямам възможност да следя звездни карти, календари и други разумни съвети. Просто в зоната,в която живеят,  все още няма покритие с интернет връзка. През времето, когато разполагам с интернет, чета ,ама после ми изскача от главата,така че действам по принципа-имам нужда-искам-получавам  Peace bouquetТака че,действай те по интуиция  Hug

# 709
  • в огледалото на живота
При мен няма опасност да ми се блокира гърлената чакра,по-скоро обратното Mr. Green
Имам  проблема да мълча ooooh!Хич не ми се отдава  Embarassed
Относно желанията, не се ограничавайте с благоприятни периоди,новолуние и т.н. От личен опит, желанията ми се сбъдват тогава,когато наистина имам нужда да се осъществят,да получа нещо. Може би,защото нямам възможност да следя звездни карти, календари и други разумни съвети. Просто в зоната,в която живеят,  все още няма покритие с интернет връзка. През времето, когато разполагам с интернет, чета ,ама после ми изскача от главата,така че действам по принципа-имам нужда-искам-получавам  Peace bouquetТака че,действай те по интуиция  Hug
Абсолютно!
Всичко е до вътрешен усет и при мен.

# 710
  • на острова на мечтите
~Dev~ Hug Hug

# 711
  • на острова на мечтите
Ох,голям енергиен спад вчера #Cussing out Всичко наопаки Crossing Arms Проблеми,загуба на автоконтрол,едно такова нервно ми беше. Не професионално поведение, след което се Чувствах като престъпник. И за капак,една кола блъснала през същото време мм при паркиране.  Cry Добре че само натъртвания и  ожулвания  Praynig  Днес се на плакаха и денят се отвори и като че ли проблемите се оправиха bouquet Снощи през цялото време си повтарям обичам те,прости ми......
Благодаря че ви има Hug

# 712
danilu ,прегръдки  Hug
И аз съм изпаднала в една голяма черна дупка и няма излизане.Днес пих дори мента,глог и валериан.Имам проблеми с очите и все се притеснявам за тях.Постоянно мисля гадни неща и сякаш са се заковали в мозъка ми и  няма излизане от там. Sad Някакви идеи как да се настроя да мисля положително? Отделно нямам и никакво самочувствие.Търся си работа от началото на годината,само ходя по интервюта,надявам се и ...нищо.Всичко ме дразни ,отчаяна работа...  И аз се оплаках,съжалявам  bouquet

# 713
danilu ,прегръдки  Hug
И аз съм изпаднала в една голяма черна дупка и няма излизане.Днес пих дори мента,глог и валериан.Имам проблеми с очите и все се притеснявам за тях.Постоянно мисля гадни неща и сякаш са се заковали в мозъка ми и  няма излизане от там. Sad Някакви идеи как да се настроя да мисля положително? Отделно нямам и никакво самочувствие.Търся си работа от началото на годината,само ходя по интервюта,надявам се и ...нищо.Всичко ме дразни ,отчаяна работа...  И аз се оплаках,съжалявам  bouquet

На мен ми помага да си напиша мислите на лист и да ги анализирам и да търся по-добър начин за реагиране.

Ако искаш пиши ми ЛС с мислите, които те измъчват и ще се опитам да ти помогна Hug

# 714
  • София
Напиши си лошите мисли на листче и ги зарови ти в една дупка. Wink

При мен нещо секна потока на парите, та се чудя как да го отпуша.

# 715
Галче, много мило от твоя страна, че искаш да помогнеш. Дано се получат нещата.
И аз съм черна дупка, с желание да мисля по-положително, засега не успявам. Или ако успея е за кратко. Когато голата истина, е че не ти стигат парите за храна, не говоря за друго и когато в работата ти постоянно се чувстваш не на място, но не можеш да я смениш, позитивното мислене трудно пробива път. Освен всичко това, част от играта са и здравословни проблеми, липса на подкрепа от близките и дребнави спорове, които взимат от енергията ми, вместо да съсредоточа сили във вземането на изпитите, които ми предстоят.
А колко бях безгрижна преди година, мислех си, че с всичко мога да се справя. Whistling
Явно просто ми трябва време да премина през това, надявам се с колкото е възможно, по-малко жертви.

# 716
Прегръщам ви - всички, които сте изпаднали в дупка и се надявам нещата да се оправят. Черните мисли се променят само по един начин - с воля и целенасочени усилия да се мисли и прави нещо добро. Аз също бях много подтисната последните дни (причини имам колкото поискаш), но май успявам лека - полека да се отърся. Смятам, че и времето е виновно, колкото и банално да звучи. Напоследък установих, че чай от маточина ми влияе добре, особено когато ми е тревожно и не мога да се отпусна. В краен случай - чаша вино, хубав филм и една м...а на всичко и всички (извинете за израза). Хубава вечер, любов и положителни емоции ви желая!

# 717
Аз като се изправя пред някакъв проблем било нещо, което ми се е случило, което съм казала или съм си помислила и започвам да мисля, добре това е ситуацията, не мога да я променя, но аз какво мога да направя. Та ако проблемът са парите за храна, ще започна да анализирам за какво колко давам и няма ли по-оптимален вариант. Ако няма, няма, поне съм опитала да направя нещо.
За работата, и на мен не ми беше лесно, първо дълго време търсих работа и процесът ми се виждаше безкраен /не знам дали пеликанът ми помогна, но след като го закачих, и падна един път и съответно бях отхвърлена като втори кандидат Rolling Eyes, най-накрая получих желаната от мен работа/, после нова работа, за която дори нямах нужното обучение и съответно поредица от грешки. Беше ми доста тягостно и тогава нарочно започнах да си записвам грешките, да ги оцветявам в червено и да ги приемам като възможности за научаване на нещо ново. И сега дори се радвам като ми възложат нова задача, знам че дори и да объркам нещо, с времето ще го науча и колкото повече го правя, толкова по-добра ще ставам в него Peace
За здравословните проблеми, зависи от какво естество са, понякога помага лекарска намеса, понякога повече вреди, но пак важното е да си зададем въпроса какво можем да направим. Да потърсим алтернативи, ако ситуацията позволява.
И любимото ми предизвикателство дребнавите спорове. Там ми помага да анализирам реакцията си от предния път, в който съм била в подобна ситуация. ММ например някой път си прави шеги, които мен ме обиждат или които не приемам за шеги, но знам, че той ще се зарадва, ако се засмея. Установих, че ми помога да си променя реакцията като кажа, наистина ли? засмея се или усмихна и после добавя ти така ли мислиш? но няма готови рецепти де, просто анализът ми помага да мисля да други възможни начини за реагиране в бъдеще
И не на последно място е важно да решим какво е важно за нас. Ако са изпитите, както казва Петенце Цветенце една м.... на всичко друго Hug

# 718
Благодаря ти Галче за анализа, и аз постоянно анализирам. Безброй пъти анализирам нещата, които ми се случват и правя планове какво мога да направя. Нали уча за икономист, включва се прогнозирането и планирането, както и управлението на риска за днешните ни решения.
Записвам си всеки лев похарчен от три години. Парите, които двамата с мъжа ми даваме за храна са на минимума, с толкова се храни моя колежка, която е сама. Знам и за много други мои познати. Уча се в работата ми, но не мога да разбера защо трябва да се радват(колегите ми), когато сгрешиш и не знаеш как да оправиш нещата. Гледам всичко това да го приемам като урок.  За здравето трябва да правим най-доброто, защото то е най-важното. Въобще опитвам се да приемам нещата като един голям урок. Явно изкупвам някакви неща от миналия живот и много трудно ми се получават нещата. А около мен всички си гледат младините и понякога ми е болно, че аз нямах нормални години, нито 15, нито 20, нито 25, нито сега 30-те. Винаги е имало нещо. Но благодарение на анализите и записките ми знам, че вървя в правилната посока, като правя най-доброто за ситуацията, в която съм.

# 719
Аз също съм в някаква дупка. От година, че и повече не ми се беше случвало да изгубя контрол и да повиша тон на работа. Стисках зъби, обаче преди няколко дни и аз избухнах. И като цяло и здравословно нещо не е наред.....Явно нещо съм изпуснала юздите.... Sad

Общи условия

Активация на акаунт