Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво означава ритуалът с пеликана, закачен на стената?
Какви са препоръките за привличане на пари чрез ритуали?
Какви са препоръчителните ритуали за здраве?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво означава ритуалът с пеликана, закачен на стената?
-
Какви са препоръките за привличане на пари чрез ритуали?
За привличане на пари чрез ритуали участниците споделят различни методи, като например редовно даряване за благотворителност, подпомагане на нуждаещи се хора и редовно изпълнение на парични ритуали, като например поставяне на пари някъде в дома по време на новолуние и тяхното прибиране след три дни.
-
Какви са препоръчителните ритуали за здраве?
-
Какви са препоръките за изпълнение на упражненията от книгата „Вълшебството“ по време на работа?
-
Какви са препоръките за изпълнение на упражненията за благодарност?
Просто си водя дневник по-скоро анализирайки минали случки и разни натрапчиви идеи. Не знам дали защото е нещо ново за мен, но имам усещането, че ми помага да се изясня сама себе си 
Хич не ми се отдава
Така че,действай те по интуиция
Всичко наопаки
Проблеми,загуба на автоконтрол,едно такова нервно ми беше. Не професионално поведение, след което се Чувствах като престъпник. И за капак,една кола блъснала през същото време мм при паркиране.
Добре че само натъртвания и ожулвания
Днес се на плакаха и денят се отвори и като че ли проблемите се оправиха
Някакви идеи как да се настроя да мисля положително? Отделно нямам и никакво самочувствие.Търся си работа от началото на годината,само ходя по интервюта,надявам се и ...нищо.Всичко ме дразни ,отчаяна работа... И аз се оплаках,съжалявам