Искам да кажа ... (86)

• 68 404
  • 749
  •   1
Отговори
# 270
  • Ямбол
Ей сега, паля жапанките и тръгвам.

# 271
Добро утро!

Хубава вечер си направихме снощи. Хапване и раздумка с приятели, после разходка из нощно Търново. Обожавам го това място  Heart Eyes

# 272
Днес на плаж, много тудена водата.
Борис отново не иска да припари дори до брега. Никакви увещания не помагат.

Днес Калина е рожденичка, но не мога и виртуално да ви почерпя през телефона. 

# 273
  • Ямбол
Жива и здрава да е Калина.

Ние още не сме сколасали за плажа. Обърна ми се малко режимът. Хич не обичам по обяд да ходим, ама утре си влизам в ритъм пак.

# 274
Честит рожден ден на Калина! Да е много здрава и щастлива!

# 275
Честит рожден ден на Калина и от мен, да е здрава и щастлива!
Кристин, много тъжно това за майка ти  Hug

# 276
Ние в 10ч успяхме да стигнем до плажа. За мен е късно, но...
Борис на обяд отново прави панаири, изпада в някакви състояния щом дойде време да влезем в ресторанта и да се храним.
Вътре отказва да хапне каквото и да било. После отново след тръшкане и като излезем, яде.
Досега никога не е правил така, с изключение на веднъж прези седмица и отново бяхме на почивка.

Ето една от изненадите за Калина, меденки.  Simple Smile

# 277
Честит рожден ден на Червенокоска! Да ти е жива и здрава, Сесил!
Малкия изглежда много добро дете на снимките- сигурна ли си че за него ни разказваш? И изненадата си я бива.
Аз да ви кажа какви ги мъдрят децата ми в момента. Каката боядисва с тебешири за коса малкия(има геймъри с боядисани коси, да си знаете причината, поради която и моя син е на фризьорския стол), а той й казва, че иска само отгоре да го боядиса, не искал ОМБЕ!
 #Crazy

# 278
Много хубави рожденичка и братче  bouquet

# 279
mariat, той е чудесен по принцип и рядко имаме проблеми.
Предполагам е от смяна на обстановката, но пък от бебе го водим къде ли не...
Нямам обяснение и аз.
От къде купихте тебеширите за коса?

Довечера сме планирали увеселителният парк в морската градина и после да вечеряме някъде. Но къде, нямам идея.
Някой от Варна да ме ориентира за приятно заведение около Морската градина или пък на плажа?

Благодаря на всички за пожеланията! Simple Smile

# 280
Тебеширите са от олх. 6 броя- 6 лв. Много хубави цветове. Но давам да се ползват само преди къпане. Цапат много.

# 281
  • Варна
Честита да ти е Калина Sesylle  bouquet

Тебешири за коса има комплекти в Хиполенд
от 4 до към 10-12 цвята.

Ние пък се наплажувахме, доволно преди обед.
Сега обаче нещо гърми....може би ще има буря.
Някой от Варна да ме ориентира за приятно заведение около Морската градина или пък на плажа?
Благодаря на всички за пожеланията! Simple Smile
Всички  ресторанти БМ стават има един в Морската.
По алея първа, Хемингуей, Печката, Морска тераса,
Маса Кичън, Мидена къща. Кабакум ви е близо и
там има приятни кръчмета. Немо също става...

# 282
Сесил, честита да е Калина, здрава и много щастлива Grinning Аз не можах да видя снимките от инстаграма, акаунта ти е ограничен  Grinning

ПП.Видях дечицата, прекрасни са  Heart Eyes От компа стана, а на мобилния не ми позволи.

# 283
Мър още ли не се разписала с новата рокля?
 Thinking

# 284
  • на североизток от Рая
 Здравейте!

Сесил, честит рожден ден на порасналата Калина! И детето хубаво, и името, и всичко! Да расте здрава, обичаща, само добрини да среща. Хубаво братче си има, да е здрав и той. А Калина ми изглежда мъдро дете. Така ли е наистина.  Simple Smile

Знаете ли какво ще е времето по морето в края на следващата седмица? Аз прогнози не чета, ако някой ми каже, тогава разбирам ще вали ли, ще грее ли. Но в петък ще прескоча до морето за кратко и затова се интересувам. Послееее, после яка ми гъзина. Лилито знае за какво говоря.  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт