Искам да кажа ... (86)

• 68 784
  • 749
  •   1
Отговори
# 255
  • Варна
Лекинко не съм върху себе си, подменяме климатици.
Защо днес и без предупреждение?! Не ми е обяснено,
ама да приключат и ще се изясняваме, на:" ти мен
уважаваш ли ме"  Mr. Green Баси тъкмо излъсках къщата...

# 256
Има ли вече пияни?
Аз си сипах винце, да полеем полу обзаведената детска стая. Ако искате снимки пуснах в темата за детските стаи, че да не спамя тук.
Приятна почивка, Сесил!

# 257
Тази вечер не ми се пие. Мисля да легна рано. Подозирам, че вечерта няма да е хич спокойна.

# 258
Маре, хвърлих едно оЧо на детската, хареса ми.Икейска е, нали?
Ванини, как са децата?
Аз пийнах малко бира, но ям много, ще се окръгля подозирам Tired

# 259
Вече са добре. Хванаха вируса с повръщането, ама мина. На диета са.

# 260
Ти как си?

# 261
Аз сам изнервена на макс. От един месец все някой е болен. Надявам се това да е за последно.
Да не забравиш, да ми се обадиш след 15-ти.

# 262
Ванини, прочетох че си изнервена от секс Laughing!
Екатерина- детската е лично производство!
Лампички, купички и краката на бюрото са икейски. Иначе дизаин и всичко друго- ММ.

# 263
Лампички, купички и краката на бюрото са икейски. Иначе дизаин и всичко друго- ММ.

Joy

# 264

Joy
Честно и с такава тъга си го прочетох......
Кажи за очите- кога си на преглед?
И ...да те върна малко в реалността- болестите на децата нямат край. Проблема е че, не знаеш от къде и кога ще ти дойде. През цялото време си на старт и не може да се отпуснеш. Ама се свиква!

# 265
Аз сам изнервена на макс. От един месец все някой е болен. Надявам се това да е за последно.
Да не забравиш, да ми се обадиш след 15-ти.

Даже преди 15-ти, от 7-ми съм на работа и ще те дебна пред блока Hug Сина ми много боледуваше, постоянно бях в напрежение, но минава, да знаеш, децата порастват и се забравя.Сега може да не ти се вярва, но е така Grinning

Мариат, браво на вас, точно такова обзавеждане харесвам, изчистено и стилно.Аз засега само дебна и събирам идеи Grinning

# 266
Ая, мноооого красива дъщеря имаш! Прекрасна!
Децата боледуват но е важно и закаляването Peace Не, че ми е било цел с моето но ДГ не ми остави избор. Постоянно навън, спане навън, хранене навън даже и когато вали (децата са облечени с подходящи дрехи)......
Лиляна, свекърва ти по мои сметки е над 65 а работи още в магазина? Браво! Харесвам такива дейни бабки Simple Smile
Моята ваканция е към края си и съм подтисната  bowuu Прибирам се скоро на север със свито сърце.... Сега, когато трябва да се радва на внуците, майка трудно ги разпознава....

# 267
Сега, когато трябва да се радва на внуците, майка трудно ги разпознава....
О, Кристин, много тъжно! Дано поне не е сама!

Добро утро! Плана за днес е отиване до хижа и релакс с книжка, карти, семки. Подозирам, че децата няма да са съгласни, но това е положението.

# 268
  • Ямбол
Добро утро.

Да, за същите пиянки говорех.

И аз снощи отпуснах малко но не съм прекалявала, главата ми е наред сутринта. Наши приятели правеха рожден ден на детето си. Добре си изкарахме.

Днес пак е облачно и по-късно ще се ходи на плаж май.

# 269

Днес пак е облачно и по-късно ще се ходи на плаж май.
Значи имаш време да отидеш до Ямбол, да изкараш една бърза смяна в магазина, за да смениш свеки и после обратно на плаж! Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт