Искам да кажа ... (86)

• 68 295
  • 749
  •   1
Отговори
# 510
  • Ямбол
Прибрах се.
Обаче какво ме чака сега. Мъжете само са си готвили и са си мили. Кухнята е в прилично състояние, обаче подовете и терасите, особено след дъжда, са ужас. Цветята са поляти само веднъж и са оцелели, аз тайно се надявах някое да даде фира и да замине към казана.
На всичкото отгоре, шефката ми нещо не е доволна и трябва да поема малко работа, ей така да не скучая през отпуската.

# 511
Добро утро!
Лиле, така е след почивка- чистене, като за основно плюс допълнителна работа от работодател! Mr. Green
Захир, тази екскурзия- подарък да не би да е за да си изчистиш съвестта от предстоящата пак "самотна" почивка у гръцко? Thinking

# 512
Добро утро и красив ден на всички! bouquet

Днес още нямам план, разчистила съм се нещо..
Вчера чуден ден из Пловдив имах, по сред нощ се прибрах чак, сега ми е лежерно и мързеливо нещо.((

# 513
  • Пловдив
Да, ама днес в Пловдив е по-хладно и приятно от вчера Simple Smile

# 514
Някой,ако е правил собствен сайт, би ли ми помогнал от къде да я подхвана  Praynig
Пробвай платформите alle.bg и webnode.com
 На последната стават много хубави сайтове.

# 515
Да, ама днес в Пловдив е по-хладно и приятно от вчера Simple Smile

Да, вчера беше зловещо (по моите критерии). Особено ако предните дни съм била на 10 градуса.. Joy
Шопингът ме спаси..))

# 516
Къде обяхва, Екскюзит? През повечето време съм през телефона и ми е трудно да пиша, затова не се включих.

# 517
Пих кафе на Капана, и после си взех киснат лимец с мюсли, годжита и плодчета от Фреш Пойнт-а..))
И се разходих чудно.
Вечерта - на Алхимик отидохме.

# 518
  • Пловдив
А, алхимикът и аз го харесвам. И няма деца Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Е, рядко си го позволяваме, ама като го направим е супер.

# 519
Да, и доста се подобрили с кухнята най-накрая.
Ние често за уикенд там оставаме. Peace

# 520
  • Пловдив
Аз иначе съм препоръчвала където ходя аз, просто се въртя във все едни и същи максимум 7-8 заведения.

# 521
То и аз съм така в Сф..)))

# 522
  • Пловдив
А има заведения, в които харесвам по 2-3 неща от менюто. Отивам там да ям ТОЧНО това, защото еди си какво и какво е боклук.

# 523
Е аз по принцип съм супер капризна с храната и дори да седна на ново място - ще си поръчам само просто салата първо. Или при супер глад - омлет, яйца..))

# 524
Добро утро!
Лиле, така е след почивка- чистене, като за основно плюс допълнителна работа от работодател! Mr. Green
Захир, тази екскурзия- подарък да не би да е за да си изчистиш съвестта от предстоящата пак "самотна" почивка у гръцко? Thinking

Mr. Green Добро утро, дами!

Аз нямам болна съвест, даже изобщо. "Никаквеца" ми е скорпионче, има нужда от доза здравословна свобода, за да ни вървят добре отношенията, така че ми е идеално по този начин. Яхтата я чакам вече с нетърпение, само имам да купувам разни неща.. Притеснявам се също, понеже ми е толкова калпав вестибуларния апарат, ще се запазя с хапове, ама вероятно ще ми стане лошо. Сега се чудим как да пътуваме, през коя граница, че с тия 4 почивни дни ще е кошмар навсякаде.

Екскурзията я взимам, защото най-голямата ми страст са пътуванията, а особено евтините направо...двоен кеф ми носят.  Crazy Разбрали сме се да си подаряваме за Рождените дни пътувания. Ние не сме заедно от кой знае колко, на миналия му рожден ден му подарих подаръци, но той на моя пътуване до Милано и то при все, че той не обича като мен да пътува. Но май ще го вкарам в пътя! Сега за Испания се вълнува!  Grinning

Екс и аз съм много капризна. Най-омразното ми нещо е да седна на заведение, умряла от глад, да ми донесат нещо, което или няма да ям, или още по-лопия вариант.. ще изям, но после няма да имам чувство на блажено задоволство, както става от хубавата храна, а просто един напълнен с нещо стомах. Хич не обичам така и се чудя защо хора, които нямат отношение към добрата храна се хващат да си играят на ресторантьори.  newsm78 Ама явно щото има кой да им ходи по заведенията. Моя мъж сега се е тръшнал за едно заедение, квартално където преглагат октопод. По-гаден не съм яла, ама той твърди, че е хубав и не можем да се разберем!  Joy

Общи условия

Активация на акаунт