Искам да кажа ... (86)

• 68 298
  • 749
  •   1
Отговори
# 495
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Флорче, чуден е този малък мъж! Невероятно излъчване!

Захир, всичките ми приятелки, които са ходили във Валенсия се влюбиха в нея, а половината я харесват повече от Барселона дори. Избрала си чудесен подарък за съпруга си.

# 496
Моето дете помага. Не бих казала, че може да готви, но няма да остане гладен. Ходи на пазар, коси, слага си дрехите в пералнята, вдига си чиниите и си сервира, а и ми помага с простирането и събирането на дрехите.

Не му "плащам" за тези неща, защото си получава джобни, а това са неща, които всеки, живеещ в дома трябва да прави.

Правил ми е разни неща за закуска на деня на майката и на рожденните ми дни. Не го уча да готви, но когато готвя се случва да помага. Не ми е целенасочено обучението, защото и аз бях "принцеса" докато не се инесах. Научих се за нула време на елементарните домакински неща.

Подстригах се доста късо. Още имам драма  Simple Smile. Имам бретон, с който незнам как ще свикна, защото мразя коса в очите.

# 497
Даун, честито! Ще свикнеш, карта коса подмладява, а и при вас иде лято, нека ти е леко и проветриво.

# 498
Даун, честито! Ще свикнеш, карта коса подмладява, а и при вас иде лято, нека ти е леко и проветриво.
Аз заради лятото я остригах, че като се мокря всеки ден ми е голяма мъка сушенето, но тоз артистичен бретон не знам как ще го търпя. Едвам дочаках да се прибера и да се забуча с фиба  Laughing.

# 499
Би ли се показала на лс, ще то првърна със същото? Просто ми е любопитно, а и аз обмислям да се подстрижа късо.

# 500
  • Sofia
Някой,ако е правил собствен сайт, би ли ми помогнал от къде да я подхвана  Praynig
Скрит текст:
...рових, четох, започнах я от някъде, ама,ако има хитрости и проверен самоучител ще е най-добре  Flutter.  Като не става, ще се обърна към специалисти,ама уж не било сложно... Thinking
Даун,честита ти нова глава  Flutter! Давай я да я видим  Praynig

# 501
Намирам жена с къса коса за адски секси, въпреки, че първосигнално ако се оставя на инстинкта, бих предпочел друго.

# 502
Някой,ако е правил собствен сайт, би ли ми помогнал от къде да я подхвана  Praynig
Скрит текст:
...рових, четох, започнах я от някъде, ама,ако има хитрости и проверен самоучител ще е най-добре  Flutter.  Като не става, ще се обърна към специалисти,ама уж не било сложно... Thinking
А, да, бе, лесно. Съпругът ми от края на януари ми прави сайт и все още не е готов ooooh!. В негова защита ще кажа, че освен, че ходи на работа, поддържа и др сайт от вкъщи, гледа децата и домакинства и в общи линии се занимава само след като малките хуни заспят.
Пиши на лс ако искаш, ще го питам Hug

# 503
GeNa,
на html ли го правиш или ползваш готова платформа? За непрофесионалисти е подходящо да се ползва wordpress.

# 504
  • В един копнеж!
Голям проблем. Котката ни има три котенца. Две прехвърлила при съседите,едно си го гледа. Вчера прибрахме двечките, ам тя не ги иска. Днес половинката ми се е изявявал като майка.  hahaha Като прибит е. И сърдит. Буквално му казах, че ако така каталясва и то за ден, какво правим с едно дете нон стоп. "Незнам, незнам...Ще го дам на ясла",  беше отговора.. Grinning  Кисело мляко на малко коте може ли? Прясно краве четохме,че не е полезно.

# 505
  • Sofia
GeNa,
на html ли го правиш или ползваш готова платформа? За непрофесионалисти е подходящо да се ползва wordpress.
Благодаря,Янечек  Hug! Wordpress ползвам,да...

# 506
Купете му фризолак прематюр. Щом котката ги е изоставила, най-вероятно са нефелни и така или иначе ще умрат. Опитът ми е показал, че няма смисъл да се полагат грижи за изоставени котенца, защото майката точно поради тази причина ги е оставила - усеща, че няма да оцелеят и не се хаби. Само ще ви е гадно като ги намерите умрели, на децата - още повече.
Гена, разцъквай още, ще се справиш, доста е интуитивен  Peace

# 507
Антигона, давам ти от нета :
https://www.google.ca/search?q=motivational+letter+template& … TlQFlvTFhG06aM%3A

Даун, честита нова прическа!

У нас мъжа ми е научен на всичко, но рядко домакинства в пълния смисъл на думата, иначе си прибира всичко и не мърси.

Аз също бях научена от доста малка на всичко у дома и нямах проблеми когато заживях на 19 сама в чужда държава.

Точно това и гледах когато се запознахме с мъжа ми ; с кого живее, колко подредено и чисто изглежда жилището им, дрехите, леглото  Heart Eyes и банята им , защото бяха 4 момчета.  Crazy

Детето го учим също да може и да се оправя сама и на 17-18 мислим да й оставим самостоятелен етаж с кухня за да свикне да се оправя сама и да се грижи за себе си.

Захир, пътувайте! Това е едно от най-хубавите неща на света! bouquet

Последна редакция: ср, 24 авг 2016, 19:58 от Анонимен

# 508
  • Варна
Утре ще се приберем във Варна, за да посрещнем детето от екскурзията.
Нямам търпение да си прегърна момичето!  Grinning
И аз съм от мамините богданки-моята майка не ме е насилвала да домакинствам.  Laughing После се понаучих. То всъщност какво му има-като зависи вече от теб и искаш да ти е уютно, действаш.
Понеже с месеци нямам време за готвене, все още научавам нови неща.
След около месец ще висна в готварската "Искам да кажа", за някоя идея.
Честно казано, често ми се случва когато готвя, да чета първо в интернет.

# 509

Честно казано, често ми се случва когато готвя, да чета първо в интернет.

Че аз почти само така готвя  Joy Отварям рецептата и почвам. Като деца ни поставяха на мен ми брат ми доста задачи из дома и съответно не ми беше проблем, когато заживях сама. Само твърдо отказвах да готвя. Когато се отделих започнах да правя елементарни неща. Сега повечко се завъртам в кухнята, но все още не ми е любимо занимание и не се престаравам.
Мъжът ми също е живял сам, но майка му му е вземала дрехите да ги пере (в негова защита, нямаше пералня) и му е готвела (2 пъти в седмицата). Сега всичко правим заедно. Не го оставям сам да готви, показвам и обяснявам, помага ми. Ако се наложи и ще сготви. Само чинии тотално отказва да мие, но то и аз не обичам и за това ще си купим миялна за новата къща. Ако ми се беше паднал някой бей нямаше да го изтърпя, в моето семейство никога не е имало мъжка и женска работа.

Общи условия

Активация на акаунт