Искам да кажа ... (86)

• 68 307
  • 749
  •   1
Отговори
# 480
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Янечек, взе ми думите, и аз това щях да предложа. Или да хвърлят чоп. Joy

# 481
  • София
Сгответе и двете неща, какво толкова Simple Smile

Е, то така ще стане. Само дето ще са и трите, защото искал и киноа със зеленчуци/много странно желание/Просто се впечатлих колко е важно за мъжа ми да сготви нещо за "детето".

# 482
Днес уиз еър имат намаление, -25 % и моя мъж се сдоби с подарък за рождения си ден, ноемрви: пътуване до Валенсия. Току що купих билетите! Много съм доволна, но малко се ядосах, уж натиснах да си купя членство, а май нещо не съм, защото на профила ми пише, че не съм член. Тия Уиз имат потресаващ начин за изписване на сумите, та не мога да се ориентриам!

# 483
Пълен отврат е купуването на билети от сайта на уиз, ако не си свикнал. За съжаление нямам друг удобен транспорт до Бг, иначе не бих си ги причинила.

Захир, наблизо ще се ноември месец.

# 484
много се ядосах, при все че натиснах, че искам да стана член, така ме замота, а смея да твърдя, че нямам никакви проблеми с всякакви сайтове за билети, плащане и каквтото и да е. Много глупав сайт имат уиз. Че и няма начин да се свържа с тях освен с мега скъпия им телефон.
Флорче, къде ще сте?

Не съм била в Испания до сега, дано не е студено тогава, нямам идея какъв ще е климата. Интересно ми е, исках да е място, на което и двамата не сме били. Някой има ли отзиви за там?

# 485
Много са зле Уиз, но мисля, че това им е целта -да се изнервиш на макс и да искаш да платиш всичко бързо..))
Валенсия си е ок Ноември. Peace

# 486
В Испания декември месец бях по потник. В Мадрид.

# 487
Примерно, да си платиш тока навреме. Joy И, разбира се, на най-важното - да разчиташ на себе си. Ако не си си пъхнал дрехите в пералнята, няма как да очакваш да са чисти. Ако не си си напазарувал, няма как да намериш нещо за ядене в хладилника.
А, ей това му обяснявам на моя синковец!
Имам близка, която оня ден сподели как навикала синът си, който не си бил платил данъка на жилището. Купено е от родителите му. Трябва всеки да си знае задължението и да си поема разходите, продължи тя след учудения ми поглед. Макар за нея да не е проблем да го плати, тя след като веднъж напомнила и за миналогодишния, повишила тон.
Какво ли си мисли снаха ѝ? Добре ли е възпитан?

# 488
  • Euskal Herria
В Испания декември месец бях по потник. В Мадрид.
В Испания - зависи коя част ще посетиш. В Сан Себастиян по Коледа хората бяха на плажа, а не е много топло.
При нас зимата под - 3  и лятото над 35 температурите са рядкост. Дори и еднократно да е имало 37-40 градуса през лятото, вечерта температурата е 22-25 градуса, с лек вятър. Което не пречи местните винаги да се оплакват от времето - и зиме, и лете.  Grinning
Във Валенсия още не съм ходила, далеч е от нас, но всички казват, че е много красива.

# 489
# 490
Захир, аз съм си тук, на 150 км от Валенсия. Първият ми досег с Испания (преди повече от 10 г.) беше точно Валенсия и се влюбих от пръв поглед.  Съвсем ясно си спомням пътя от летището до автогарата, беше късно вечерта, всичко ми се видя толкова красиво – осветени булеварди, хубави сгради, палми, портокалови дръвчета. Харесва ми също това, че не е прекалено голям градът, аз се чувствам в свои води на такива места. И до сега се връщам с удоволствие всеки път. Имам си едно любимо площадче в центъра, там все едно презареждам батериите.

Да не те пренадъхвам де, вероятно не е чак пък кой знае какво, но е много мой тип.

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 24 авг 2016, 19:43 от Флорче

# 491
Флорче, голям сладур е бил, а сега може би още повече!
Добре, че е фейсбук, та да ни ги напомня!

# 492
Флорче, прекрасни снимки!!  Heart Eyes В сърцето ме удари направо!! Момчето ти е невероятно слънчице, да е живо и здраво!

Тази година ни беше направо..ударна. Стартирахме с Милано, после Тасос, сега аз на яхта, после пак една семдица Гръция, след това Валенсия.. , а има и още до края на годината!  Grinning
Искаше ми се град, не толкова огромен, двоумях се между Валенсия и Мадрид, но Мадрид май е доста по-оживен. Искам малки улички, красиви площадчета, да се разхождаме лежерно, да опитваме храната. Не искам да тичам по музеи, да бързам...

# 493
Какво по-хубаво от това. Пътувайте, щом имаш възможност, много  хора  веднъж до морето едвам отиват.
Не съм по топлите дестинации аз,  сняг, планина, ски, така прекарвам свободното си време, това ми е на сърце. Иначе буквално живея по летищата, много съм пътувал и пътувам, работата ми е такава.

# 494
Искаше ми се град, не толкова огромен, двоумях се между Валенсия и Мадрид, но Мадрид май е доста по-оживен. Искам малки улички, красиви площадчета, да се разхождаме лежерно, да опитваме храната. Не искам да тичам по музеи, да бързам...

Захир, Валенсия е точно това! Аз се чувствам изгубена на такива огромни места като Мадрид напр. Май месец бях в Маями, отвратително ми се стори, нямах търпение да се махна. Аз искам като отида някъде да мога спокойно да се разходя, да усетя атмосферата на мястото, а не да препускам, да хващам таксита, да се оглеждам някой да не ми пребърка чантата и пр. За компенсация на Маями-то Ню Орлеанс след това беше просто, ох... друга любов.

Мерси за комплиментите, девойки. И аз много си харесвам момчето, то е ясно.

Отнесох се с тази Валенсия, снощи си преглеждах и снимките от Ню Орлеанс, понеже искам да си разпечатам някои и да си ги сложа в рамки, много е фотогеничен този град. Толкова е хубаво човек да пътува. Не мога да седна да работя като хората.

Общи условия

Активация на акаунт