Искам да кажа ... (86)

• 68 228
  • 749
  •   1
Отговори
# 645
Имаме ли банков служител тук? Вчера една отказа да ми връчи готовата от 2 месеца дебитна карта, защото, видиш ли, имам наглостта да идвам 15 минути преди
края на работния ден. И въпросът ми е колко по-рано трябва да отида, за да е в настроение да ми я връчи?

Последна редакция: пт, 26 авг 2016, 11:26 от Лятo

# 646
  • София
Бърди, аз купувам учебници от Учебник.бг
Имат втора употреба добре запазени.

Много благодаря, задължително ще се възползвам! Само да започнат и да кажат кой учебник по какво ще ползват.

# 647
  • Бургас
Моите госпожици са още малки и се гушкат. Понякога по-често от колкото ми се иска Simple Smile

# 648
Моят до около 10-12 се гушкаше, после стана срамно на вън. Сега ми дава да го гнявя само когато е болен Simple Smile.

Аз не обичам гушкането от малка не съм деряла и обиждала, но се дърпах много настойчивоно. С детето обаче много обичах.

# 649
Лято, защо не извика Управителя?

# 650
Лято, защо не извика Управителя?
Защото съм патка, Екскюзит. Tired
Изобщо не се сетих ooooh!.
Два пъти ме разкарват напразно. Ходих още преди месец и служителка ми каза да дойда следващият, оказа се, че картата ми е готова от юни.

# 651
  • Euskal Herria
Пусни едно оплакване.
На мен досега винаги ми пращат смс кога ще е готова картата и в кой клон ще я изпратят. Както и срок, в който ще се съхранява при тях.

# 652
Случва се. Но - наистина, пусни оплакване и следи за отговор..) Hug

# 653
Ами, не помня името на служителката, май нямаше и бадж ooooh!, не, че ако решат да я проверяват не могат да видят коя е, защото в системата им изписва кой в чии сметки е влизал. Няма ли да звучи глупаво „служителката, която стои в дъното, в дясно“? Mr. Green

# 654
Не, няма да стои тъпо.
А може и на място да отидеш и да я покажеш.

# 655
За коя банка става въпрос? Аз бих се разправяла, изключително непрофесионално от страна на служителката.Четох нещо подобно в темата за селските прояви, момиче чака на гише за документи, но на служителката й звъннала алармата и излязла в почивка.Трябвало само един печат да удари.Момичето изчакало 15мин, служителката сложила печата и й дала документите.

# 656
Уникредит на Главната в Пловдив. Peace
Друг път, на Велики четвъртък, дядото на входа ме посрещна с думите „Е, момиче, точно сега ли реши да дойдеш?“. Бяха останали дежурни гишета, а аз бях там около час преди края на работния ден.

# 657
Така драматично се изтрещяхме с Борис, на стълбището към стаята ни. Че и доволен брой свидетели имахме.
Така не съм падала от години. Simple Smile
Затова не обичам да ходя с чехли,  освен до плажа и обратно.

# 658
  • Euskal Herria
Ооо, точно в тоя клон на Уни са... нямам думи. Добре, че не са ми те обслужващ. Само веднъж,случайно, ми се наложи да питам за нещо, та после търсих друг офис.

Сесили, пострадахте ли с Борис?

# 659
Яна, аз здраво си цапардосах коляното, той - малко главата.

Общи условия

Активация на акаунт