Искам да кажа ... (86)

• 68 270
  • 749
  •   1
Отговори
# 90
Ей, това с подарък орел от паднал отбор е много яко! Браво! Извоювали са си уважението!

# 91
Орлата я пускат всеки път, но в началото често не кацаше, обикаляше из града  Mr. Green Вече е културна  Laughing

# 92
Орлата я пускат всеки път, но в началото често не кацаше, обикаляше из града  Mr. Green Вече е културна  Laughing

hahaha Едни момчета, с които се запознахме на мача ми обясняваха, че е имало случай, в който е направила един кръг над стадиона, но отказала да се прибере обратно и кацнала върху покрива на блока до стадиона и целия мач гледала оттам. Не мръднала и сантиметър  Laughing Чак след последния съдийски сигнал благоволила да се върне  Mr. Green

# 93
  • на североизток от Рая

Ей, значи, заради тоз орел ще поискам да дойда на мач в Разград.

Здравейте забравих да кажа. Идвам понякога, може би не съм ви непозната, но ако искате, ще попълня анкетата.  Laughing

raja_nikol, синът ми тренира футбол, идваме на турнири в Разград заради него. Не сме далеч от теб по принцип, ако е писано, може да се запознаем.  Hug А помниш ли, че се знаем от друга тема.

Ама къде останаха мъжете? Сандо нещо съвсем не го мяркам, а четох последните 2-3-4 страници от старата тема. МиДко, гледам, се е появил, но май му секнахте мераците и на него.  Joy Инфантилизъм и аз не търпя, неслучайно го споменавам, дано ме разбрахте.  Mr. Green

# 94
Нели, не помня  Embarassed Пиши на лични  Heart Eyes И за да не спамя повече, не само заради орлата, но и заради стадиона трябва да дойдете. Такъв няма друг в Б-я, гарантирам. А най- хубавото е, че тук спокойно могат да ходят деца, взети са всякакви мерки за сигурност  Peace

# 95
Захирче, аз на такива тъпотии само се забавлявам.Въобще не си го слагай на сърце и не се обяснявай на оня малоумник.

# 96
  • на североизток от Рая
 О, Рая, да не те притеснявам на лични, не е неудобно да е тук - в ейвънската тема се срещахме, но аз почти напълно я напуснах.  Peace А иначе ние сме идвали 2-3 пъти в Разград, на турнири на сина ми.

# 97
  • Ямбол
Привет на всички новодошли и стародошли Wink
Нищо ново принас. Почиваме активно.

# 98
  • В Космоса

Ekatеrina, гледам, че си от Бс. Имаш ли идея що така са замаляли общинските велосипеди? Sad А, и влакчето не работи нещо... Да не е станал някой инцидент?
Днес си хванахме шатълчето до лугата, много приятно вози. И са оправили пътя до там, преди беше адския прахляк. Пихме бира и гледахме "черните човеци" и малката изяви желание да пробва, ама като я знам, ще се откаже набързо. Поръчахме бейби калмари и бяха ужасни. Все едно дъвчеш дъвка. Всъщност аз не разбирам от морски храни. Всяка година се престрашавам да пробвам дали не ми е дошъл вкуса за такива и всеки път резултатът е един - позиви за повръщане. После поръчахме и шкембе и имах чувството, че ям шкембе от калмари. Психика! Mr. Green

# 99
Акаша, защо така минорно (визирам аватара)

# 100
  • В Космоса
Руми, покрай една аватарна игра. Аз участвах с друга, но тази си я спретнах отделно. Темата беше "Мечтание", а аз мечтая да остаряваме заедно с любимия, да имаме внуци и да сме щастливи, въпреки усещането как животът ни изтича като песъчинки през пръстите.
Напомни ми да я сменя. Ще взема да измисля нещо ново.

# 101
О, Рая, да не те притеснявам на лични, не е неудобно да е тук - в ейвънската тема се срещахме, но аз почти напълно я напуснах.  Peace А иначе ние сме идвали 2-3 пъти в Разград, на турнири на сина ми.

Сменила си си ника, нали?

# 102
Или аватара? Не беше ли с муцунката на черна писана и върху нослето й пеперуда, май?

# 103
  • на североизток от Рая

Сменила си си ника, нали?

Съвсем лека промяна направих, името ми беше с малка буква, а М-то беше друго.  Laughing

Или аватара? Не беше ли с муцунката на черна писана и върху нослето й пеперуда, май?

Това е бил аватарът ми винаги. Освен да е бил обърнат на другата страна котаракът.  Simple Smile Винаги на нослето му е стояла калинка.
Но както и да е, дойдох, видях, ще видим редовна ли ще съм. Понякога пишете като светкавици и не мога да смогна да пиша. Така се разминават въпроси и отговори. То не винаги е така, но съм случвала такива епизоди.

# 104
  • Телиш/Плевен
Аз пък по спешност утре ще си търся рокля за сватбата  Crossing Arms Облякох си тази, която бях намислила, застана ми муцка, минава мъжа ми покрай мен и вместода получа " Whistling Crazy", аз получавам "Малко е лелинска... а?". Моля?! Добре, че ми го каза днес, утре с мен под ръка да ми купува рокля. Може и обувки, зависи.
Подобен коментар получих и аз, само че като показах роклята, не е видял още как ми стои. Но аз си я харесвам много и ми е все едно какво мисли той. Twisted Evil

Нели Heart Eyes А всъщност какво стана с аватара? И аз по него те „познавах“. Hug

merianna, страхотни снимки! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт