Искам да кажа ... (86)

• 68 376
  • 749
  •   1
Отговори
# 330
Добро утро и от мен!
И при нас валя и трещя. Само ми е малко гузно. За първа вечер и се надявам за постоянно двете котки спаха в двора. Надявам се да са спали в гаража на съседа, който няма врати и има матрак за изхвърляне. Mr. Green
Тази сутрин ги видях- едната се миеше на дворната маса, а другата още закусваше.

Кате, съжалявам за загубата ти! В такива моменти и аз се разтърсвам и си правя някои изводи за здравето и живота. Като можеш ми прати режима. Не знам дали ще го пробвам, но да си сверя часовника!
Евил, на теб пък лично годините ти се отразяват много добре. Някой дава ли ти годините? Едва ли! Ама това е от щастие! При мен с годините почнах да си погубвам чара. Уви! Всеки път като се погледна и виждам "лелка" в огледалото. И като знам, че преди не съм била така се гърча и се самосъжалявам.
Алечка, ще стискам и аз. Ако е за къщата после да се похвалиш!
Лиле, то ако не е времето, все ще се намери някой да плаче и пак да не си си починал на почивката. Приятен  плаж.

# 331
Добро утро!
Аз от няколко седмици съм на режим на Ипократис и се сваля определено. Но то като изчислих дневните калории в менюто, няма как да не се сваля. Но и там реалистично е най-много 3 кг. за 2 седмици.

# 332
Мариат, каква лелка си пък ти, аз тук само хубави жени съм виждала  Heart Eyes

Какъв е този режим на Ипократис пък сега, я давайте тук линкове, да си харесваме, че нали знаете лафа " с една диета не мога да се наям", да имаме избор  Mr. Green

# 333
Режимите на Ипократис се поръчват в сайта му или на среща с него. Попълват се данни за ръст, тегло, желана цел, физическа активност, заболявания и предпочитания за храни и той изготвя режим. В началото ме шокира, но му свикнах и нямам нито едно прегрешение за периода. Мисля да си поръчам още един, този ми е до 30.08.

# 334
Много ветровито снощи и тази вечер, чудя се дали да ходим до плажа изобщо.

Ekaterina, може ли да ми пратиш режима? Трябва да започна нещо, но се ослушвам от известно време.

# 335
Добро утро!
Елит, честито с малко закъснение.
Не искам да застудява. Искам си лятото.

# 336
Добро утро и от мен  Grinning
С режима на Руми Илиева се отслабва, но си е голям тормоз, поне за мен беше.Все бях гладна, всичко по грамажи, то как няма да не се свали с калориен прием по 1300ккал.И като сложим упражненията става резултата.Свалих доста на обиколки, но като че ли вече не искам чак такава слаботия.И моя режим е по мой вкус и предпочитания, на Ипократис на менюта ли е, как е?

Мариат, загубата е голяма, защото беше много, много добър човек Heart Eyes Писах ти  Hug

# 337
  • Пловдив
Трепери ми едното око. Много странно.  newsm78

# 338
На пари ще е Flutter

# 339
На менюта е и на Ипократис режима, не е много вкусно Simple Smile Не съм гладна, въпреки ограничения калориен прием и ми беше малко трудно в началото, че всичко трябва да приготвям вкъщи, че някои от нещата няма как навън да ги намеря.

# 340
Янтра и на мен ми се е случвало, по цяла седмица. Напрежение някакво! Не му се връзвай.

Искам и аз режим, ама не нещо много тегаво, с тази храна в офиса ми е много трудно да ям по режим. Сега съм се свързала с една жена- Елена Тервиева от Бургас, от някакъв холистичен център, която предлага изготвяне на диета, взимат се и някакви добавки. Има една програма Коло Вада за пречистване и детоксикация на организма, и за нея четох и искам да пробам. Но програмата, която тя ще ми направи е по-скоро и основно с цел детоксикация, изчистване на токсини и като съпътстващ ефект- сваляне. Основно заради проблема ми със стомаха. Бях ви писала, че се подувам, от определени, да не кажа почти всички храни, като това подване в стомаха ме кара да изглеждам цялостно пълна. Имам си разбира се някакви килца отгоре, но ако не се подувах, нямаше да е толкова зле. Но това, което тя ще ми направи не е хранителен режим. Не знам вече и аз.. имам чувство, че е безнадежно.

# 341
Захир, не отслабвай рязко, дългосрочно няма да е добре за теб. По-добре си изработи стратегия спрямо възможностите и предпочитанията си как ще действаш занапред.
На Румяна Илиева ѝ се възхищавам много - едно, че е намерила страхотна ниша, в която да се развива и наистина помага на хората да постигнат целите си, второ - умна и хубава е. Точно с нея тренирам и аз и имам страхотни резултати. Не спазвам хранителен режим, защото не съм искала да отслабвам, само упражнения правя.

# 342
Захир, не отслабвай рязко, дългосрочно няма да е добре за теб. По-добре си изработи стратегия спрямо възможностите и предпочитанията си как ще действаш занапред.
На Румяна Илиева ѝ се възхищавам много - едно, че е намерила страхотна ниша, в която да се развива и наистина помага на хората да постигнат целите си, второ - умна и хубава е. Точно с нея тренирам и аз и имам страхотни резултати. Не спазвам хранителен режим, защото не съм искала да отслабвам, само упражнения правя.
Янечек, по индивидуална програма ли тренираш или ползваш упражненията на сайта ѝ по твой избор?

# 343
Не, засега не съм си купувала програми, първо искам да премина безплатните, които не са малко, сега повтарям 90-дневното.

# 344
Не, засега не съм си купувала пробграми, първо искам да премина безплатните, които не са малко.
Определено има предостатъчно безплатни и на сайта. Питам, понеже и аз ако се захвана искам само упражнения без хранителен режим. Аз съм правила някои от нейните комплекси, динамични са и вероятно ако се правят редовно ще се отслабне и без глад даже. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт