Искам да кажа ... (86)

• 68 275
  • 749
  •   1
Отговори
# 540
  • Пловдив
Това малко като приказката "Дето се е окучило, там се е научило"  Joy  Дано да не те обидя, шегувам се. Всеки си познава най-добре собствения квартал и в близост до него.
Ми не, аз живея от 3 години в Пловдив.

# 541
  • Euskal Herria
Да, но мисля, че живеете в онзи район или в близост до него. Това имах предвид - човек опознава най-добре това, което го заобикаля.
За мен Тракия примерно е тъмна Индия, един лабиринт от блокове. Много пъти се шегуваме, че ако мъжът ми иска да се отърве от мен, просто да ме остави някъде там. А наши приятели пък знаят Тракия на пръсти, но те си живеят там.

# 542
  • Пловдив
Е, в близост е силно казано. Ходя с кола до там, та не е близо.

# 543
Мерси за прическата момичета, като намеря кой да ме снима ще покажа.

Много ми липсват БГ кръчмите, в които можеш по 5 неща да си поръчаш. Тук порциите са огромни и няма как да изям салата и основно дори. Гледах един клип "вкус от България" или нещо подобно и ми потекоха лигите.

Антигона, ако искаш като нахвърлиш нещо в мотивационното писмо, махни личните дани и ми го метни. И на мен на английски ми звучат по-добре, но мога да се пробвам. Ще ми трябват и критериите обаче.

# 544
  • До морето
Пак забравих кой ме пита, ама тук бяхме http://guesthousevalevtsi.com/

Аз пък съм лакомия, ако мога всичко ще поръчам и всичко ще опитам. Особено ако съм гладна поръчвам като невидяла, че си и вярвам, че ще го изям. Но аз и вкъщи съм така, много рядко сядам само с една чинийка да ям. Обичам да ми е пълна масата - сиренце, маслинки, абе да ми се напълни окото. Може да не ги докосна, но да са на масата. По заведения много ходим и много пари заминават там, особено лятото през вечер сме по кръчмите.

За мой срам - в Пловдив сме сядали само на Хепи, ама записах 2-3 имена. Ако искате сега за варненските да поговорим малко  Laughing

Екс, какво стана с момченцето?

# 545
Много хубави раници видяхме вчера, италиански. Решаваме да изберем за Калина и жената започва да сваля.
Но всичките големи. Sad
А малките пък, не събират А4.
Явно ще и носим раницата до 5ти клас.

Преди децата и на нас с мъжа ми, повечето ни пари заминаваха по заведения.
Сега няма как да се случи.

# 546
  • Пловдив
Е, преди децата всичко издухвахме. И нямаше проблем да си живеем на макарони и варива защото всичко сме изхарчили. Обаче едва го помня това време Simple Smile ТооОоОоолкова отдавна беше Simple Smile

# 547
Янтра, на мен не ми и липсва толкова. Вече бързо ми омръзва на едно място, голямата ни компания отдавна се пръсна. Кой в чужбина, други с деца като нас, трети - заклети ергени.
Събираме се в къщи от време на време.
Особено като започне учебната година, съвсем не остава време.

# 548
  • някъде ... тук ...
Хахаха, колко отдавна, Янтре. Аз какво да кажа Simple Smile
С големият беше невъзможно да се седне където и да е, а и пари нямахме.
Като се очовечиха и ние се посъвзехме, та ходим от време на време на заведения. Но и ние сме, както се изрази Яна, традиционалисти - знаем си няколко заведения и все там си ходим.
Общо взето все се поръчваше каквото искат/ядат децата, а после за нас поръчваме, ако има нужда Crazy
Вече не става. Сега сме на принципа - аз съм в комплект с дребния, а големите мъже си поръчват самосиндикално.

Сесил, няма ли възможност да им стоят повечето неща в училище?
От тази година (5 клас) дреб ще носи всичко. От миналата година е с голяма раница, защото мъкне футбол/баскетбол/плуване в зависимост от деня. Тази година не знам как ще му стигне.

# 549
ЕлиТ, няма как, на 2смени са а и има само по 1комплект учебници имат. Бяха доста скъсани миналата година

От известно време...всъщност около 2-3г, наблюдавам интересно за мен явление.
Бългъринът е отвратителен купувач...то са претенции, фасони...молби за размери до милиметър, пък да му я облечеш дрехата,  пък да му го снимаш от не знам коя страна...и т.н. и т.н.
И накрая...ако може да му я подариш стоката...
В опитите ми, за тези години да продам нещо чисто ново, под реалната му цена...са удряли в 99%  от случаите на камък.
Така съм претъпкана с необличани дрехи, играчки, парфюми и разни други неща.

# 550
Ние и сега често си излизаме, основно по женски с децата, с малките де, големите вече отдавна не се мъкнат с нас  Laughing Децата са на отделна маса, да не ни се пречкат, хапват и стават да играят. Вие не можете да си изберете заведения, при нас са 3-4, мъка..., на всичкото отгоре им порасна работата и все с резервация трябва предварително, много мразя така

# 551
Марипоса, пише ми периодично във фейса и иска да се видим.
Ама аз последната седмица все на път и го отклонявам.

# 552
  • София
Sesylle, абсолютно права си. Пуснах в olx, сандали Geox на сина ми. Купих му ги поне на морето да не ходи с маратонки. Той ги обу два-три пъти и категорично отказа да ги носи, не се харесвал със сандали. Цената, на която ги обявих е 10 лв. (купих ги за 88 лв.), то мерих стелки, подметки, снимки и накрая потребителката ме помоли да поема доставката на Еконт  Confused

# 553
Като сте на тази тема, освен олх къде другаде мога да пусна неща.
Не бях публикувала отдавна и сега ми дава само три обяви, пък по една в определена категория.
Някакъв ужас. И само търговци - магазини, продавачи и прекупвачи.
Липсва ми стария продавалник - хем си имаше и рейтинг и мнения за човека, и сам да си прецениш

# 554
Руми, можеш в базар.бг и във фейсбук има няколко групи.  Но там е пълна трагедия.

Аз искам поне новите неща с етикети да продам. Е, не...

Общи условия

Активация на акаунт