Искам да кажа ... (86)

  • 68 221
  • 749
  •   1
Отговори
# 555
  • Мнения: 18 807

Липсва ми стария продавалник - хем си имаше и рейтинг и мнения за човека, и сам да си прецениш

И на мен ми липсва, в този дори нямам желание да вляза.
И аз имам няколко рокли, облечени по веднъж, вече не ми стоят така добре  Mr. Green, но не ми се занимава със снимки, качване, мерене, пращане...много съм тежка.
С удоволствие купувам, но хич ме няма в продажбите

# 556
  • Мнения: 12 720
И аз за нови говоря, пълна трагедия.
Ако може да им ги подариш, изпратиш и накрая да ги почерпиш  hahaha

# 557
  • Пловдив
  • Мнения: 26 968
Имам нужда някой да ми обясни как се прави пържена цаца, ама с подробности за идиот.

# 558
  • Мнения: 23 097
Янтра, овалваш в брашно със сол и пържиш.

# 559
  • Мнения: 12 472
Без да съм правила някога - овъргаляха в брашно и във фритюрника..))

# 560
  • Пловдив
  • Мнения: 26 968
Янтра, овалваш в брашно със сол и пържиш.
Мда, така направих снощи, излязоха разпльокани и окъпани в олио. Искам хрупкави и вкусни.

# 561
  • Телиш/Плевен
  • Мнения: 14 100
Без да съм правила някога - овъргаляха в брашно и във фритюрника..))
И аз така правя. Peace

# 562
  • Пловдив
  • Мнения: 26 968
Аз обяснявам ли как се правят чушки, а? Обяснете за цацата!

# 563
  • Мнения: 12 472
Цацата сигурно не е била добре размразена?

# 564
  • Пловдив
  • Мнения: 26 968
Цацата сигурно не е била добре размразена?
Размразена си беше.

# 565
  • Мнения: 12 472
Нещо не е била ок. Пробвай във фритюрника. Така съм виждала да я правят в ресторантите

# 566
  • Mediterraneo
  • Мнения: 42 501
Ти като моя кашкавал пане... Няма случай, когато да ми е излязъл нормален, без да протече, без да се спльоса и омазни ужасно! Правя нещата стъпка по стъпка, спазвам всякакви допълнителни съвети, по принцип готвя много добре и всичко ми се получава, но този кашкавал пане не иска и не иска!

# 567
  • Мнения: 12 472
Е за кашкавала не се ли слага галета?

# 568
  • Mediterraneo
  • Мнения: 42 501
Абе слага се, процедурата е ясна. Имах предвид, че на Янтра цацата е като моя кашкавал  Crazy

# 569
  • Мнения: 43 296
Янтра, ако знаех, щях да помогна. Според мен овалваш в брашно, ако трябва малко да преседи в хладилник и после се пържи.
А и за кашкавала, важи!
Сесил, Руми, една приятелка си търси официална рокля 122-128. Ако имате нещо подходящо.
Малката иска да е "булченски" тип.

Общи условия

Активация на акаунт