SUPERNATURAL: A Tale of Two Brothers

• 44 359
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
След по-внимателно вглеждане, станал е по-хубав. По-остри и мъжествени черти е придобил. В началото е малко по момчешки пухен и гушкав. Докато накрая е само ръбест и мъж. И изглежда чудесно. Същото важи и за Джаред де. Но той печели и с факта, че се превърна в канара.

# 121
След като отмина еуфорията от финала, не се кефя много на появата на маминка. Rolling Eyes
А всичко тепърва предстои.

# 122
Любопитно ми е какво ще измислят сценаристите за нея. Щото не я виждам да пече бисквитки в бункера или да е трети ловец в мисиите. Отделно, тя има мноого да наваксва в коренно различния свят, в който се озовава след толкова години.
Дано идеята да я върнат не се окаже автогол.

# 123
Именно, точно това имах предвид.
Скрит текст:
Пиша от телефон. Ей, Богу, трудно е. Crossing Arms

# 124
  • В две мънички очи...
Май маминка се включва много добре още в първи епизод на новия сезон - гледах трейлъра
По скоро ми е чудно дали сериала ще свърши с happy end

# 125
Отивам да го търся, не съм го гледала. ooooh!

# 126
  • All of time and space, everywhere and anywhere...
Season 11's Gag Reel!

Забавление на снимачната площадка!

и още

Последна редакция: сб, 03 сеп 2016, 19:38 от dimi1013

# 127
Лично аз не очаквам щастлив край на сериала.
Колкото до мама, притеснява ме основно това, което и Дженсън каза на SDCC - че тя е още едно слабо място за момчетата, още един риск. Освен брата, сега има още един човек, който да бъде пазен, който може да бъде използван от лошите и т.н.

# 128
  • В две мънички очи...
Извинявам се - снимки съм гледала - http://tvline.com/gallery/supernatural-season-12-photos/#!1/supe … ason-12-photos-1/ явно много ми се е искало да е трейлър Simple Smile
Всяка сърдечна връзка е слабост и ги прави уязвими.

# 129
Края на сериала.....
Много неща мисля и много неща бих искала да напиша, в главата ми има много сценарии, съчинени въз основа на отминалите сезони, но предпочитам да не го мисля толкова, за да не се настроя и накрая да се разочаровам, въпреки че повече клоня и аз към това:
Лично аз не очаквам щастлив край на сериала.

# 130
  • В две мънички очи...
Опитвам се да не го мисля. Просто ще се насладя на всяка една серия както правех с предишните сезони. А като ми домъчнее не пречи да върна някой сезон назад Simple Smile

# 131
Сетих се, че бях гледала нещо кратичко -

Supernatural season 12 Teaser:

# 132
Горкото Сами.
Само да ми падне тая.smile3540

# 133
Ще се справим и с тази, н'съ ядосвай Hug . Ето ти малко смешки:

# 134
 Joy Joy
2-рата ми е фаворит отвсякъде. Joy Joy

Общи условия