SUPERNATURAL: A Tale of Two Brothers

• 44 366
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
# 136
# 137
Това го мога и аз. Joy

# 138
  • Вестерос
 Joy Joy Joy

# 139
Аз се виждам като Дженсън на четвъртото гифче тук. Неоползотворен талант Mr. Green

# 140
 Joy Joy
Ох, Миша с острието. hahaha
Ще го развиеш таланта и по-добра ще станеш, гледай батко ти Дженсън как върти, учи се от него. Naughty hahaha

# 141

Тия кво ми денсят в клетката на Люси?  Joy Joy Joy
Люси що не денси?  Thinking

# 142
Готова съм да ме учи! На каквото поиска! Даже униформа ще си облека Flutter .

Още един учител:

hahaha

# 143
 Joy Joy

Тия кво ми денсят в клетката на Люси?  Joy Joy Joy
Люси що не денси?  Thinking
Щях да умра, ако денсеше и той. Joy

# 144
# 145
  • # супернатурална #
Аз силно се надявам на хепиенд, друго няма да понеса  Naughty Но не сладникав, а по свръхестествено откачен. Мисля си за нещо като в 6.15 - The French Mistake - Бог ги запраща в паралелна вселена, където са приятели, почти братя, имат си жени, деца, а и още предстоят. Бих се радвала да видя отново Джен, защо не и Данийл, бременна или вече с близнаци, а Дийн да се окаже изведнъж татко на две новородени...има потенциал да развие комедийния си талант, ще го видим и да гушка бебета  Heart Eyes Много ми харесаха закачките с Джаред - солариума, имението като на Джей Ар в "Далас"  hahaha Да ги видя в тяхната реалност задомени и улегнали (изобщо щастливи) не ми изглежда логично, но подобна врътка би ми се понравила.

# 146
Така както го описваш ми звучи добре, май би ми харесал такъв финал, чак се изненадах Laughing .
Предлагам обаче да остане за филма, а сериала да завърши в по-тъмни краски. И многомногомного бих искала да го напише Ерик Крипки Heart Eyes .
За мен всичко свежда до това дали мисията им - т.е. борбата със свръхестественото и изобщо със злото, спасяването на невинни - има край.
1) По принцип по-скоро няма, т.е. финалът може да е отворен.
Варианти, за които се говори от години, са някаква епична битка, море от врагове, в което се хвърлят двамата и - черен екран! Другият е снимано от багажника ми, хвърлят пушкалата и казват

2) Но пък битката може да има край поне за тях двамата, заслужи са си почивката. Вариантите са или да загинат, или да бъдат спрени, като идеята с Бог е наистина чудесно решение  bouquet .
А на самия финал може да както в 2.20 What Is and What Should Never Be или 4.17 It's a Terrible Life Wink ... О, да!

# 147
  • В две мънички очи...
Чак на мен ми се прииска да съм желязна пръчка....
Много ме кефят че са естествени и се забавляват докато работят.
Отворен финал ще е най-доброто завършване на сериала.

# 148
  • # супернатурална #
Оо, даа, даа, филм!
Ама все забравям да питам, това с филма реално възможно ли е, възнамеряват ли, или е само голяма наша мечта?
И друго да питам: на коя песен се чекнат в клетката, че много искам и аз да се чекна с тях в клетката на същата песен, а ако не може да се чекна с тях в клетката, поне да се чекна, докато ми звъни телефона с нея  Praynig
И трето да питам  Laughing виждат ли ми се аватара и подписа, защото аз не си ги виждам  newsm78

# 149
От всичко знам само това:
1. Аз виждам и аватара и подписа.
2. Искам да гледам докато се чекнеш в клетката. bowuu Аз ще те снимам, да си имаш за спомен.

Общи условия

Активация на акаунт