SUPERNATURAL: A Tale of Two Brothers

• 44 332
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
  • All of time and space, everywhere and anywhere...
Понеже с повторното гледане стигнах до сезон 10 тия дни, да се включа и аз.

Сцената в плевнята беше бижу! За мен е много добре измислена и изпълнена. Монологът на Каин беше супер. Изобщо, той е един от малкото злодеи, които ми допадат в сериала ( начело с Луцифер  Wink ).  Можеше да се позадържи още малко. Беше зловещ, но пък и симпатичен.

"Cain: It's called the Mark of Cain for a reason! First, first you'd kill Crowley -- there'd be some strange mixed feelings on that one, but you'd have your reason, get it done, no remorse. And then you'd kill the angel Castiel, now that one, that I suspect would hurt something awful. And then! Then would come the murder you'd never survive, the one that would finally turn you into as a much of a savage as it did me...

Dean: No.

Cain: Your brother, Sam. The only thing standing between you and that destiny is this Blade. You're welcome my son. "

Страхотен диалог! Всъщност първият път, когато гледах епизода, не видях накъде върви Дийн. Не и преди Каин да го посочи. Редът, в който слага жертвите е много интересен. Краули - Кас  - Сам. И като се има предвид, че
Скрит текст:
Дийн изживява неговият живот на обратно...

Не, че нещо шипвам, ама   Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 22 авг 2016, 20:57 от dimi1013

# 76
Но екипът реши да разкаже друга история и Каин беше само стъпка към целта - елиминирането на Абадон (още един образ, който можеше да се развие и използва много повече). За мен обаче фокусът на сезона беше Дийн.
Абсолютно.
Фокусът беше Дийн, което хич не се хареса на моя милост, но....
Абадон....още ме е яд за нея, а мацката, която я играеше беше върха, косата, ах косата. Crazy

# 77

Заради него искам да пробвам някаква средновековна комедия Galavant.

Много е различен там. Нищо общо с Каин, но то е логично. Там е много смешен.

# 78
Димка,
Без дори изобщо да намесваме destiel течението, на Дийн му останаха съвсем малко близки. Цифром и словом двама Laughing : Сам (на първо място) и Кастиел. По-скоро се чудя какво прави краля в тази поредица, градация Rolling Eyes ...

# 79
Мисля, че Краули е по-скоро еквивалента на Рицарите, които Каин собственоръчно е избил.

А и само се възхищавам на сценаристите, че подхвърлят по нещичко на феновете от време на време.

Мир.  Peace

# 80
Ма аз си исках още Каин, толкова е гоцък.  Laughing
Всеки сезон от пети насам ни занимава с някаква тежка, непреодолима вътрешна борба на братята, въпреки библейските кошмари, с които трябва да се занимават. И май точно в 10-ти сезон се бяха опитали да сменят плочата - само, че погледът беше съсредоточен на неправилното място - Краули и майка му. Вместо на наистина интересния злодей. Тази вещица беше пълен провал.

Аз отдавна съм казала, че докато Сам и Дийн актьорите вадят тази химия ще гледам каквито и простотии да им измислят, но като ми сервират толкова обещаващ и могъщ образ като Каин, само за да се отърват от него, прибавено до факта, че държаха Дийн в ролята на демон само 3 епизода, направо да се чудиш как може да опропастят толкова богат на идеи и възможности материал. И оттам - защо съм недоволна.

А ако Абадон беше жива и трябваше да се бори с Краули от една страна и Каин от друга, докато триото (уинчестъри + кас) се мотае като муха без глава сред интригите на големите от Ада. Мога само да мечтая...

Затова викам, че е пропилян потенциал, направо не само сцената в плевнята ми целият сезон. Толкова ли скъпи им идват да наемат актьори за постоянно? Само това оправдава връщането на формата "чудовище на седмицата". Тъй като не вярвам, че е липса на идеи. Опропастяването на толкова сочни сюжетни линии показва, че някъде сред екипа още има оригинално мислене.

# 81
Ми, ни съ сдържах! Още нещо, което искам да видим отново:

# 82
На мен много ми харесва как успяват да върнат персонажи от старите сезони, дори и само за епизод. Много се надявам така да видя Бела, Абадон, Гейбриъл (като Трикстъра), Каин, Чарли, Балтазар, Смърт, Бени и Мизури (имаше голям потенциал в образа, но я дадоха само в 1 епизод) на прима виста казвам, със сигурност има и още. Харесвам злодеите, харесвам историята и драмите. Но обожавам хумора и забавните моменти. Към сериала най-много ме прилепиха освен нашите красиви Уинчестър и страхотното чувство за хумор, което беше в изобилие в първите сезони.
Най-любими епизоди са ми именно такива - Мистери спот, Френч мистейк, епизода с Титаник, Смяна на каналите и т.н. И това най-много ми липсва. Да, има забавни моменти, но драмите и терзанията им вече надделяват над хумора. Разбирам, че толкова много преживяха и загубиха, и колко много товар носят на (секси) плещите си  Heart Eyes, но това искам... И не само, малко да сме алчни, но и поразсъблечени Уинестър не бих отказала  Crazy ама хич...
Надявам се сезон 12 да наклони везните...и да сбъдва желания  Mr. Green

И поне откъм хумор май ще го докара, ето на какъв спойлер попаднах (нямам търпение за епизода)  hahaha

Скрит текст:

# 83
  • # супернатурална #
И не само, малко да сме алчни, но и поразсъблечени Уинестър не бих отказала  Crazy ама хич...
Надявам се сезон 12 да наклони везните...и да сбъдва желания  Mr. Green

smile3521

Голи и страдащи, голи и шегуващи се, само голи.

До сега не бях искала да бъда кола, защото не мога да съм Импала, но вече имам мечта - да се паркирам на моравата и да направим няколко кръгчета  Praynig

# 84
Я Shocked ! Къф е тоя пишкоудължител?! Верно класен, ама удължител.

Нов постер:

# 85
Оливат се с тая мания да изравнят останалите със Сам. Човекът е небостъргач на крака, редно е да уважават този факт Mr. Green

# 86
 Joy Да!
Високите сме така Mr. Green .

# 87
smile3534
Аз съм 1,63 см.  Crossing Arms Joy Сигурно съм най-ниската в темата.

# 88
Пропорциите са важни, не дали сменяш крушката без стълба Mr. Green .
Аз съм 178, ма половината са крака Joy . И пак нося високи токчета.
Джаред, с неговите 194 см., сигурно е изпълваща сетивата гледка baby_neutral . На конвенциите казва, че първата реакция на хората е именно: "О, боже, колко е висок!!!" Съпругът ми е 197, но е много едър, така че няма същото излъчване.
Съвършенство:

# 89
  • Вестерос
 Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт