SUPERNATURAL: A Tale of Two Brothers

• 44 326
  • 738
  •   1
Отговори
# 60
  • All of time and space, everywhere and anywhere...
Добро утро!

Ето нещо за събуждане: (Макар, че мен ме кара да искам да си легна Simple Smile )

# 61
 Mr. Green
Тъкмо станах, пия кафе, отворих темата и се оцъклих.   #Crazy
Доста ободряващо.

# 62
Ох, да! Много харесвам вариациите на тема 'Пушещ Дийн' на тази авторка.

А сега ще си призная изневерите Mr. Green .
Гледала съм епизоди от различни сериали по телевизията. Кои са героите, за какво се борят - не знам, пълна мъгла.
Сред тези, от които съм изгледала повече епизоди, т.е. съм следила донякъде съзнателно:
- Criminal Minds - заради шоколадовия разкош Шемар Мур Heart Eyes
- Arrow - колкото и да ми харесваше да го гледам как тренира, историята ми доскуча
- Sleepy Hollow, Grimm - мъчих се, мъчих се, пък се отказах
- Revolution - заради Крипки Heart Eyes
- Constantine - съжалявам, че беше прекратен
- True Detective, Penny Dreadful. Мъжът ми следи Game of Thrones, но не знам дали може да му се лепне като изневяра Mr. Green Joy

Това лято обаче загубих девствеността си откъм турски сериали. Ама беше насила Crazy . Час и половина Shocked . Поне къщите бяха хубави.

# 63
 Joy
Майка гледа някакъв където го дават само събота и неделя, когато започва всички знаем да пазим тишина. Joy
Шемар Мур, котьо.... Heart Eyes Blush
И аз имам много "изневери", ММ е по-моногамен.

# 64
Добро утро!

Ето нещо за събуждане: (Макар, че мен ме кара да искам да си легна Simple Smile )

Crazy Crazy Crazy Crazy

# 65
Сетих се за още две криввания от правата пътечка:
- Outlander - стигнах до премиерата на втори сезон;
- Wayward Pines - първи сезон, заради Мат Дилън. Мноого ми е секси този мъж.

Общото за всички други сериали е, че помня историята като цяло, на ниво сезон. Докато единици са епизодите от Supernatural, които не мога да разкажа в подробности Crazy .

# 66
Да, много ме беше яд, че няма да участва във втори сезон, без него не беше същото.
Гледам много сериали, повечето ги почнах докато бях бременна с Емма, карах тежка бременност и трябваше да лежа постоянно, та се нагледах.
Аз не помня всички епизоди, но има някой, които няма да забравя, главно свързани с бъзици и муцки на Дийн. Любимия ми е този с котката. Joy Все бъзикам ММ, че и той ще се озове някой ден в такава ситуация, Топчо все такива ги измисля, за да се крие, а ние търсим под дърво и камък.

# 67
Представих си сценката Joy Joy Joy . Само да не изплаши Топчо с писъци и подскоци.
Имам една такава случка отпреди много години. С кон Shocked ! Голяма излагация Joy .

Нова снимка, не знам откъде:

# 68
Аз пък да припомня този разкош

# 69
Перфектен! Много силна сцена в плевнята (в 10.14).

# 70
За мен тази сцена беше най-бруталното разхищение на потенциал. Той трябваше да е основен персонаж през целия сезон, не майката на Краули. Като се появи изневиделица с тая дълга коса и как пръскаше само магнетизъм... беше ми трудно да обръщам внимание на околните. Такова екранно присъствие притежава този мъж, че е срамота да го гледаме само в епизодични роли.

Заради него искам да пробвам някаква средновековна комедия Galavant.

# 71
Представих си сценката Joy Joy Joy . Само да не изплаши Топчо с писъци и подскоци.
Имам една такава случка отпреди много години. С кон Shocked ! Голяма излагация Joy .
Не.  Joy Joy

За мен тази сцена беше най-бруталното разхищение на потенциал. Той трябваше да е основен персонаж през целия сезон, не майката на Краули.
+1

# 72
За мен тази сцена беше най-бруталното разхищение на потенциал. Той трябваше да е основен персонаж през целия сезон, не майката на Краули.
Аз пък намирам сцената в плевнята за изключително добра. Като диалог, действие, актьорска игра, заснемане. Всичко.
Каин, белега, първото острие наистина можеха да 'изхранят' цял сезон. Не би. И може би по-добре. Защото немалък проблем на сериала, поне за мен, е "развалянето" на образи, които виждаме повече пъти. Примери много, като започна от Джо и завърша с Кевин. Двете Рубита и двете Мег се спасиха някак Laughing . Допадат ми много повече образи, които имат няколко страхотни, запомнящи се появявания и толкова: от татко Джон до Смърт и Абадон.
Боби, Кастиел, Краули са отделна тема. Ще се спра само на Краули. Обожавам играта на Марк Шепард, но същевременно нямам нищо против Краули да си замине завинаги. Омръзнало ми е Сам или Дийн да се заканват да го затрият по емнайсе пъти на сезон и после нищо. Ми тъпо е Tired . 8.22 "Clip Show" е сам по себе си достатъчна причина да са го изпарили вече. Но си стои, щото нали - любимец на публиката. И да беше само той. Изобщо много страдам от липсата на нови лица. Разбира се, тук нямам предвид епизодичните.

# 73
Краули го не давам за нищо, даже нямам проблем да утрепе и двамата братя на финала. За съжаление актьорът го играе много по-умен, отколкото сценарият му позволява.

спойлери, май...
За мен сцената в плевнята беше потресваща. Каин можеше да убие Дийн на всяка крачка. И оня го надви... защото е главен. Ако бяхме гледали цял сезон Каин и го познаваме по-добре, който накрая да тегли една майна на всичко, щото му е писнало и да се остави да го пратят да почива, щеше да е клише, но поне щеше да ми даде за какво да се хвана.

А те ми демонстрираха накрая злодей, който маже с присъствие има втрисащо ужасяващ план, който включва избиването и на деца. Дава предпоставка да е по библейски епично. Пряко свързан конфликт с един от главните герои. Без дори да се напъват да мислят причина двамцата да са в средата на кошарата. Но, не, изчистиха сметките с Каин за един епизод, продължиха да си разцъкват по случай на епизод, без някаква централна история и да се терзаят около белега. Което ме направи тъжна. Сезонът можеше да е един от най-добрите. Имаха актьор, който да се превърне в най-паметния злодей в целия сериал, доста надскачайки злия Кастиел, Луцифер, Краули, Левиатани, Демона с жълти очи и каквото там друго е имало.

# 74
Но екипът реши да разкаже друга история и Каин беше само стъпка към целта - елиминирането на Абадон (още един образ, който можеше да се развие и използва много повече). За мен обаче фокусът на сезона беше Дийн.

Общи условия

Активация на акаунт